Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השניצל המושלם - קווים לדמותו


misterb
 שיתוף
עוקבים 25

פוסטים מומלצים

אני אוהב את השניצלים עבים ולא דפוקים.

 

קמח יוצר ציפוי קשיח יותר ואני מעדיף בלי.

 

את הביצה מתבל בחרדל ופפריקה, פירורי לחם ולשמן. לא אוהב אותו צפוף פיגמנטים.

 

לגבי הרך זה קורה בחלק התחתון שצמוד לצלחת/נייר סופג ונובע מהאדים. הפיתרון זה להעמיד אותם (אני משתמש בכפיות כדי ליצור מרווח).

 

והכי חשוב בשביל שניצל מוצלח זה ישר מהמחבת אל הפה. אפילו בלי לעבור בצלחת. 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

נושא כל כך חשוב וטעון ראוי לשרשור נפרד (מה שהתחיל בשרשור הקורונה המפלצתי). כחובב שניצלים ותיק תמיד הכנתי אותם בשיטה הפשוטה : ביצה ופירורי לחם (פירורית זהב), עם קצת שומשום מעורבב. תמיד בכל המ

הכי מבזבז והכי פחות סביבתי.  גועל נפש שצריך להיעלם מהעולם.   תעשה כלים ישר אחרי השימוש, זה לוקח שניה.     וואדים, לא מוסיפים ביצה להמבורגר

ניסינו פעם או פעמיים, יצאו משם דברים כ"כ קשיחים שרשמתי עליהם פטנט בתור חומר מרוכב. 

תמונות שפורסמו בשרשור

אני דווקא כן מכין עם קמח.

לביצים מוסיף קצת מיץ לימון, זה עוזר לשמור את הבשר עסיסי.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני שעתיים, Ragnar כתב:

בא לי שניצל.

זה הזכיר לי את זה?

 

  • מצחיק 2

Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מי כן דופק שניצלים? (תרגישו חופשי לקחת לחתימה...)

טעות לדעתי ופוגע במרקם העוף.

גם אצלי- ביצה, פירורים והיידה לשמן. אחרי שיוצא- לדקה על נייר סופג ואז לרשת, אחרת נקודות המגע בתחתית מאבדות פריכות.

תוספות כיפיות לפירורי הלחם:

אבקת פלאפל, אבקת שום, ביסלי כתוש בטעם האהוב עליכם (ברבקיו זה להיט!) ובעיקרון רוב מה שאפשר לפורר.

את העוף עצמו אפשר להשרות בשלל מרינדות לפי הטעם לפני הציפוי והטיגון, שום-שמן זית-פפריקה חריפה תפס אצלי חזק, וגם סויה-מירין-מיסו אדום

 

התנ"ך לא ישכנע אותי שקיים אלוהים. שניצל טוב... זה כבר מתקרב.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אני מכין ככה:

1. טובל בקמח

2. טובל בביצה

3. טובל בפירורי לחם גנריים כלשהם

 

מטגן בשמן חם, אבל לא רותח מדי, מחכה שיתקבל גוון חום, לא בהיר מדי ולא כהה מדי.

יוצא פריך וטעים.

Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 9 דקות, shachar187 כתב:

כצליאקי, גם אני מוצא את הקמח כמיותר 😅

כבעל כרס לא מוצא שום דבר אכיל מיותר.

  • מצחיק 3
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
אני מכין ככה:
1. טובל בקמח
2. טובל בביצה
3. טובל בפירורי לחם גנריים כלשהם
 
מטגן בשמן חם, אבל לא רותח מדי, מחכה שיתקבל גוון חום, לא בהיר מדי ולא כהה מדי.
יוצא פריך וטעים.

תנסה בלי קמח ותראה שאין הבדל..
תנסה מבחן עיוור :)

Seat Leon Cupra 2018

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אנסה, אין מה להפסיד.

אגב, יש פה כאלו שטובלים פעם ראשונה בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם? ראיתי אנשים שמכינים שניצלים גם באופן הזה.

Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 12 דקות, dorsht כתב:

אנסה, אין מה להפסיד.

אגב, יש פה כאלו שטובלים פעם ראשונה בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם? ראיתי אנשים שמכינים שניצלים גם באופן הזה.

סוטים! 

כמו שאומרים ברוסית, כל אדם הוא הפיזדץ של המזל שלו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
אנסה, אין מה להפסיד.
אגב, יש פה כאלו שטובלים פעם ראשונה בפירורי לחם ולאחר מכן בביצה ושוב בפירורי לחם? ראיתי אנשים שמכינים שניצלים גם באופן הזה.
ניסיתי פעם, זה יוצר שכבה כפולה של ציפוי. האמת לא רע בכלל (ואפילו מוצלח), אבל לא ממש שווה את האקסטרה עבודה
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

שניצל למתקדמים זה רק בציפסר עם שמן עמוק.

 

בתור ממונה השניצלים במשפחה עם קילומטראז של אלפי שניצלים אני עשיתי את המעבר לטיגון עמוק בציפסר לפני איזה 8 שנים ואין מה להשוות.

 

א. הטיגון אחיד יותר - חד משמעית

ב. הכי חשוב - בטיגון עמוק כמות השמן הנספגת בשניצלים קטנה משמעותית. (מחזור שניצלים ממוצע שלי הוא של 6 ק"ג עם פחת של 0.5 ליטר שמן. בימי קדם במחבת הצריכה היתה  כפולה לפחות).

 

2 הסנט שלי לטיבול הבלילה - זחוג.

 

והקמח מיותר לחלוטין.

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • חברי המעגל הראשון

המלצה ללא גלוטן- קמח שקדים. אמנם קשה יותר לכסות הכל ולפעמים זה קצת נושר בטיגון, אבל הטעם משתווה אם לא מתעלה על פירורי לחם רגילים.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 13 דקות, Transporter כתב:

דווקא יש יתרון לקמח

הרבה יותר קריספי , ציפוי יותר עמיד

כמה עמיד הוא צריך להיות?

זה לא אמור לעצור מטען חלול.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • Create New...