Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקו נורת סטופ אדומה abs וסימן קריאה.

ככל הנראה תקלה בבלמים,

לצערי אין אופציה למוסך אין אופציה לאיש מקצוע שיכול לראות את האוטו..

יש דברים שיכולים להיות סוג מחלה ידועה באוטו?

האוטו נוסע בסביבה רוויה אבק חשבתי אולי נכנס אבק באחד החיישנים או משהו בסגנוןIMG-20201004-WA0011.thumb.jpg.34807ed15669f4984dddf9d94805d57a.jpg

פורסם

אין מחלה ידועה כזאת, צריך לבדוק את חיישני ה ABS. בגלגלים האחוריים הטבעת של ABS היא בתוך התוף. 

פורסם (נערך)

טוב העלילה קצת מסתבכת חיברתי רכיב של אנג'י עם אפליקציה טורק וקיבלתי את ההודעה הזו.

אממ הנורות האדומות השונות נכבות לסירוגין ואני עכשיו קצת יותר מבולבל

IMG-20201004-WA0026.jpg

עריכה אחרונה על ידי r.e.g.e.v
פורסם

מן הסתם זה סורק שאינו ייעודי לרכבך,

ואולי ישנן גם עוד תקלות.

אני חושב שכדאי לפנות מעט זמן ולגשת למוסך שמתמחה בצרפתיות לקבל אבחנה יותר מדוייקת.

שים לב רק שכל התקלות (בצילום), קשורות למערכת הצתה, סלילי הצתה וכו' (נדלקת אצלך נורית צ'ק אנג'ין ?).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא נדלקה נורה של צ'ק אאנג'ין.

אני אומר שוב שאני מוגבל עם היכולת להגיע למוסך או לחילופין לאיש מקצוע .

השאלה אם המידע מהרכיב סתם מיותר ומטעה או שנותן מידע מקשר גם לשאר התקלות של שאר הנורות.

איש מקצוע בשלט רחוק אמר לאפס ולהמשיך עם החיים..

לדעתי גישה קצת מפוקפקת אבל אם אין רעיון כנראה זה מה שיעשה.

פורסם

הקוד הזה לא קשור לתקלת ABS. 

נורת ABS כבית מעצה אחרי נסיעה של כמה מטרים ברגע שאין יותר תקלה.

תבדוק כבלים של החיישנים בגלגלים הקידמיים, האם שלמים, האם לא מקצרים? 

• תוכן חדש...