Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות בקניית פיאט 500 שנת 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לייעוץ האם לגעת ברכב.

לגבי תאונות- תיקונים לא כל כך איכותיים, שנלקחים בחשבון בסגירת מחיר הקנייה.

מה שמטריד אותי הוא אי האחידות בלחץ הדחיסה במנוע. 3 בלחץ של 88 ועוד אחד בלחץ של 99. האם זה הגיוני? לא מעיד על בעיה במנוע? הרכב עם 100,000 ק"מ.

מחירון הרכב ב"יד 2" הוא 28,200 ש"ח והקנייה תהיה באיזור 23,000 ש"ח. 

בדיקת פיאט.jpg

פורסם

ממליץ להתרחק, הרכב עבר תאונה מקדימה ומאחורה הדבר שהכי קריטי זה התיקונים תחת "משמעות גבוהה", אני מנחש שהרכב לא נראה להיט.

דבר נוסף, להבא מומלץ לבדוק את המחיר במחירון לוי יצחק נכון להיום הוא היחיד שבאמת קובע, ניתן להוריד את האפליקציה בחינם.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

מעבר לתיקונים לא איכותים שראית, לרכב יש קצה שילדה. 

לפי מה שראיתי ביד 2 בתוספת קטנה יש כמה אופציות מעניינות.

להבא תבקש לראות דוח סליקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

מעבר לתיקונים לא איכותים שראית, לרכב יש קצה שילדה. 

לפי מה שראיתי ביד 2 בתוספת קטנה יש כמה אופציות מעניינות.

להבא תבקש לראות דוח סליקה.

הכל נלקח בחשבון... השאלה האם "קצה שלדה" זה נורא כל כך? ומה אמורה להיות הורדת המחיר לאחר כל הממצאים? 20%? 30%?

פורסם

צריך לראות דוח שמאי על מנת לדעת ירידת ערך.

לקצה שילדה יותר השפעה על סחירות.

במקרה הזה הוחלפה גם חלק מהריצפה, גשר עם הלחמות. לכן לא ברור עד כמה החוזק המבני נפגע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

...ואני לא ידעתי שצמיגים נשחקים (מה, זה לא תפקידם להשחק ?)

ומה יש לבוחן עם "איכול" ? (למדו מילה חדשה ?) לא יכלו להחליט אם יש פגיעה, איכול (חלודה), או תיקון ? 

אחד הדו"חות המוזרים. כנראה הושפעו מאיזה סיגנון ספרותי או משהו בסיגנון.

אבל מה שחד משמעי פה זו פגיעה במשמעות גבוהה + קצה שלדה, כפי שכבר ציינו.

האם נאמר לך משהו (אפילו בע"פ) לגבי פגיעה בבטיחות ?

אישית - לא הייתי מתקרב (רכב דיי נפוץ. ניתן למצוא אקזמפלרים במצב יותר טוב שעברו חיים יותר קלים ופחות ק"מ ותאונות).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

לא הייתי קונה רכב במצב כזה. גם לא בחצי ממחיר המחירון. 

לפני שנה חיפשתי רכב כזה לאחיינית שלי, ראינו כמה רכבים במצב מושלם שבעליהם היו מוכנים לרדת 15-20  אחוז מתחת למחירון. 

לא מבין איך מכל מה שמוצע בכל רגע נתון ביד2, בחרת דווקא בזו... 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...