Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז רצינו טויוטה יאריס היברידית, אבל מסתבר שעם כל האיבזור היא מגיעה כמעט ל120 אלף שקל. חשבנו על לחכות לייבוא מקביל, אבל המכירה תתחיל רק עוד חודש וחצי, ומסתבר שהמדינה מעלה את המיסוי לרכבים היברידים בסוף השנה. ככה שזה מכסה את כל ההפרש.. בקיצור ירד מהפרק. 

אנחנו מחפשים סופר מיני עד 100k שהכי משתלמת בקטגוריה. ומבחינתי הכי חשוב שהירידת ערך תיהיה הכי מתונה... כרגע יש חלוקי דעות בין סיאט איביזה לסוזוקי איגניס ההיברידית (שהיא לא באמת היברידית, אבל עדיין חסכונית).

אופי הנסיעה שלנו הוא לרוב עירוני, חשוב שהנהיגה תיהיה חלקה ומהנה, ושיהיה בטיחותי. 

מה אומרים? 

עריכה אחרונה על ידי הלן
פורסם

ברכב חדש הערך יורד המון בשלוש השנים הראשונות, זה לא כל כך משנה אם זה טויוטה או פג'ו.

כמה זמן אתם מתכננים להחזיק את הרכב?

אם זה לטווח ארוך, ירידת הערך שולית עבורכם.

דווקא בנסיעה שמרביתה עירונית החסכון בדלק עשוי להיות משמעותי ולכן יש יתרון להיברידי, כמה אתם נוסעים?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לעיר הייתי בוחר בסוזוקי.

ראשית הגיר אמין יותר, הנוחות עדיפה.

המושבים באיגיני לי היו ממש נוחים וגם מאחור היא די מרווחת. האיביזה תהיה חזקה יותר אבל לעיר באמת שהאיגניס תספק את הסחורה.

עוד אופציה היא פיגו 208 מ0 ק״מ, עולה 81 אלף, שמירת ערך זה אולי לא הצד החזק של הפיגו אבל המחיר גם נמוך יותר.

הפיגו גם רכב נוח מאוד, חזק יותר ולטעמי גם מעוצב יותר עם איכות חומרים עדיפה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, yuvalganim כתב:

ברכב חדש הערך יורד המון בשלוש השנים הראשונות, זה לא כל כך משנה אם זה טויוטה או פג'ו.

כמה זמן אתם מתכננים להחזיק את הרכב?

אם זה לטווח ארוך, ירידת הערך שולית עבורכם.

דווקא בנסיעה שמרביתה עירונית החסכון בדלק עשוי להיות משמעותי ולכן יש יתרון להיברידי, כמה אתם נוסעים?

הבעיה היא שהאגיניס החדשה עולה לנו יותר מהסיאט. סיאט הציעו לנו 94k וסוזוקי רוצים 97k... 

כרגע אנחנו מתכננים להחזיק ברכב ל5 שנים לפחות. 

אנחנו לא נוסעים הרבה, אולי 10k קילומטר בשנה

עריכה אחרונה על ידי הלן
פורסם

לטווח של 5 שנים ההפרש בירידת הערך בין הדגמים יהיה זניח.

הייתי הולך על הרכב שהכי בא לכם.

ממליץ מאוד על הפג'ו באפס קילומטר. גם הסי3 החדשה פצצה.

בין סיאט לאיגניס אני הייתי בוחר בסיאט, אבל זה רק אני.

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 10 דקות, הלן כתב:

הבעיה היא שהאגיניס החדשה עולה לנו יותר מהסיאט. סיאט הציעו לנו 94k וסוזוקי רוצים 97k... 

כרגע אנחנו מתכננים להחזיק ברכב ל5 שנים לפחות. 

אנחנו לא נוסעים הרבה, אולי 10k קילומטר בשנה

אתם פשוט צריכים לקחת בחשבון החלפת מצמדים לאורך תקופה ארוכה בסיאט, משהו שבאיגניס לא יהיה, הוצאה של אזור 3.5 אלף ש״ח.

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה ריו החדשה הושקה לאחרונה בארץ במחיר נקוב של 105k לפני הנחות. 

מדובר ברכב מרווח, מאובזר יפה ושומר ערך. 

בנוסף, הרכב מגיע עם 7 שנות אחריות (3 מלאות ועוד 4 על מנוע וגיר). 

מצוייד בכל אביזרי הבטיחות. שלא כמו האיביזה והאיגניס שלהן אבזור חלקי. 

אופציה נוספת אמינה מאוד ושומרת ערך, היא המאזדה 2.

• מעניין 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...