Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תיק גב עמיד למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם :)

ביום רביעי הבא אני מתחיל את הסמסטר השני שלי, ולאחרונה נהרס לי התיק גב אשר שימש אותי במשך ה20 שנה האחרונות, אני מחפש תיק גב אשר יוכל להכיל מחשב נייד עד 15 אינץ' וכל מה שנלווה למחשב, שיהיה קצת מקום לבגדים להחלפה, שיהיה עמיד למים (אני רוכב עם האופניים ללימודים כ30 ק"מ לכיוון), ועדין שלא יהיה כבד או מגושם מדי.

עד עכשיו רכבתי עם תיק גב רגיל וכיסוי גשם, זה עבד אבל זה לא היה הכי נוח, אני מעדיף עם כבר תיק אשר עמיד למים לדוגמאת התיקים של ORTLIEB למי שמכיר.

התציב עומד על 800 ש"ח.

פורסם

עומד בהחלט.

שנה ראשונה הוא היה מאוד מרוצה מבחינת עומס (ציוד לימודים, מחשב נייד ועוד שאר הדברים) גם לאחר  שעות על הגב

בנסיעה באוטובוסים לירושלים ובחזרה. מבחן אמת לתיקים זה בעומס ובמיוחד בנשיאה על הגב. (אז התפירה והחיבורים בידיות עומדים למבחן אמיתי, לא ברכב)

פורסם

אתה גם צלם. האם אין תיק צילום שמתאים לדרישות שלך? מציע לך לבדוק בקבוצות של צלמים. הרי לצורך זה יש תיקים עמידים מאוד שמיועדים לציוד יקר ורגיש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש את התיק של קנקן ההלונדית

https://www.fjallraven.com/us/en-us/bags-gear/kanken/kanken-bags/kanken-laptop-15

רשום באתר שהוא עמיד למים אבל לא ידוע לי אם זה נכון כי אין לי את התיק הזה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סיפראל יש לי 2 תיקי צילום עמידים למים, אבל לרוב הם מגושמים מדי (ויקרים, התיק האחרון עלה לי כמעט 1200 שח).

יש לי גם כמה תיקי גב ללימודים , מעדיף לזרוק אותם ולקנות אחד טוב אשר יוכל לשמש אותי ללימודים, ושצריך גם להשתמש בו בתור תיק יום יום שיהיה מקום להכניס בגדים להחלפה בשביל הבנות (בנות 5 ו3) וקצת אוכל.

פורסם

@DareDevilאתה כבר השני היום שמתבלבל בין שוודיה להולנד. קודם מישהו ייחס את וולבו 343 לשוודיה, עכשיו אתה מיחס את השועל הארקטי להולנד.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

~

חפש בגזרת אופנועי השטח, חנויות כמו FC-Moto או Revzilla יציעו לך מבחר נאה. למרות שאישית, הייתי בוחר תיק רגיל שנוח לי וממשיך לרכב עם כיסוי גשם זרחני.

פורסם

נראה לי שהציוד של Fjällräven כבר מזמן יותר בגדר הצהרה אופנתית מאשר ציוד אאוטדור רציני של ממש (ואת זה אני כותב כשיש לי מעיל -מצויין - שלהם).  מעניין לראות איך התיקים שלהם הפכו להיות בארץ סוג של אביזר אופנה עם קריצה מעמדית, במדינות סקנדינביה זה כך כבר שנים.

@renaultfreek הזכרת את הציוד של Ortlieb, למה באמת לא לקחת תיק שלהם? מחיר? היה לי בדנמרק ציוד מלא שלהם לאופני טורינג, לא עבד אצלי קשה מדי אבל בהחלט ציוד עמיד ביותר למז"א.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...