-
הצטרפו למשפחה
היי, היי אתה (או את) שם!
אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".
אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי.
אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
-
תכנים דומים
-
מאת Nissan Skyline GTR
במשך שנתיים "אגרתי" 4 סוגים במטרה להחליף לאחד מהם ברגע שנורות OSRAM NIGHT BREAKER המותקנות אצלי ישרפו
(ואני כבר חשבתי שאחרי שנה וקצת זה כבר יקרה..)
אני כבר מחליף לרכב עם חיבור שונה - כל הקיטים הללו חדשים לגמרי, ללא שימוש.
כל סט (2 יח' כמובן) - 100 ש"ח - לא גמיש במחיר - פחות מחיר עלות.
מחיפה, פניות בהודעות פרטיות דרך מערכת ההודעות שבאתר.
סוג חיבור: H7
-
מאת SilentShadow90
4 נגדי עומס של פיליפס לנורות לד (לפנסי איתות) חדשים לחלוטין לא נעשה בהם שום שימוש אף פעם - 125 ש"ח
4 Philips load resistors for LED turn signal bulbs, brand new, never been used - 125 NIS
נא ליצור קשר בהודעה פרטי
Please contact using privet message
-
מאת xart5
שלום, רציתי לבדוק מהו התהליך או האם ניתן להחליף את הפנסים הקדמיים הסטנדרטיים בדגם גולף 7 שנת 2013 לפנסי LED. ראיתי לא מעט סרטונים שמחליפים את הפנסים באופן עצמאי,עם זאת האם יש פרטים שצריך להתחשב בהם לפני הזמנת הפנסים? עד כמה זה מורכב בהיבט הטכני או מבחינת תאימות החומרה ברכב? האם יש מקום בארץ שהוא מוקד ידע בתחום?
הנה כמה תמונות להמחשה.
תודה על העזרה.
-
מאת Avibu
שלום ,
ברשותי Suzuki Swift 2009 , רכשתי לאחרונה מ- Aliexpress את הנורות הללו :
https://he.aliexpress.com/item/New-update-4-colors-T10-LED-1-PCS-Auto-Car-Light-Bulb-5730-SMD-6/32597873045.html?spm=2114.13010608.0.0.3zHJIw
והחלפתי אותם בנורות החנייה הדיפולטיוט שהיו לי. לאחר יומיים בערך נורית החנייה הימנית החלה להבהב בעוד שהשמאלית עבדה כמו שצריך.
ניסיתי להחליף לנורה חדשה, ואז השמאלית החלה להבהב והימנית עבדה כמו שצריך.
נורות ה LED עצמן לא תקולות כיוון שניסיתי להחליף מספר פעמים והבעיה המשיכה, זה 12V , האם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה?
במידה וה LED אינו מתאים לרכב , אשמח לדעת מה כן מתאים.
תודה רבה.
-
מאת drormik
יש לי מנורת מטבח של הלוגן 300W (בתמונה המנורה בלי האהיל מזכוכית חלבית) ואני שוקל להחליף להלוגן
איך ניגשים לעשות דבר כזה ?
תודה
-
-
נושאים פופולריים
-
נושאים מתעדכנים
-
- 4 תגובות
- 27 צפיות
-
- 6 תגובות
- 133 צפיות
-
- 206 תגובות
- 10,606 צפיות
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
- 2 תגובות
- 56 צפיות
-
- 18 תגובות
- 714 צפיות
-
- 5,433 תגובות
- 849,129 צפיות
-
- 13 תגובות
- 604 צפיות
-
- 17 תגובות
- 491 צפיות
-
פיג'ו 308 2009 - שוב נדלקה המנורה הכתומה של המנוע (אני חדש פה ולא קראתי את כללי הפורום אז ערכו לי את הכותרת)
מאת הכוכב, בתוך טכני, אחזקה וטיפולים
- 8 תגובות
- 193 צפיות
-
- 14 תגובות
- 129 צפיות
-
- 5 תגובות
- 205 צפיות
-
- 12 תגובות
- 73 צפיות