Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני מחזיק ברכב מיצובישי לנסר 2007 יד 2

קיבלתי שלט אחד ודי מיושן

אני מבין שכדאי  לשכפל, אחרת כשמתקלקל אי אפשר לשכפל.

החסרונות שיש בשלט זה והייתי רוצה שלא יהיו בשלט חדש:

• רק פתיחה ונעילה (ללא שליטה בבגאז' שבעצם נפתח רק ע"י ידית פיזית בתוך הרכב, וזה סופר מעצבן)
  • אין לו השפעה על האזעקה (ביטול האזעקה הוא רק על ידי הקוד)
  • לפעמים רק כשאני מתקרב לטווח קורונה מהרכב הוא משפיע עליו, וזה חתיכת מטרד
  • המפתח הוא עצם נפרד, בשלטים מודרניים המפתח הוא חלק מהשלט

ראשית אני רוצה להבין האם החסרונות הללו ניתנים לתיקון בשלט חדש

שנית, האם יש מצב לעשות את זה לבד בהזמנה מחו"ל וידיים טובות? פשוט אני מבין שאז זה כן יוכל לעבור דרך הארנק שלי שגם ככה אין בו כלום חוץ מהעיניים הצופיות של בני הבית...

מצרף תמונה של השלט והמפתח, בתקווה שזה יעזור לכם לעזור לי.

תודה רבה מראש על המענה.

2020-09-07 22_15_16-Window.png

אין צורך לומר שאני מדבר מתוך בורות מוחלטת בנושא, הרשו לי לבקש שתרשו לעצמכם להסביר לי כמו לילד קטן

עריכה אחרונה על ידי ישראליק
פורסם (נערך)

טוב, אז ככה: הטווח של של השלט יכול להיות מושפע מסוללה חלשה. (יש טריק להצמיד את השלט לראש וזה מגדיל את הטווח- תנסה)

ב. אפשר לשכפל את השלט אצל משכפלי מפתחות, לא סיפור יקר, אין טעם להזמין מחול כי גם ככה תצטרך לשכפל בארץ.

ג. האזעקות שהותקנו בלאנסרים מהשנתונים האלה הן לרוב פתיחה/ סגירה ואזעקה. בדור החדש יותר כבר הגיע מפתח מקורי עם כפתורי פתיחה ונעילה.

ד. לגבי פתיחת בגאז׳, אז הוא מכאני, כלומר אין לו פתיחה חשמלית אלא דרך מנוף שנמצא בתא הנוסעים.

*יש דרך להתקין מערכת נעילה, כולל פתיחת בגאז׳, אזעקה (שאגב לא חוקית בארץ אזעקה רועשת) ואפילו התנעה מרחוק ופתיחת הרכב דרך NFC.

יש המון קיטים כאלה שאפשר לקנות בחו''ל, השאלה כמה בא לך לפרק חצי אוטו בשביל להריץ חוטים וחיבורים חשמליים.

עריכה אחרונה על ידי trademark
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@trademark תודה

1. הבגאז' נראה כמו סיפור לא בשבילי

2. אני מבין שאזעקה אין היום באף רכב חדש, ולהתעסק עם זה זה סיפור.

למעשה עשיתי סקר שוק באיזור מגוריי, שם את זה כאן, אולי בור כמונייום אחד יהנה מסיקור.

עלות שכפול רגיל של שלט זה הינה 180 ש"ח

עלות שכפול מפתח עם צ'יפ נע בין 170 ל350

חלק מן העוסקים במלאכה טענו שכמעט ואין אפשרות לשכפל את השלטים של פוינטר

שאלתי על אפשרות של שכפול פוינטר לשלט מפתח אולר, כולם פה אחד אומרים שזה כמעט בלתי אפשרי. משהו שקשור לקידוד של פוינטר.

הציעו לי להתקין מחדש מערכת נעילה + 2 שלטים, העלות זהה אצל כולם 350 ש"ח, מי אחרי הנחה מי מלכתחילה.

שכפול של מפתח + שלט רגיל (שאינו פוינטר) לשלט מפתח אולר, עלותו בין 400 ש"ח ל1000 ש"ח (אגב, ההוא שנתן הצעה של 1000 זה אחרי שהוא 'עשה מחיר', וזה עסק מוכר בירושלים..)

יזכר לטובה 'הום קאר' מרחוב בורוכוב בעיר, שגם נתן יחס טוב ושירות, גם נתן הסברים מפורטים, גם בדק בפועל את כל האפשרויות.

וגם - עשה את שניהם (מערכת חדשה +  שלטים (2) + מפתח שלט אולר) בהנחה רצינית של 680 ש"ח (בהתחלה אמר 350+450).

תותח!

עריכה אחרונה על ידי ישראליק
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

היי

מציע בשלב ראשון

-להחליף סוללה

-לפתוח את השלט את הרכיבים לנקות עם מקל אוזניים ספוג ב "אציטון"

את הגומי והפלסטיק לשפשף עם מברשת שניים ספוגה בסבון נוזלים מהול במים

מכל הצדדים

לייבש

להרכיב