Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום:

כנראה שבשנה הקרובה אני אסע על 307 3 דלתות, אז אני ארכיב עליה את המערכת שלי.

כרגע מה שיש לי זה מגבר JBL מהדיוטי פרי, סאב אדייר שיבה, ואני כנראה אקנה בקרוב מורל דוטק...

השאלות שלי הן:

1. מהי מידת הרמקולים ב 307 בדלתות מקדימה, והאם קופמוננט נכנס שם בלי בעיות?

2. לרכב יש מערכת אינטגרלית עם מסך מיוחד ושליטה מההגה, השאלה האם יש אפשרות להשתמש במHU המקורי עם שאר הרכיבים ולשמור על איכות טובה (מנחת??? מה זה???), או שאין ברירה ולהרכיב HU משלי??

תודה, משה.

מגאן 265

פורסם

הרמקול הוא 6.5 אבל הוא מאוד צר ומולבש על הפאנל של הדלת. תצטרך לחתוך את הפח של הדלת בשביל להתקין קומפוננט.

התצוגה סתמית ולטעמי עדיף לך להחליף מכשיר ולוותר עליה או לחילופין יש מכשירים (אלפיין ארופאי למשל) שניתן לקנות להם מתאם לתצוגה הקיימת ברכב ובנוסף גם מתאם כך שהשלט שליד ההגה ישלוט.

פורסם
הרמקול הוא 6.5 אבל הוא מאוד צר ומולבש על הפאנל של הדלת. תצטרך לחתוך את הפח של הדלת בשביל להתקין קומפוננט.

התצוגה סתמית ולטעמי עדיף לך להחליף מכשיר ולוותר עליה או לחילופין יש מכשירים (אלפיין ארופאי למשל) שניתן לקנות להם מתאם לתצוגה הקיימת ברכב ובנוסף גם מתאם כך שהשלט שליד ההגה ישלוט.

מספיק רק לחתוך בפח, או שצריך גם הגבהות למיניהם?

כמה בעייתי זה להחליף את ה HU הנוכחי?

ואשמח להסבר קצר על מנחת, מה הוא עושה, כמה מסובך להתקין, מה טווח המחירים, ומה ההבדל באיכות השמע? צריך לציין שבכל מקרה ה HU שאותו אני ארכיב במקום הוא קנווד פשוט יחסית...

מגאן 265

פורסם

אם תרצה שהוא ימשיך להיות מחובר לפאנל של הדלת אז מספיק רק לחתוך את הפח. לך כמה דפים אחורה ותמצא שרשור שדן במערכת שלי (פתח אותו ofer_dotan) יש שם קישורים לתמונות של ההתקנה ברכב שלי. בשרשורים הראשונים יש תמונות של הדלת והחיתוך שלה.

אין שום בעיה להחליף את הHU, לא צריך שום מתאם. קל להתקין מנחת, מחיר בסביבות ה150 ש"ח (יש פחות ויותר) הבדל באיכות תלוי במנחת.

• תוכן חדש...