Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי חבר!
יש לי את אותה בעיה ואני מטפל קבוע במוסך פרטי של חבר של משפחה

האם הצלחת לפתור את הבעיה? היא נעלמה? ואם כן כיצד! ממש אשמח לשמוע

פורסם
לפני שעה, Solar1x כתב:

היי חבר!

כדאי לקרוא בעיון את השרשור מתחילתו,אין פתרונות קסם- במקרה הטוב שימוש בתוסף להפחתת רעש ובמקרה הרע,אם באמת הרעש משם לפרק אגן שמן ולבצע טיפול פלאשינג אגרסיבי מעט יותר ולאחר מכן,להחליף לשמן סינתטי מלא העומד בתקן בלבד SN/SM +מסנן שמן איכותי. 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 23.2.2021 בשעה 14:24, Solar1x כתב:

היי חבר!

בוקר טוב

שמתי תוסף שמן כמו שהרבה הציעו לי כאן.

הרעש לא נעלם ב 100 אחוז.

אבל 50 אחוז הרעש ירד.

סוף החודש אני צריך לבצע טיפול שנתי לרכב- אני רוצה לקנות שמן איכותי ולתת למוסך שישים אותו כי מה שהמוסך שם זה שמן לא כל כך איכותי ומקווה שזה יפתור את התקלה(את ההמלצה לשים שמן איכותי יותר קיבלתי גם מכן).

בהצלחה

פורסם (נערך)
בתאריך 14.10.2020 בשעה 08:17, ניסים שגב כתב:

בוקר טוב לכולם,

יש לי רכב יונדאי i20 מודל 2016.

בעת הפעלת המנוע אני שומע תיקתוקים מוזרים כאלו...

צרפתי גם סרטון שימחיש את מה שאני שומע.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכל העוזרים ויום נעים

20200917_184456_(convert-video-online.com).avi 19.78 \u05de\"\u05d1 · 46 downloads

איזה מנוע יש לרכב? בקיה ריו 2015 שלי, הופיע אותו הרעש בשלב מסוים. לדעתי המנועים זהים.

הרכב שלי מטופל בזמן ורק במוסכים מורשים (עד הטיפול האחרון), בטיפול לפני מילאו לי במוסך מורשה שמן של חברה לא ידועה אבל כזה שכביכול עומד בתקן של קיה (לא מדובר בשמן של פז שבד"כ ממלאים במוסכים המורשים). חיפשתי מידע על החברה באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. פתחתי בזמנו שרשור על זה בפורום, לאחר הטיפול הופיע גם הרעש.

טיפול אחרי החלפתי לשמן של חברה "אמיתית" (5W30 OWS יונדאי קאיה) ומאז לא שמעתי את הרעשים. יש שמנים אפילו יותר איכותים שאמורים לעשות עבודה עוד יותר טובה.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

שלום לכולם, 

יש לי יונדאי i20 שנת 2019. מנוע חדש 1000 סמ"ק עם טורבו. 

יש רעש בבוקר בעת ההנעה. 

נעלם אחרי שמתחמם קצת. יש רעש די דומה בהתחלת נסיעה לפעמים... 

האם יכולה להיות בעיה דומה למה שמתואר פה? 

תודה

• תוכן חדש...