Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג במידה מיוחדת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לפנצריה שיש להם cup2/ps4s במידה 245/18/35. מידה סופר בעייתית, לא הצלחתי להשיג במקומות הרגילים. יש מידות כאלה, בארץ לא נפוץ. אז אשמח אם מישהו יודע מכיר התנסה שמע. 

פורסם

תדגום את אנטון ביפו, גם מלאי עצום וגם יכול להביא לך לפי בקשה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

בזמנו (מאוד מזמן אבל שווה לנסות), צמיגי זוארץ באיזור המסגר בת״א היו מהבודדים שהחזיקו את הצמיגים הספורטיבים במידה הנדירה של ה-306xsi (מזמן, אמרתי?)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

בדרך כלל הזמנה מיוחדת היא מהמחסן של יבואן. יש מצב שאין בכלל בארץ במחסן של יבואן את המידה?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

שוחחתי פעם עם היבואן בנושא זה בדיוק  בסוף לא זכיתי לתשובה. למיטב ידעתי מישלין לא משווקת באירופה PS4S במידה הזו ולכן כנראה אין בארץ. אין צורך לחפש בין צמיגיות, מתקשרים לאחת גדולה ומוכרת ומבררים. אלו גם כך צמיגים שלרוב לא מחזיקים במלאי ומוציאים הזמנה ליבואן הצמיגים. מאיזה אזור אתה בארץ?

פורסם

רק מעדכן. שוחחתי שוב עם היבואן. בשלב זה הם לא מתכוונים לשווק את דגם PS4S במידה הזו ומציעים רק את הדגם הקודם. הייתי מנסה גודייר ספורספורט או קונטיננטל ספורט קונקט 6. 

פורסם
לפני 3 שעות, ch2856 כתב:

רק מעדכן. שוחחתי שוב עם היבואן. בשלב זה הם לא מתכוונים לשווק את דגם PS4S במידה הזו ומציעים רק את הדגם הקודם. הייתי מנסה גודייר ספורספורט או קונטיננטל ספורט קונקט 6. 

אפשרי לעשות הזמנה מהיבואן? ישירות? ייבוא מיוחד כאילו? כי לפני כמה חודשים מישהו הסכים לי. כיום כבר לא. 

• אחראי פורום
פורסם

לא היה דיבור על יבוא מקביל של מישלן?

בכל מקרה, לפני כשנה ביררתי על PS4S במידות זהות לשלך אצל צמיגי פרויד, אז לא היתה בכלל המידה לאחוריים אבל נטען שאפשר לייבא הכל.

הרכבתי PS4 ואני מבסוט מהם, הם בוודאי עולים על ה-PSS שבאו במקור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...