Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן (גראנד קופה) דיזל 2109 - anti-pollution system

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו מגאן גראנד קופה 2019 (דיזל)

לפני כשבועיים הופעה הודעה check anti pollution system עם ציור של מפתח עם ציור של מנוע

בקארסו ניסו למכור לי טיפול בעלות של 700+ ₪ על החלפת שמנים שזה היה טיפול לפני פחות מחצי שנה (טיפול ראשון במוסך של אלבר)

למישהו יש מושג אם באמת צריך להחליף / להוסיף שמנים? אם זה לא שאני שאפשר לקנות לבד .. איפה מומלץ לעשות באזור קריות / חיפה ומה פחות או יותר העלויות?

אם אפשר להחליף לבד האם מומלץ שמנים מסוימים שעדיפים על אחרים?

IMG_20200910_195458.jpg

פורסם

בלי סריקת תקלות קשה לדעת. יש לך תוצאות סריקה שעשו במוסך? משום מה ברנו הודעת check anti-pollution היא נורת תקלה גנרית ולא חייבת להיות קשורה בכלל לזיהום אויר.

האם מדובר בדגם עם מנוע יורו 6 והזרקת אוריאה? זכור לי לפחות פוסט אחד בנושא, שם זה היה דאסטר שנאלץ להכנס להחלפת שמן מוקדמת. מחשב הרכב מתחיל לצעוק שצריך להחליף שמן, כנראה מי שמושפע מזה זה בעיקר רכבים שנוסעים הרבה בעיר/פקקים (הרבה שעות מנוע לכל X ק"מ). בכל אופן אם זה העניין, אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות. קודם כל אתה צריך לשמר את האחריות, דבר שני אריכות חיי המנוע חשובה לדעתי יותר מכמה מאות שקלים אקסטרה בשנה, דבר שלישי באקלים שלנו החלפת שמן כל 7500-10000 ק"מ בדיזלים מודרניים לדעתי יותר ריאלית ממה שהיבואן כותב בחוברת שירות.

מאחר ויש לך אחריות, לך למוסך יבואן, רק תקפיד שבאמת מחליפים רק שמן+פילטר+שייבה ולא דוחפים לך עוד הוצאות. שים לב, אם זה באמת מנוע יורו 6 GEN8 אז ככל הידוע לי מתאים לו רק שמן 0W-20 בתקן RN 17 FE, כרגע יש להשיג בארץ בערך שלושה שמנים שעונים לתקן זה (קסטרול, ELF ו-וולף).

אגב מה החלק של אלבר בעסק? למה טיפול ראשון אצלם? זה רכב ליסינג פרטי?

חזיר דיזל

פורסם

אצלי אותו רכב בדיוק חדש בנילונים (1 אלף ק"מ)  נדלקה אותה נורה.... הגעתי למוסך מורשה ביפו ולא היה טכנאי אז נאמר לי שאין שום בעיה לנסוע כך בנתיים.  איך שיצאתי משם הנורה כבתה...:) 

פורסם

הבנתי שזה תלוי גם בסוג מנוע ואם יש מישהו שנקרא אוריאה (לפי ההסבר משהו שנמצא בפתח תדלוק.. לא בכל גראנד קופה זה אותו דבר

אצלי גם היה לי נעלם ואחרי יומיים שלוש חזר ואני חיי עם זה כשבועיים

• תוכן חדש...