Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I10 או פיקנטו חדשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיקנטו עם התיבה הרובוטית טרם הגיעה ארצה. 

אישית הייתי יכול חיות עם הרובוטי חד מצמדי ולכן הייתי מעדיף את היונדאי - יש יתרונות של מרווח אחורי עצום , תיקון סטייה מנתיב ופטור ממובילאיי.

אבל שוב , אישית.

לפיקנטו יש יתרון של תיבה אוטומטית רגילה וביצועים עדיפים. 

שורה תחתונה, נסיעת מבחן חובה במקרה של היונדאי.

אחרי שייגמר המלאי הפיקנטו תגיע עם אותו גיר בדיוק.

פורסם

ליונדאי יתרונות באבזור ובצריכת הדלק.

כאמור, כדאי לבצע נסיעת מבחן ולראות עד כמה הגיר מרגיש בסדר, לדעתי הוא לא כזה נורא.

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

כרכב היונדאי עדיפה, נוחה יותר, מרווחת, סלון נעים יותר לדעתי, מושבים נוחים יותר וחסכונית יותר, מנגד הגיר לא נעים. אם אתה יכול לחיות איתו הייתי בוחר ביונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מאוד מרוצה מהפיקנטו החדשה כרכב חלופי. ( חודש) 

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

פיקנטו - בעיקר בגלל הגיר של היונדאי i10 שמשפיע על התאוצות של הרכב (0-100 ביותר מ-15 שניות).

אבל עוד אופציה שלא ברור לי למה לא מופיעה כאן - ספארק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינתי לא צריך לחשוב יותר מידי, לך על הפיקנטו. זה רכב  יותר מאבוזר, יש לו גיר אוטומטי פלאניטרי שהוא הרבה יותר נוח בעיקר אם יש פקקים והעלויות תחזוקה לטווח הארוך יותר נמוכות 

פורסם (נערך)

איך יותר מאובזר? יש לה פחות אבזור בטיחות ביחס ל10, יש לה יתרון מזערי של מראות מתקפלות וחיישני חניה מקוריים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • תוכן חדש...