Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שטר מכר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לקנות רכב שהמנוע הוחלף לחדש מיבוא , יש שטר מכר הכל תקין מספר מנוע תקין .

השאלה בסעיפים למטה רשום אישור מוסך שהרכיב את המנוע אבל הבנאדם שהזמין את המנוע הרכיב בעצמו ולא במוסך ..זה בעייתי ? או שהמוסך יכול לאשר בקלות ?

ועוד שאלה רשום גם "בעלי זכות שהרכב אצלו המנוע" מי אמור להיות רשום שם, אני יכול לרשום את עצמי לאחר הקנייה?

IMG_20201030_144442.jpg

עריכה אחרונה על ידי loliman123
פורסם

זה שאין אישור מוסך בעייתי מאד.

אל תרכוש את הרכב לפני שהמוכר ידאג לרישום המנוע שהוחלף ברישיון הרכב - כחוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבנתי...ודיברתי עם מי שחתום בשטר מכר אין לו מושג כמה קמ הבלוק ומאיפה הגיע מדובר בחברת סובארו ,מדובר בבלוק סליחה לא במנוע שלם . 

הייתכן שאין לו מושג ? 

פורסם

בלוק (מבחינתך) = מנוע. הכל ייתכן, לו אני במקומתך הייתי מוותר על העסקה. אם אתה מתעקש להמשיך - אז רק אחרי רישום המנוע כחוק.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למה מה המצב הכי גרוע שיכול לקרות , ששום מוסך לא יאשר לי "שהוא" הרכיב את הבלוק? 

מבחינת רישום הכל תקין רשום שם של החברה מס רישום יבוא והכל

פורסם (נערך)

אני מודע לזה שככה לא יעבור טסט , השאלה אם מוסך יחתום לי או שימנעו מלחתום????ואם חייב בכלל אישור מוסך

עריכה אחרונה על ידי loliman123
פורסם

חייב אישור מוסך על הרכבה. לא ירשמו את המנוע בלי האישור, ואף מוסך לא יעשה לך "טובה" וירשום את עצמו בתור המוסך שהרכיב.

שאלת - ואני חוזר בשלישית: אל תרכוש את הרכב בלי שהמנוע שהוחלף רשום ברישיון כחוק (ואם אתה שואל אותי אל תרכוש בכלל)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תעשה חיפוש בפורום, כל כמה חודשים מופיע כאן שרשור של מישהו שאין לו שטר מכר מסודר והרכב לא עובר טסט. זאת תסבוכת שקשה לצאת ממנה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה לא מסובך למוכר בכלל.

הוא יודע בדיוק מה הוא צריך לעשות.

תסביר לו שאתה מסכים לרכישה והיא תתבצע כשיהיה לו רישיון מעודכן עם מס' מנוע החדש.

ראש קטן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אל תכנס לכאב ראש הזה. או שהמוכר יסדיר זאת או שתעבור רכב.

באיזה רכב מדובר אם מותר לשאול? אתה נשמע די נעול עליו

• תוכן חדש...