Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Android Auto לא עובד בקשקאי חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

קניתי לפני כמה שבועות ניסאן קאשקאי (אקסנטה), אפל קאר פליי ( יש לבן שלי) עובד מצויין, אבל אנדרואיד אוטו, לא עובד בכלל, לרגע מופיע סמל החיבור אבל הוא מיד נעלם, פניתי לסוכנות ניסאן, ואחד הסוכנים הפנה אותי ליוטיוב, לא נראה לי רציני להכנס ליוטיוב לפיתרון בעייה שכזו, האם יש למישהו פתרון מעשי יותר ? 

פורסם

אם בטלפון יש אנדרואיד 10 ומעלה לא צריך להתקין כלום.

אם מותקנת גירסה ישנה יותרשל מערכת ההפעלה יש להתקין Android Auto מ-apkmirror

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באיזה כבל אתה משתמש?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הטלפון שברשותי הוא שיאומי 4 נוט גירסת האנדרואיד שמותקנת היא MRA58K 6.0 

הכבל שאני משתמש הוא הכבל שאני משתשמש כדי לטעון את המכשיר או להוריד DATA כמו מוזיקה תמונות וכו' 

פורסם

כפי שכתבו לך,אתה צריך להוריד את ה-AA דרך ה-APK ש"passa04" צרף וחשוב להשתמש בכבל איכותי/מקורי,אחרת תתקל בבעיות/לא יעבוד.

פורסם

יש רשימת כבלים מומלצים לאנדרואיד אוטו:

https://www.androidcentral.com/best-usb-c-cables-android-auto

כדאי לרכוש משהו שמופיע ברשימה.

בהתחלה גם לי היו בעיות (מדי פעם) עם כבל של Blitzwolf. מאז שעברתי לכבל מומלץ של Anker, יש שקט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...