Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בחירת מדיח כלים לדירה


alex321
 שיתוף
עוקבים 21

פוסטים מומלצים

אחרי פעם, פעמיים או שלוש - תלמד כבר איך לא לשרוף ת'אורז... 😄
אישתי אגב שמה פלטה או רשת בין הלהבה לתחתית הסיר והאש תמיד קטנה שם.
עכשיו לעצם הענין: אם יש לך סיר עם שאריות שרופות, בבוקר תכסה את החומר מעל 1 ס"מ עם מים מושרים באבקת כביסה. בערב תקלף עם כף את השאריות - והיידה למדיח.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

@dani666ככה זה מתחיל, אני קורא למלח גס ו @borsood מחזיר לי עם פעיה״ק תובב״א!!! איפה המנהלים פה?

תבחר במכונה שיש לה תכנית לשטיפה קלה ומהירה. אם לא מדובר בלזניה אז התכנית הזו תתאים לחלבי, ואחרי חצי שעה תוכל לשים את הבשרי לתכנית מלאה.   לגבי תוצרת גרמניה הייתי מתעקש רק אם הייתי יודע

יש המון מדיחי כלים טובים. מילה חד משמעית בליגה משל עצמם אבל עולים הרבה. אם אין שום בעיה של תקציב תקנה מילה. דרגה מתחת ממליץ לקנות בוש, סימנס או קונסטרוקטה. שלושתם יוצאים מאותו מקום, אבל יש הבדלים לא ק

תמונות שפורסמו בשרשור

לא חייב כלי יעודי. שנים שאני מכין אורז במיקרו עם פיירקס רגיל לגמרי.

למרות שאני מבין למה יש כאלה שאוהבים על הגז. יש לזה באמת טעם אחד.

 

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הרשיון בישול שלי מוגבל לביצים וספגטי 😜.

רשיון מדיח יש הערה: חייב לשטוף סיר אורז לפני או אחרי המדיח.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...