Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג עזרה בבחירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

עוסק מורשה ליסינג פרטי.

מתלבט ... מבקש ייעוץ.

נסועה שנתית 10K.

רוב הנסיעה - בעיר 

בדרכ לבד , לעיתים עם בן זוג ומדי פעם גם הלברדור מצטרף .

יונדאי קונה :

בפניי 2האופציות במחיר פחות או יותר זהה :

1.6 טורבו פרסטיג'

קונה היברידית פרימיום .

אוהב יותר את  של הטורבו פרסטיג' בעיקר בגלל מערכות הבטיחות, הג'אנטים והאיבזור העדיף  , שבהיברידית פרימיום פחות מרשימות .

לא נוסע ככ הרבה כך שמבחינת צריכת דלק זה פחות אישיו למרות שאני מבין שהפער בנסיעה עירונית בין ה 2 כנראה יהיה משמעותי .

כשכבר נוסע מחוץ לעיר נהנה מאוד מנסיעה דינמית ומנוע סוחב .

מה נפסל :

3008 אקטיב- בגלל חסר במערכות בטיחות

2008- פרימיום מחיר יקר יותר מה 3008 אקטיב 

מאזדה CX30 - מחיר 

סטוניק- לא נוחה לי 

איוניק - פחות התחברתי למראה המשפחתי כנל גם הנירו.

XCEED -מוצעת רק ברמה הנמוכה LX 

אופל גרנדלנד X / ניסן קשקאי - בגלל השעמום ובגלל שאין לי צורך ברכב כזה גדול .

ארונה/ קאמיק  אין מלאי עד ינואר .

תודה על העזרה .

תשמרו על עצמיכם ושנדע חגים שמחים יותר .

פורסם

הקונה ההיברידית תהיה נעימה יותר בעיר, הזינוק החשמלי מבטל את החסרונות של הגיר הרובוטי וגם חוסך ממנו מצבי התחממות שקורים בפקקים ארוכים בדגמי הבנזין. ההיברידי גם יהיה נוח יותר בזכות הג'אנטים הקטנים ויש לו בלם יד חשמלי עם אוטו הולד שהופך עמידה ברמזורים ופקקים לקצת יותר נעימה. לטעמי היום ההיברידית היא הגרסה הנכונה של הקונה.

במאזדה יש לך גם את CX3, הוא קטן מה-30 ודינמי יותר אבל בדגמי הכניסה לא מאובזר במיוחד.

הייתי בודק גם טויוטה CHR, לא חזק אבל כן חסכוני, נוח, מתנהג היטב ומאובזר היטב.

אופל גרנלנד לטעמי בכלל לא משעמם, הוא נראה טוב, מאובזר היטב ואני מניח שעם המלאי שהשתחרר לאחרונה לשוק הליסינג גם המחיר יהיה טוב.

מיצובישי ASX בטח גם יוצע לך במחיר אטרקטיבי. מאובזר לא רע אבל הגיל ניכר ואבזור הבטיחות בסיסי יחסית למתחרים.

מה עם סובארו XV? פותח לך גם אפשרות לרדת מהכביש, רק להקפיד שיהיה עם מנוע 2 ליטר ובגרסה עם מערכות בטיחות אקטיביות.

פולקסווגן טי קרוס יכול להיות אפשרות חביבה אם אין קאמיק או ארונה אבל הוא פחות משחק בשוק הליסינג.

בקרוב אמור להגיע שברולט טריילבלייזר ואני מעריך שיהיו גרסאות שיפנו לליסינג, גם רנו קפצ'ור החדש אמור להגיע בקרוב.

פורסם

הקונה עבר מתיחת פנים מקיפה לאחרונה. 

הדגם המשודרג יגיע אוטוטו לארץ. 

