Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית שמורה לפרוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לשמוע אם משהו מכיר אדם אמין שלוקח מכוניות לפרוק.

מדובר בסיאט טולדו שמורה ששיכת להורי, יד 1 שנת 2001 130000 ק"מ בלבד ללא טסט.(ממאי)

יש מצבר שנפ חדש ,ממיר קטליטי חדש. טופלה כל השנים

אשמח לשמוע אם משהו יודע גם כמה אפשר לקבל על רכב כזה

תודה!

פורסם

לפרסם ביד 2, ובפייסבוק ברכבים במחיר מציאה ובפישפשוק רכב אפשר גם בלוח של הפורום

אם הרכב במצב נסיעה, היית מפרסם אותו כרכב ללא טסט, ולא כרכב לפירוק. 

אלה שמפרסמים שהם קונים לפירוק בדרך כלל באים ומסבירים לך למה את צריכה לתת להם את הרכב תמורת הגרירה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה על המידע. הרכב לא מניע אני לא יודעת מה הסיבה כי החלפנו מצבר. הוא נסע קצת ושבק חיים. להכניס אותו למוסך אני לא יודעת מה תהיה ההוצאה לכן חשבתי לתת לפירוק. התקשרתי לשניים שמצאתי באינטרנט הציעו רק 500 ש:ח. זה נראה לי ממש נמוך....

פורסם

נמוך? הם התכוונו שאת תשלמי את ה500- "זה לא מה שחשבתי, גרמת לי להוצאה באתי עם הגרר תני לי 200 שקל/את האוטו בחינם". 

פרסמי בפשפשוק במחיר נמוך עד חינם רק תקחו (וא תשכחי להעביר בעלות).

פורסם

לך זה נראה נמוך, וכשהם יגיעו, הם יסבירו שהרכב "גמור", והם יעשו טובה אם הם יגררו אותו על חשבונם.

ההתלבטות מובנת, אבל ככל שהרכב יעמוד יותר זמן "כמו עצם בגרון", כך יהיה ברור יותר שהיה כדאי להיפטר ממנו קודם.

פורסם

500 ש"ח הוא שווי הרכב לברזל בניכוי הוצאות הפינוי שלו על ידי הקונה.

אם את רוצה לקבל יותר, דברי עם המוסך - אולי הוא ישלם יותר וינסה לתקן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

וואו לא תארתי לעצמי... הם אומרים שהם באים עם טפסים למשרד הרישוי מורידים את המספר ורק אח"כ אני הולכת למשרד הרישוי להוריד את הרכב מהכביש. זה נכון? זאת לא בעייה שהוא לוקח את הרכב כשעדיין ע"ש הורי? 

פורסם

רכב לפירוק יקבל במקסימום 700 - 1000 שקלים. 

עכשיו לגבי השווי של הרכב שלך,

נניח שהוא היה תקין, עם טסט. בכזה מצב הוא היה שווה 3000 ש"ח? 2500? 3500?

עכשיו הקונה של הרכב שלך,

צריך לשלם אגרת רישוי שתעלה כ 1200 ש"ח, לטפל בבעיה בגללה הרכב לא מניע, נניח עוד 500-700 ש"ח, לשלם על העברת בעלות 220ש"ח והנה הקונה של הרכב מוציא מהכיס 2000 שקלים במינימום כדי שיהיה לו רכב נוסע.

החל מ 2021 הרכב גם חייב בשני טסטים לשנה, דבר שמפחית מהכדאיות שלו. 

את החישוב הזה יעשה כל רוכש רכב, ולכן לדעתי -הנכון הוא פשוט לשלוח אותו לפירוק בתמורה לכמה שישלמו.

הוא לא כזה 'מציאה' כמו שאת מרגישה. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוא שווה 4500 במחירון. יש לו תו נכה אז  טסט זה רק 26 ש"ח התיקון אין לי מושג מה הבעיה כך שאינני יודעת כמה יעלה.

אם אתה מכיר משהו שיתן 1000 ש"ח אשמח לשמוע.תודה

פורסם
לפני 3 דקות, Shelly2020 כתב:

זאת לא בעייה שהוא לוקח את הרכב כשעדיין ע"ש הורי? 

לא בעיה רק להחתים אותו על נייר בו כתוב שהוא רכש הרכב מס' רישוי זה וזה מס' שלידה וזה וזה בתאריך ושעה, ושהרכב מיועד לפירוק.

אח"כ לקבוע תור למשרד הרישוי ולהוריד את הרכב מהכביש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם האגרה 26 שקלים, תעבירי את הרכב טסט, תתקני מה שצריך, (מומלץ לקחת את הרכב למוסך 'רון' בת"א, שהוא גם מקצועי וגם מתמחה במכוניות אלו), ותמכרי אותו כרכב נוסע עם רישוי.

אל תצפי שמישהו יקח את הסיכון עליו, אבל ישאיר את הכסף אצלך. 

אני לא מכיר אנשים שרוכשים רכב לפירוק. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הזכות לפטור מאגרה היא לאדם - לא לרכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הרכב שווה במחירון 4500. אבל רק שם.
גם אם הרכב היה עם טסט, מניע ונוסע- ברגע שאת מוכרת את הרכב את צריכה להשלים את האגרה לאגרה רגילה. יכול גם להיות 1000 שקל.
זה כבר 1000 שקל שאת מפסידה מה "מחירון".
רכב כזה עם טסט ותקין נמכר במקסימום ב 3000 שקל אז לקבל 500-1000 שקל לרכב שלך זאת עיסקה מצויינת .

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...