Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מיני עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני גר באזור ירושלים אני מחפש רכב עד 25k מיני, שיהיה חזק ויוכל להסתדר עם כל העליות של ירושלים בלי לחנק, שיהיה מרווח וחסכוני כמה שאפשר, אם יש למישהו יש המלצות על רכבים שמתאימים אני אשמח

פורסם

ידני או אוטומט?

אתה מחפש רכב קטן מאוד אך מנגד חשוב לך המרווח, בעייתי.

כמה אנשים יסעו לרוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחפש רכב אוטומט, אני יודע שמיני זה בעייתי שיהיו מרווחות, אני מחפש רכב שיתן את המקסימום נוחות בקטגוריה של המיני, לרוב זה יהיה אני ועוד מישהו, אבל מדי פעם נהיה ברכב 4 חברה, אז אני מחפש רכב שיצליח לסחוב יפה בעיקר בעליות 

פורסם

לדעתי מיצובישי ספייס סטאר תתאים, היא המרווחת בקטגוריה וחסכונית, אמינה.

בעיר נוחה אך במאמץ או תאוצה הרכב רועש, כמו כן יש רכינה מורגשת בפניות.

מוזמן לקרוא סיכום 6 שנים עם הספייס סטאר:סיכום 6 שנים

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...