Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה של גדולים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנה בערך קניתי את הפנסוניק fz-82, מצלמת סופר זום (X65) שהייתה המצלמה הראשונה שלי שהיא לא פוקט.

העניין הוא שאני לא מרגיש מספיק מרוצה מהחדות ואיכות התמונות. השאלה שלי היא האם מדובר בי (כלומר אני צריך ללמוד יותר את המצלמה ), או שזה פשוט מוצר נחות יחסית למצלמה אמיתית (dslr או mirorless)?

השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין סופר זום למשהו בסגנון הזה:https://www.techradar.com/reviews/fujifilm-x-s10

עריכה (1): כן השקעתי בלימוד המצלמה, קראתי את המדריך וגם צפיתי במספר סרטונים על התפעול הממצלמה, כמו של הבחור החביב הזה:

עריכה (2): ברור לי שלשפוך כסף לא יפתור את הבעיה - השאלה היא עד כמה ההבדלים בניהם משמעותיים

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

גם וגם. המצלמה הנוכחית שלך בעלת חיישן 1/2.3 אינץ מדובר בחיישן זעיר בסטנדרטים מודרניים. בטלפון סלולרי מודרני יש חיישן בערך באותו גודל + המון תוכנה שעושה עיבוד תמונה מאחורי הקלעים. מצלמה מודרנית עם חיישן MFT ומעלה תיתן לך קפיצה אדירה באיכות התמונה, אבל אין תחליף לכישורי צילום ועריכה. 

בנוגע למה לרכוש הכל תלוי במסגרת התקציב, אבל אני לא הייתי משקיע ב-DSLR כי זו טכנולוגיה מתה. אם אתה קונה אז רק מירורלס.

בנוגע למצלמה שהבאת XS-10 של פוג'י יש בתוכה חיישן APS-C. הטבלה המצורפת תמחיש לך את הבדלי הגודל של החיישן בין מה שהיה לך ובין המצלמה הזאת. 

Compare camera sensor sizes: full frame 35mm, APS-C, 4/3, 1", 1/1.7",  1/2.5" |

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...