Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לאקליפס שום יתרון על המתחרות שלה. 

לגבי שמירת ערך, בדוק בלוי יצחק הפרשים בין שנתונים. 

אם אתה מתעניין בחדש מהחברה. דע שהרכב יקבל מתיחת פנים מקיפה מאוד לקראת תחילת 2021.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני נוהג על אקליפס כבר שנתיים, אם הייתי צריך לבחור שוב אז כנראה הוא היה בתחתית הרשימה. זה לא רכב גרוע, אבל לא יותר מבינוני. איכות הרכבה לא משהו, קירקושים מכל חלקי הרכב, אין תיקון סטייה, בקרת שיוט לא מתפקדת הכי טוב, בידוד רעשים גרוע, תא מטען קטן, ספסל אחורי צפוץ ללא פתחי מיזוג ושקעי טעינה. הרכב לא מרוסן עם רכינה מוגזמת בפניות. לזכותו שילוב גיר+מנוע טוב. בקיצור, בסביבת המחירים של האקליפס יש רכבים טובים יותר.

בהצלחה

פורסם

אנחנו כאן בפורום חובבי רכב אז בואו בבקשה נדייק. הדגם המדובר נקרא אקליפס קרוס, ולא אקליפס, שהיה רכב ספורטיבי בסגנון GT.

כמו שמפריע לי שאנשים כאן כותבים דצ'יה סטפווי. השם הנכון והמדויק הוא סנדרו סטפווי!

סליחה על החפירות, אבל הייתי חייב...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

• אהבתי 1
  • מבאס 1

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אז בוא נדייק, לא היית חייב, רצית.

אני בהחלט מודע לשם הרכב, אך אני חושב שהבינו אותי מבלי שאכתוב את המילה קרוס... אבל בכל מקרה תודה על ההבהרה, זה בהחלט מאוד רלבנטי, מדוייק, תורם לדיון ועוזר לפותח השירשור להחליט אם כדאי לו לרכוש את הרכב או לא. 

• מצחיק 1
פורסם
אז בוא נדייק, לא היית חייב, רצית.
אני בהחלט מודע לשם הרכב, אך אני חושב שהבינו אותי מבלי שאכתוב את המילה קרוס... אבל בכל מקרה תודה על ההבהרה, זה בהחלט מאוד רלבנטי, מדוייק, תורם לדיון ועוזר לפותח השירשור להחליט אם כדאי לו לרכוש את הרכב או לא. 
אל תקח את זה כל כך קשה, וגם התנצלתי על החפירות...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...