Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב זול לסטודנט, כ15-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז לאחר שנה ללא רכב אני נשבר ורוצה לחזור לכביש. התחבורה הציבורית במדינתנו ניצחה אותי.

הרכב שאקנה ישומש לנסיעות עירוניות ואיזה 2 נסיעות בינעירוניות (שעה-שעתיים) בשבוע

מבחינת תקציב מכוון ללא יותר מ20K

חשוב לי שיהיה אמין ולא יקר לתחזוקה

עדיפות כמובן לכמה שיותר חסכוני

וידני.

אבזור, חווית נהיגה, מראה, וכ'ו וכ'ו - לא מעניין. בעיקר מחפש משהו סולידי שלא יקרע אותי עד סוף התואר

אשמח לשמוע רעיונות. תודה לכולם!

פורסם

אם ידני הייתי בודק פיגו 208 עדיפות לרמת אבזור אקטיב המאובזרת ולא אקסס, הרכב מעוצב, נוח ומסכוני, צריך לבדוק האם הוחלפה רצועת טיימינג, אם לא אז להחליף - יש נטיה להתפוררות שלה.

איביזה גם אופציה עם מנוע 1.4 אמין, מושבים תומכים יותר, אם כי מאחור לא נוח לשבת, גם המרווח מאחור בינוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שוב אני חוזר ליפניות, ספלאש ידנית זיריזה חסכונית מאוד ומרווחת, כנ"ל הסוויפט,
חפש לך גם איזה פנדה ידנית אחזקה זולה מאוד אמינות טובה וחסכונית להפליא.

• תוכן חדש...