Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא ג׳אנט חדש מחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

האם צפויות בעיות בקניית ג׳אנט חדש מחול?

מדובר ספציפית על הזמנה מהאתר הזה: https://www.glynhopkin.com

אציין רק שמדובר בג׳אנט שמורכב על רכבים קיימים בארץ.

האם צפויה בעיה במכס עם הדבר הזה?(מעבר לעניין תשלום המכס עצמו, שאני מודע אליו).

תודה לעוזרים :)

פורסם

מנסיון שלי זה תלוי כמה כסף אתה חוסך פה.

במקרה שלי רצו על סט גאנטים בארץ 25,000 ש"ח כשלהביא מחו"ל לבד יוצא 18,000 ש"ח.

וגם פה למרות ההפרש נעזרתי בחבר בעל פנצ'ריה שייבא לי בגלל סיפורי אימה מהמכס ששמעתי.

חיכיתי 4 חודשים וזה הוציא קצת את החשק אבל הפער במחיר היה שווה את זה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ידרשו ממך לשלם כ-50% מיסים על ערך הפריט והמשלוח. כלומר אם הג'אנט עולה 200$ והמשלוח עוד 100$, תתבקש לשלם כ-150$ מיסים.

לפעמים צצות כל מיני בעיות סביב התקנים שהחלק אמור לעמוד בהם, אם אין עליו סימון מתאים זה יכול להסתבך ולא תוכל להכניס אותו לארץ.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בדיוק את זה אני מנסה למנוע.

איך אני יודע אם יש עליו סימון או לא? ואיזה סימון צריך להיות? בארץ נמכרים רכבים חדשים עם הג׳אנט הזה, ככה שלפחות תיאורטית לא אמורה להיות בעיה לא?

פורסם

לגבי סימונים - איני יודע.

אני מניח שהרבה יותר קל (מבחינת הפרוצדורה) שהג'אנט הזה יגיע לארץ כשהוא מורכב על רכב (רכב חדש שיבואן מוכר) מאשר לייבא אותו ורק אותו לבד ובמיוחד.

מה שגורם לי לחשוב, שאולי תנסה לברר אם מישהו החליף מסט ג'אנטים כזה לסט אחר (והוא נשאר אולי אצל היבואן או בפנצ'ריה כלשהי).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 8 שעות, Tibbyle כתב:

בדיוק את זה אני מנסה למנוע.

איך אני יודע אם יש עליו סימון או לא? ואיזה סימון צריך להיות? בארץ נמכרים רכבים חדשים עם הג׳אנט הזה, ככה שלפחות תיאורטית לא אמורה להיות בעיה לא?

את התשובה הכי מדויקת תקבל ממשרד התחבורה. הם זמינים בטלפון או במייל, חפש בגוגל. 

שאלה: איזה חישוקים ולאיזה רכב?

2016 BMW M235i.

פורסם

עצתי לך להשתמש בשירות ייבוא חלפים לפי הזמנה. כל הבלאגן עליו והחלפים מגיעים לדלת ביתך.  ממליץ לבדוק את השירות הזה

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 58 דקות, zvit כתב:

עצתי לך להשתמש בשירות ייבוא חלפים לפי הזמנה. כל הבלאגן עליו והחלפים מגיעים לדלת ביתך.  ממליץ לבדוק את השירות הזה

האתר שלהם לא עובד ודף הפייסבוק עודכן בפעם האחרונה לפני חצי שנה. לא אתפלא אם זה לא פעיל יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפי מיטב ידיעתי - פעיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 שעות, shugiflex כתב:

והג'אנט שאתה רוצה ליבא - מקורי?

תגדיר מקורי?

זה בדיוק אותו ג׳אנט שמורכב על הרכב כחדש