Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגבהת רכב פרייבט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה, 

עוד 3 חודשים יש לי טסט ושמתי לב שהכרית בולם יבשה, וכי אחד מהבולמים הקדמיים נוזל, מה שמצריך החלפת בולמים+כריות.

אגב זה, אני חושב להגביה את האקסנט, אז אם יש לך קצת זמן להאיר את הדרך עבורי בעניין זה ולגאול אותי מגישושים באפילה, אני יותר מאשמח להיוועץ בך.
אני לא יודע אם אפשר בכלל להגביה את האקסנט, מה הדרך לעשות את זה (להחליף קפיץ / בולמים ארוכים יותר / לשים ספייסר או משה אחר), ומה ההשלכות של זה (מבחינת בלאי למכלולים אחרים ברכב, מבחינה בטיחותית ומעוד בחינות שאני אפילו לא מודע לגביהן).

אז יש לי כמה שאלות, אם מישהו מבין בזה או עשה משהו כזה, אשמח לשמוע.

א. האם ההגבהה הזאת חוקית?
ב. מצאתי את המוצר לרכב שלי באיביי (https://www.ebay.com/itm/113312417623), אבל נראה שלדגם שלי המקסימום הגבהה זה 3 ס"מ, זה משמעותי?
ג. האם כשהבולם מותקן רואים את זה (שואל בשביל הטסט)
ד. האם צריך לקנות בולמים אחרים, ארוכים יותר?
ה. ממה הספייסר עשוי? הוא מחזיק לכמה שנים או נשבר/נהרס מהר?
ו. האם לאחר השימוש בו, יש צורך לגעת בעוד מכלולים ברכב (היגוי, ציריות, מסרק הגה וכד')

פורסם

א) 3 סנטימטר זה המון, בטח ברכב פרטי.

ב) לא יעבור טסט ! ותאמין לי הגבהה של 3 סנטימטר הם יראו בהחלט.

ג) יהיה שינוי בהתנהגות הרכב, קח בחשבון שהגבהת הרכב יעשו שינוי שפיעה חיובי לגלגלים, זה ישנה את השחיקה בצמיגים, יפגע ביכולת ההיגוי, יתכן ותיפגע יכולת הבלימה וכו וכו...

אולי נתחיל בסיבה לשמה אתה רוצה להגביה את האוטו ולבכך לעצמך עד כדי כך את החיים וכנראה גם לסכן אותם ?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 23.9.2020 בשעה 11:37, Igalz כתב:

כל הגבהה שתשים, זה לא חוקי. מדובר בשינוי מבנה ועוד בחלקים בטיחותיים. 

אוקיי, תודה.

בתאריך 23.9.2020 בשעה 15:27, Roycohen1979 כתב:

א) 3 סנטימטר זה המון, בטח ברכב פרטי.

ב) לא יעבור טסט ! ותאמין לי הגבהה של 3 סנטימטר הם יראו בהחלט.

ג) יהיה שינוי בהתנהגות הרכב, קח בחשבון שהגבהת הרכב יעשו שינוי שפיעה חיובי לגלגלים, זה ישנה את השחיקה בצמיגים, יפגע ביכולת ההיגוי, יתכן ותיפגע יכולת הבלימה וכו וכו...

אולי נתחיל בסיבה לשמה אתה רוצה להגביה את האוטו ולבכך לעצמך עד כדי כך את החיים וכנראה גם לסכן אותם ?

תודה על התשובה.
הסיבה שרציתי להגביה היא כי הרכב נמוך, ונמאס לי לגרד את הטמבון בחניות מול מדרכות. אבל קראתי לא מעט והבנתי שזה באמת לא מומלץ, אז ירדתי מזה. פשוט חשבתי שאם מייצרים ספייסרים כאלה, אז זה סבבה להתקין..

• תוכן חדש...