Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה קאיין 3.0 דיזל - 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיצא לי לנסוע באחד כזה (רק חדש יותר), ולמרות שחיצונית איני מתחבר כלל, חווית הנסיעה הותירה בי רצון לעוד. 

רציתי לשמוע ממי שמכיר על האמינות של הרכב , האם ישנן מחלות ידועות ? ישנו מידע באינטרנט על מנועים שפשוט נשברים וגירים ששובקים חיים, האם רלוונטי לדגם הזה או רק לבנזין ?

אשמח אם מישהו ישפוך אור על עלויות אחזקה, גם הפניה לפורומים רלוונטים בחו''ל יהיה שימושי.

בבקשה לחסוך ממני תגובות בסגנון "פורשה ישנה זה פח, לך תקנה 3008 משומשת קלות".

תודה.

פורסם

מנוע הדיזל אמין מאוד, זה מנוע vw שנמצא בדגמים שונים של היצרן, לטעמי הייתי בוחן טוארג 2010 ומעלה, מהדור החדש, אותו רכב בדיוק, פחות מוחצן, יותר זול.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

גם הגיר לא אמור לעשות בעיות, פלנטרי רגיל וטוב, מה שכן עלול לגרום לחור בכיס הם בולמי האויר, גלי הינע רגישים, וכל מיני ענייני חשמל וחיישנים..

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תודה !

האם בדגם הזה כולם עם בולמי אוויר או שזאת אופציה וניתן למצוא גם כאלו שלא?

עריכה אחרונה על ידי Emanuel5
פורסם

לדעתי כל הקאיין כוללים מתלי אויר, בטוארג יש רמות גימור הכוללות וכאלו שלא, אורך חיים ממוצע שלהם הוא 8-10 שנים, כך שיש סיכוי טוב שכבר הוחלפו, רק לקחת בחשבון שאם לא, אז חור בכיס למקוריים.

פורסם

המון תודה.
נשאר רק למצוא אקסמפלר שמור, ההיצע ממש נמוך , למעשה יש רק אחד בלוחות.

כשהתקשרתי אמרו "רכב מדהים תבוא תראה" כשביקשתי מספר רכב לבדוק היסטוריית תאונות במרכז הסליקה ושיגרת טיפולים השתנה ל "אההה סליחה , כבר נמכר ..."

במקביל אבדוק גם טוארג, הבעיה שלי עם הדגם הזה שהוא מצליח להיות אף גמלני ומגושם יותר מהקאיין (שבעצמה לא אלגנטית במיוחד).

פורסם

פורשה בת 10 שנים... אתה באמת רוצה להיכנס לזה ?

תתחיל בזה שרכב רלוונטי הוא רק זה שיש לו ספר טיפולים מלא ומסודר, אחרת אתה נכנס לסיחרור אשר ברכב יוקרה יכול להיגמר בעשרות אלפי שקלים.

ממבט ביד 2 מרבית הרכבים מגיעים מסוחרי רכב , כולם במצב מדהים מטופלים לפי הספר... בולשיט... , נסה לחפש יד פרטית , קח בחשבון שחלק מהסוחרים מתחזים ללקוחות פרטים , דרוש לראות תז של המציג את עצמו לבעל הרכב מול רשיון הרכב , בדיקה פשוטה כזו תחסוך לך הרבה כאב ראש לאחר מכן...

קצת חומר לקריאה:

https://www.parkers.co.uk/porsche/cayenne/estate/review/

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 5 שעות, CX25GTI כתב:

פורשה בת 10 שנים... אתה באמת רוצה להיכנס לזה ?

במידה ואמצא אחת שמורה, מטופלת, ללא תאונות וק''מ באיזור ה 120 אלף ,  בהחלט כן.

אני לא צריך רכב , כבר עומד אחד בחניה שמשנע אותי באמינות מופתית מנקודה לנקודה.

רוצה רכב נוסף, שיתן מעבר.

סוחרים המתחפשים לאנשים פרטיים - אני פוסל מיידית, "הרכב של דוד שלי שנמצא בבידוד ואני מוכר עבורו את הרכב"  - כבר שמעתי, לא מתקרב !
מצד שני סוחרי רכב או כפי שהם קוראים לעצמם "סוכנויות רכב" אני לא פוסל על הסף (אלא אם הם מנתניה - יותר מידי זוועות שמעתי עליהם) כיוון שברור לי שבסגמנט הזה יש לא מעט שמעדיפים את הנוחות שבטרייד/מימון ולכן מגיעים אליהם גם רכבים שמורים ומטופלים, על כל פנים בדיוק עבור זה יש מכוני בדיקה לפני קנייה.

פורסם

מציע לבדוק כיוון נוסף מאותה קטגוריה, דיסקברי 4 / ריינג׳ רובר ספורט.
לא יודע להשוות את האמינות ביחס לפורשה, אבל מאמין שאם טופלו ויטופלו כמו שצריך ובעיקר אם לא מדובר ברכב ראשי שיקרע את הארץ האמינות עשויה להיות בסדר.

בכל מקרה ברכבים כאלה אם יש לך אורך נשימה כדי להביא חלפים מחול זה עשויה לחסוך לך אלפי שקלים רבים!
מנסיון עם דיסקברי ישן יותר הבדלי המחירים בין הארץ לחול לא נתפס...
בכל מקרה נשמע לי שעם מנוע הדיזל you can’t really go wrong, ממה שהבנתי בטוארג בה המנוע נפוץ הוא נחשב יחסית אמין וחזק מאוד.

כמו שאמרת אל תתפשר על רכב לא שמור ובהצלחה!

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

דיסקברי 4 וריינג' זו מלכודת דבש לפתאים או למכורים למותג שיש להם בור מלא שטרות בחצר.
במנועי הדיסקו 4 יש כשל של שבר פתאומי בקראנק, נזק שעלול להסתכם ביותר משווי הרכב..
ריינג' בשווי 100k זה ספורט בן 10 - 12 שנים, לא סתם מחירו נשחט ברמה כזו.

פורסם
לפני 5 שעות, Emanuel5 כתב:

אלא אם הם מנתניה - יותר מידי זוועות שמעתי עליהם

אסור להכליל. יש סוחר בנתניה, אדם נחמד והוגן שאני מכיר.

אגב פעם ראיתי סוחר מצליח בטלפון לסגור על רנו פלואנס בסכום מפולפל("אחי זה בול הרכב שאתה צריך.. מה, חימום בכיסאות? מי צריך את זה, עזוב זה מתאים כ'ה), למרות שהשוק שלה לא משהו.

משתדל לעזור

• תוכן חדש...