Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מקובל "ליישר קו" בענין ליקויים או תקלות ברכב קצת לפני שאחריות היצרן פגה תוקף?
יש לי סובארו XV , באחריות יצרן עד דצמבר 2020 שרכשתי ממש לא מזמן, אני יד 2 אם זה משנה משהו.
השאלה היא האם זה מקובל מצד הלקוח וגם מצד החברה\מרכזי שירות (מבין שזה לא כלכלי להם) לעשות סקירה מקצועית על הרכב לפני שהאחריות פגה תוקף ולתקן במסגרת האחריות את כל מה שנמצא לקוי?
אולי יש אפשרות לנצל את הטיפול הקרוב לענין הזה...
אני יודע שזה תמים לשאול כזו שאלה פשוט מבקש עיצה אם משיהו פה היה בסיטואציה.
תודה לעונים

פורסם

אחר צהריים טובים,

לא כל  מכלולי הרכב נמצאים בתחום האחריות, האם אתה אתה חווה איזשהי תקלה מסויימת?

כדי שתימנע מהוצאות שעלולות להיות מיותרות (הן על בדיקה והן על החלפת חלקים) ממליץ שתיכנס למוסך (שכמובן אתה סומך עליו) לבדיקה של המכלולים.

במידה וימצא חלק לא תקין לבדוק האם החלפתו היא בגדר האחריות.

מנגד,  במידה והטיפול השנתי מתקרב, כנס למוסך מורשה (יבואן) לביצוע הטיפול.

במהלך הטיפול לרוב  בודקים את הרכב ואם יהיו ממצאים יתכן כי כחלקם יהיו בגדר אחריות או ''ריקול''.

• אהבתי 1

רועי

פורסם (נערך)
לפני כשעה, רועי עוזרי כתב:

אחר צהריים טובים,

לא כל  מכלולי הרכב נמצאים בתחום האחריות, האם אתה אתה חווה איזשהי תקלה מסויימת?

כדי שתימנע מהוצאות שעלולות להיות מיותרות (הן על בדיקה והן על החלפת חלקים) ממליץ שתיכנס למוסך (שכמובן אתה סומך עליו) לבדיקה של המכלולים.

במידה וימצא חלק לא תקין לבדוק האם החלפתו היא בגדר האחריות.

מנגד,  במידה והטיפול השנתי מתקרב, כנס למוסך מורשה (יבואן) לביצוע הטיפול.

במהלך הטיפול לרוב  בודקים את הרכב ואם יהיו ממצאים יתכן כי כחלקם יהיו בגדר אחריות או ''ריקול''.

תודה,
הבהרה - אני לא חווה תקלה ברורה חד משמעית,
הדבר היחיד שמפריע לי הוא מן רחש שנשמע כמו יניקה שמגיעה מהמזגן בזמן פעולה כל חצי דקה-דקה
הטיפול הקרוב יוצא קצת אחרי  מועד סיום האחריות
חשבתי להקדים אותו ולבקש במוסך לבדוק מה קורה

עריכה אחרונה על ידי ofiron01
פורסם
בתאריך 7.9.2020 בשעה 17:05, ofiron01 כתב:

תודה,
הבהרה - אני לא חווה תקלה ברורה חד משמעית,
הדבר היחיד שמפריע לי הוא מן רחש שנשמע כמו יניקה שמגיעה מהמזגן בזמן פעולה כל חצי דקה-דקה
הטיפול הקרוב יוצא קצת אחרי  מועד סיום האחריות
חשבתי להקדים אותו ולבקש במוסך לבדוק מה קורה

במידה והרכב טופל במהלך שנות האחריות שלו במוסכי היבואן יתכן כי יעניקו לך - ''אחריות רצון טוב''.
לדעתי באמת עדיף לך להקדים את הטיפול, יתכן וזה גם יחסוך לך כסף.

רועי

פורסם

תקדים אותו כדי שלא תהיה תלוי בחסדים שלהם.
מחלות ידועות בסובארו - גלגל הגה מתקלף, מדחס מזגן, סוויץ לידית הילוכים, משולשים, ואם יש אכילת שמן רצוי שיהיה מתועד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...