Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב סובל מקרטועים בסל"ד נמוך,יש לי תחושה שהבעיה היא שאין מספיק לחץ של דלק שמגיע למנוע בסל"ד נמוך,כמו כן בהילוך 5 ב 4K סל"ד עם דוושה מודבקת גם יש קרטועים,

הרכב מודל 93,

ולשאלה:איזה חלק תקול משאבה מזרקים אחר ואך ניתן לבדוק זאת

בתודה

פורסם

משאבת דלק ניתן לבדוק ע"י סעפת בדיקה עם שעון לחץ ובדיקת ספיקת המשאבה (כמות דלק ביחידת זמן)וזאת יכול לבצע מוסך המטפל במע' הזרקת דלק.

התחל בהחלפת מסנן (פילטר) דלק שיתכן והוא סתום ומלוכלכך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לא רוצה להתחיל מריבה חלילה אבל אני תמיד קורא על בעיות ברכבים צרפתיים. פחות יוצא לראות, ובקושי יוצא להתקל בבעיות ברכבים יפניים בפורום, ומשום מה יש כאן חיבה יתרה לכל הצרפתיות - דבר שבחיים לא אוכל להבין. (באמת שאני מנסה להבין ולא מצליח, אנשים כאן אוהבים לזרוק כסף מיותר על בעיות ותקלות די חוזרות ונשנות ברכבים תוצרת צרפת - למה?).

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

ליאור היקר,

כאשר תסיים את הסיבוב בלאנטיס היפנית שלך, תתפנה לעשות סיבוב ב "פיג'ו 306" , נוחות הכיסאות, הנסיעה, ההגה המתקשר, הבלמים הטובים, האיכות הטובה , יזכירו לך, שאתה יושב ברכב, שמחובר לגלגלים , ולא לקופסאת פח עם מזגן שתפקידה לנסוע לאן שאתה רוצה.

ולגבי ה 106, פשוט חבר שעון לחץ (רצוי בבאר, רצוי עד 10 לפחות) עם T לצינור הדלק שמוביל למזרקים, כך תדע את הלחץ.

בנוסף יש לבדוק האם הווסת תקול.

פורסם

בשביל צרפתחת צריך לב חזק וכיס שלא ניקרע בקלות

רב הזמן החזקנו יפניות

עכשיו מחזיקים שני צרפתיות ונהנים מכל רגע למרות ה קשיים

פז'ו 406 :-P

ורנו 5 :-P

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
בשביל צרפתחת צריך לב חזק וכיס שלא ניקרע בקלות!

רב הזמן החזקנו יפניות.

עכשיו מחזיקים שני צרפתיות, ונהנים מכל רגע למרות הקשיים!

פז'ו 406 :-P

ורנו 5 :-P

אז אני מבין שאחרי הצרפתיות . אזל לך הכסף, ולא נותר לכם כסף, לקניית ניקוד: לפסיקים נקודות סימני קריאה , סימני שאלה ועוד..!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב חברה,לאחר החלפת מסנן דלק לא חל שיפור ולכן,על פי המלצות הפורום הכנסתי את הרכב ל-משה זר,בבדיקה נמצא חיישן מאפ תקול,היה צריך לשלוח את המחשב למעבדה, להוציא את החיישן מהמחשב להחליפו ולהתקינו בחוץ(בדגמים מאוחרים יותר החיישן הוצא מהמחשב,כנראה משנת 95),בנוסף פורקו ונוקו המזרקים ברכב והושמו 2 גומיות מזרקים שהיו חסרות(כנראה 2 הגומיות שהיו חסרות נשאבו ונטחנו במנוע דק דק),הוחלפו פלגים מאחר ופלג אחד(על פי משה)לא עבד טוב(היו לי פלגים 2 אלקטרודות של בוש שהותקנו לפני 6 חודשים אך זה יכול להיות :shock:?) .

חשוב:בנוסף הוחלף סט קבלים למצתים שהיו לא מקוריים בעלי התנגדות של 10K אום (3 קבלים בעלי התנגדות של כ 10K ודווקה הקצר היה 14.8K,סיבה למחשבה. ).האוטו לא הניע טוב,לאחר החזרת הקבלים (שברשותי 3 שנים) בעלי התנגדות 1K (תקינים) כל אחד (קבלים עם ההתנגדות המקורית!!!) נעלמו בעיות ההתנעה,לכן אני מציע לכל אנשי הפורום לבדוק טוב טוב את התנגדות הקבלים לפני ששמים קבלים חדשים.,עצה שווה זהב :-D .

יש לציין שכל בסיפור עלה הרבה ג'ובות אבל במוסך מורשה בטח היו מחליפים מחשב ובאמת ההיתי בוכה...

לסיכום:משה זר בעל מקצוע מעולה שבאמת מצדיק את השם שבנה לו אני ממליץ עליו בחום רב,בנוסף קבלתי 6 חודשים אחריות.

אכי חשוב,האוטו מרביץ נוסע פיצוץ ללא קרטועים ואף לא הקטן שבהם,וכעט נזכרתי,הוו כמה טוב לנסוע ב- XSI .

• תוכן חדש...