Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 308 הבדלי שנתון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, 

החלטתי לרכוש 308 1.2 טורבו. 

חפשתי רכב יחסית חסכוני ולא עצלן, 

עם נוחות והנאה סבירים. 

קראתי שלושה מבחני דרכים ולרוב 

משבחים. 

רק שאלה לי - האם יש הבדל בין שנתון 

2016 ל 2018 מכיוון שהתקציב שלי מאפשר 2016. האם ישנן באופן כללי 

עדכונים, גיר?!, מנוע?, או כל דבר אחר 

שעליי לשים דגש. 

תודה 

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

מנועים שיוצרי עד 5.3.2017 צויידו ברצועת תזמון שנוטה להיפרם ולסתום את מעברי השמן. יש לוודא שהיא הוחלפה (יש מקרים בהם הוחלפו מנועים, בגלל הרעבת שמן כתוצאה מכך) - הרצועה עודכנה כאמור והחדשה כבר לא סובלת מהבעיה הנ"ל.

ב-2018 המכונית עברה מתיחת פנים שעדכנה את מערכות הבטיחות, ואת מערכת המולטימדיה. מ-2018 המכונית הזאת יובאה בכמויות קטנות (עשרות מכוניות בשנה בלבד), כך שהיא די נדירה. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על המידע. 

אז אם אני מבין מבין השורות. מודלים 16,17 בעייתיים? 

או שיתכן ואמצא רכב שעודכנה הרצועה 

או הוחלפה לפני שנגרם נזק? 

אגב, יכול להיות שמודל 18 עדיין יהיה 

עם מנוע מיצור 17? מסובך ומעצבן.. 

איך להתקדם מפה.. 

פורסם

מכוניות שיוצרו (להבדיל מעלו על הכביש...) לפני מרץ-אפריל 2017, יש לוודא שהוחלפה רצועה (קיימת קריאת שרות של היצרן, אך להבדיל מ-Recall, היא רק מתייחסת לתלונות של לקוחות ואינה קמפיין מחייב). בהחלט סביר להניח שתמצא מכוניות שעברו החלפה. בד"כ הרכיבים שמשמשים להרכבת מכונית מיוצרים קרוב למועד הרכבה, כך שלא סביר שעברו יותר מחודשיים ממועד הרכבת המכונית לייצור המנוע.

לגבי שאלתך השנייה, כל עוד המכונית יוצרה מאפריל 2017 (בהנחה שהמנוע יוצר כבר אחרי 5/3/2017), אז היא אמורה להיות עם המנוע המעודכן. בהחלט יכולות להיות מכוניות שעלו לכביש בינואר 2018 אך יוצר שנה קודם (כי החוק איפשר למכור מכונית כחדשה עד שנה ממועד ייצורה).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 48 דקות, Ron.P כתב:

תחליף רצועת תזמון אם לא החליפו,זה הכל.

נניח ואמצא רכב 2016 עם קמ סביר עד 

70000. שלא הוחלפה רצועה.. ואחליף.. אצטרך לחיות עם תחושה שאולי נגרם 

נזק כלשהו למנוע. לא כזה כיף גדול. 

השאלה איך בודקים את זה? 

יש מוסך מקצועי שיכול לבדוק תקינות 

מנוע שאהיה שקט? אשמח לקבל מידע. 

פורסם

ה-מומחים בתחום הם מוסך גבע בתל אביב. הבנתי שהם אפילו מוכנים לעשות בדיקה בחינם, וזאת לא בדיקה פשוטה. תחפש עליהם פה בפורום, מדברים עליהם הרבה גם בשרשור של הרצועה בפורום טיפולים (תעשה חיפוש למילה puretech) וגם בפורום המלצות על מוסכים.

אתה יכול גם להרים אליהם טלפון.

אישית אין לי ניסיון איתם, ואני גם לא מתכנן להחליף את הרצועה שלי אצלהם, פשוט כי זה רחוק לי, אבל ממה שהבנתי פה הם המומחים.

• תוכן חדש...