Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב פרטי עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

הגיע הרגע לקניית הרכב הראשון שלי ומיותר לציין שאני חסר ניסיון בתחום והייתי שמח לייעוץ.

התקציב הוא עד 50K אבל אם תהיה מציאה גם בחריגה של עד 55K אני לא אפסול.

חשוב לציין שאני בונה על הרכב לטווח ארוך יחסית.

אני עם ראש מאוד פתוח, ובגדול מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי, לא אכפת לי אם יהיה רכב מיני צעיר,משפחתי או ג'יפון רק חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין, שיהיה לו קצת כוח ושיהיה נוח לנסיעה. ממש לא אכפת לי ממראה הרכב.

עדיפות לגיר אוטומט.

חבר המליץ לי על ספארק (2018 ומעלה),אוקטביה,קורולה, וסיויק (שהכי מושכת אותי מההמלצות עד כה).

אשמח לעזרתכם ותודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Maayan9
פורסם (נערך)

קצת לא ברור מה אופי הנסיעה שלך. נוחות נסיעה זה משהו שמשתנה בהתאם לאופי הנסיעה למשל רכב גדול וקשיח (אוקטביה) יהיה פחות נוח במהירויות נמוכות מרכב מיני עם מתלים רכים (למשל אטראז) אבל במהירויות יותר גבוהות יהיה יותר טוב משמעותית מהמיני הרכה.
תמורה לכסף זה גם מונח סובייקטיבי חלק מחשבים את זה בתור כמה שיורת פח\גודל לשקל חלק אומרים "אני רוצה כמה שיורת כוחות סוס לשקל.." וכן הלאה... לא קיים רכב אחד שנותן כמה שיותר תמורה לרכב אחרת כולם היו קונים רק אותו לא?

ספק קצת על השימושים שלך ואופי הנסיעות זה יתן לנו מושג מה סוג הרכב שיתאים לך יותר.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אני אתייחס קודם כל לרכבים שציינת, הספארק נחמדה אך לטווח ארוך לא הייתי לוקח רכב מיני. הם מתיישנים מהר מדיי וזה גם לא פרקטי. 

לאוקטביה יש גיר dsg יבש שיש לו תקלות נפוצות, לא בטוח שתיתקל בהן אבל אם חשוב לך מאוד אמינות הייתי מוותר.

הקורולה לדעתי היא פחון משעמם, זה ללכת על בטוח מבחינת שוק ואמינות אבל מתאים למי שנהיגה ואיכות הם בתחתית סדר העדיפויות שלו.

הסיוויק כבר יותר מתאימה לתיאור שלך, היא נחשבת אמינה, נוחה, יש לה כוח ושוק טוב. לדעתי האישית כדאי לך ללכת עליה.

אופציה נוספת בשבילך היא סוזוקי סוויפט, אמינה מאוד, לא גדולה ולא קטנה, חסכונית, יש לה קצת כוח ושוק טוב.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

מה כוונה רכב מיני מתיישן מהר מידי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם בדרך כלל עשויים מהחומרים הכי זולים שהיצרן יכל למצוא ולכן הבלאי שלהם מוגבר, מעבר לזה שאחרי כמה שנים הערך שלהם נהיה אפסי כי השוק מוצף בהם. הכוונה היא פחות לצד המכני למרות שגם שם חוסכים לא מעט.

אני ארחיב גם ואומר שהם לרוב פחות נוחים והרבה פחות מאובזרים, לדעתי בתור רכב יד 2 בתקציב כזה זו אופציה נחותה. הוא ציין שהוא מחפש את התמורה הכי טובה למחיר, זו לא הקטגוריה בשביל זה, לפחות לא בדרישות שלו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

רכבי מיני לרוב אמינים למדי, אפילו אלטו, פנדה, פיקנטו גם לאחר לא מעט שנים.

לכן אין שום קשר לבלאי מוגבר, שגם לא הבנתי מהו בדיוק.

הערך שלהם נמוך יותר, אך גם מחיר רכישה נמוך יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 9.11.2020 בשעה 12:44, Maayan9 כתב:

שלום לכולם.

הגיע הרגע לקניית הרכב הראשון שלי ומיותר לציין שאני חסר ניסיון בתחום והייתי שמח לייעוץ.

התקציב הוא עד 50K אבל אם תהיה מציאה גם בחריגה של עד 55K אני לא אפסול.

חשוב לציין שאני בונה על הרכב לטווח ארוך יחסית.

אני עם ראש מאוד פתוח, ובגדול מחפש את התמורה הטובה ביותר לכסף שלי, לא אכפת לי אם יהיה רכב מיני צעיר,משפחתי או ג'יפון רק חשוב לי שיהיה כמה שיותר אמין, שיהיה לו קצת כוח ושיהיה נוח לנסיעה. ממש לא אכפת לי ממראה הרכב.

עדיפות לגיר אוטומט.

חבר המליץ לי על ספארק (2018 ומעלה),אוקטביה,קורולה, וסיויק (שהכי מושכת אותי מההמלצות עד כה).

אשמח לעזרתכם ותודה מראש לעוזרים!

שלום, 

אני ממליץ לך לבחור במאזדה 3 הצורה החדשה משמע 2014 ומעלה, 

בשיטוט קטן ביד 2 מצאתי כמה רכבים שמורים אפילו עם המנוע 2.0 ליטר בתקציב שלך. 

המאזדה תהיה רכב שיספק לך בטיחות והנאה בנהיגה, אמין (גם סוזוקי אלטו אמינה אבל אני לא סובל את הקרטון חלב הזאת, יש לי פחד מוות מלשבת בה, טראומה), איכותי יחסית מרוב העממיות בטווח זה וגם מראה יפה ומושך (לטעמי). 

בכל אופן, בהצלחה ברכישה וסע בזהירות. 

נ.ב: אני הייתי שם כמה אלפים בצד כדי לשפר את יכולות הנהיגה. 

• תוכן חדש...