Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי קנייה של רכב לאשתי,

היא רוצה ג'יפון לנסיעות קצרות רק בשבילה ( ללא הילדים)

הכי חשוב אמינות ותחזוקה בגלל שמדובר בנסיעות קצרות אז לא חשוב צריכת דלק

מה דעתכם?

פורסם

שיווק הסוזוקי קרוסאובר החל במחצית השנייה של 2013, אז אני מניח שאתה מתכוון ל-SX4. 

בין הג'וק ל-SX4, עדיפה הסוזוקי גם בפאן השימושי וגם באמינות. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כפי שציינו לפני הקרוסאובר שווקה יותר מאוחר.

בין הג'וק ל-SX4: עדיפה הסוזוקי בהרבה (אני מדבר על האצ'בק GLX) בהיבטים של אמינות, ביצועים, אחזקה ושמירת ערך. אם אשתך נוסעת ללא ילדים אז הרכב בהחלט מתאים לה. הרכב צורך בנסיעה עירונית עם מזגן 1/10.בנסיעה משולבת אתה יכול להגיע לתוצאות די טובות.

החיסרון: קורה A נוראית, רכב קצת קופצני, שוק ער יחסית לדגם שציינתי בגלל מוניטין של אמינות וסחירות (טוב במכירה, לא טוב בקנייה).

על הסוזוקי תרגיש חופשי לשאול מה שאתה רוצה פה בשרשור כי יש לי ניסיון רב עם הדגמים האלו.

לניסן היו בעיות בגיר בתחילת שיווקה, דבר שלעיתים תוקן ע"י הייבואן במסגרת האחריות, צריך לבדוק. חוץ מזה הפלסטיקה שלה ברמה ירודה. זה לא שהפלסטיקה של הסוזוקי ברמה גרמנית, פשוט באמת הפלסטיקה של הניסן ברמה ירודה. העיצוב זוועתי אבל זה כבר עיניין של טעם

פורסם

ניסיון טוב עם ה-SX4 משנת 2010 (הדגם הראשון לאחר מתיחת הפנים). רכב עם 150,000 ק"מ שעובר במשפחה מיומו הראשון ומראה אמינות מצויינת. צריכת הדלק העירונית סביב 10 קמ"ל, בינעירונית סביב 15 (האמת  -אני צריך לשאול את הבן שמשתמש בה בשנה האחרונה ונוסע 80-90 ק"מ ביום). לגרסת 4 הדלתות תא מטען גדול מאד יחסית לקטגוריה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...