ממליץ לבדוק פוקוס אקטיב x. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בתאריך 29.9.2020 בשעה 17:51, Mike808 כתב:

הקונה ההיברידית תהיה נעימה יותר בעיר, הזינוק החשמלי מבטל את החסרונות של הגיר הרובוטי וגם חוסך ממנו מצבי התחממות שקורים בפקקים ארוכים בדגמי הבנזין. ההיברידי גם יהיה נוח יותר בזכות הג'אנטים הקטנים ויש לו בלם יד חשמלי עם אוטו הולד שהופך עמידה ברמזורים ופקקים לקצת יותר נעימה. לטעמי היום ההיברידית היא הגרסה הנכונה של הקונה.

במאזדה יש לך גם את CX3, הוא קטן מה-30 ודינמי יותר אבל בדגמי הכניסה לא מאובזר במיוחד.

הייתי בודק גם טויוטה CHR, לא חזק אבל כן חסכוני, נוח, מתנהג היטב ומאובזר היטב.

אופל גרנלנד לטעמי בכלל לא משעמם, הוא נראה טוב, מאובזר היטב ואני מניח שעם המלאי שהשתחרר לאחרונה לשוק הליסינג גם המחיר יהיה טוב.

מיצובישי ASX בטח גם יוצע לך במחיר אטרקטיבי. מאובזר לא רע אבל הגיל ניכר ואבזור הבטיחות בסיסי יחסית למתחרים.

מה עם סובארו XV? פותח לך גם אפשרות לרדת מהכביש, רק להקפיד שיהיה עם מנוע 2 ליטר ובגרסה עם מערכות בטיחות אקטיביות.

פולקסווגן טי קרוס יכול להיות אפשרות חביבה אם אין קאמיק או ארונה אבל הוא פחות משחק בשוק הליסינג.

בקרוב אמור להגיע שברולט טריילבלייזר ואני מעריך שיהיו גרסאות שיפנו לליסינג, גם רנו קפצ'ור החדש אמור להגיע בקרוב.

תודה רבה על התגובה המפורטת 

הוצע  בנוסף ASX , פורד קוגה טרנד, XCEED LX ,קשקאי .

מציין שוב שמערכות בטיחות זה הפרמטר הראשון מבחינתי , תמיכה באפל קאר פליי , נוחות .

בתאריך 29.9.2020 בשעה 18:00, markb205 כתב:

הקונה עבר מתיחת פנים מקיפה לאחרונה. 

הדגם המשודרג יגיע אוטוטו לארץ. 

ממליץ לבדוק פוקוס אקטיב x. 

פוקוס כרגע לא רלוונטית בליסינג

אני מחזיר את הרכב הנוכחי בסוף נובמבר לא אוכל להמתין למתיחת פנים .

פורסם

קונה הייבריד מחסיר בקרת שיוט אדפטיבית אבל בעיקרון גם בשאר הדגמים בהם אתה מתעניין המצב זהה.

אני עדיין חושב שמהאופציות האלה הקונה ההיברידי הכי מתאים לדרישות.

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

קונה הייבריד מחסיר בקרת שיוט אדפטיבית אבל בעיקרון גם בשאר הדגמים בהם אתה מתעניין המצב זהה.

המון תודה !

פורסם
בתאריך 1.10.2020 בשעה 14:07, Mike808 כתב:

אגב באף אחת מהן אין בקרת שיוט אדפטיבית 

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי, בעיני החיסרון המהותי של הקונה הייברד זה המחסור בבקרת שיוט אדפטיבית, אבל גם בשאר הדגמים שאתה מתלבט לגביהם היא לא קיימת. אגב אין צורך לצטט את ההודעה האחרונה מעלייך.

בהודעה הקודמת המלצתי על מספר דגמים שכן מוצעים עם בקרת שיוט אדפטיבית, למשל סובארו XV (בחלק מרמות הגימור), טויוטה CHR שמאוד מזכיר את הקונה אך קצת חלש ממנו, אופל גרנלנד ופולקסווגן טי קרוס.

• תוכן חדש...