Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור נחל האסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, פבל כתב:
אני מניח שלפני 15 שנה לפחות. היא בעצמה לא זוכרת בדיוק.

הייתה תקופה שכן הייתה כניסה לקיבוץ, ייתכן ומדובר באותו זמן.

תנסו להגיע עכשיו, מבטיח לך שלא יכניסו אותך. אלא אם לחברים הקיבוצניקים של אשתך יש קשרים.

ציטוט

אני מצטער, אבל עם כל הרצון הטוב, וכל הבאסה על זה ש-80% מהאוכלוסיה הנורמטיבית נדפקת בגלל קומץ של בבונים, יש מקומות שעדיף פשוט לנעול הרמטית ולא לתת לאף אחד להיכנס, מאשר לקחת את הסיכון שיחריבו את המקום. 

אבל על ההגיון הזה, היה אפשר לסגור את כל הטבע בארץ.

ואולי רק אולי, כן עדיף לפתוח את האסי ולראות מה יקרה. כי אם הוא יפתח ושבוע לאחר מכן הוא יהיה מטונף - אני הראשון שיגיד שצריך לסגור אותו לעד ושלצערי תושבי ניר דוד צדקו.

ציטוט

לעניין הכמה מאות מטרים המסכנים האלה של ניר דוד, מה רע לאותם "לוחמי חופש למען משאבי טבע ציבוריים" ללכת ולטבול בנקודה כלשהי מבין הקילומטרים הרבים של נחל שעוברים בתוך בית שאן? איזה אינטרס יש להם לנסוע עד לניר דוד? יש מישהו אחד שיכול לתת לי סיבה הגיונית שהיא לא "אצלם יותר מטופח" או "כי בא להם" ומבלי לתקוף את הקיבוצניקים, גזענים ומתנשאים ככל שלא יהיו?

עד כמה שידוע לי, האסי הוא גולת הכותרת אבל לא היעד היחיד.

יש עוד המון מקומות בארץ שהשתלטו עליהם וצריך לשחרר אותם.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 4 דקות, me5000 כתב:

אהבתי את מכבסת המילים בשרשור הזה 

ערסים = מזרחים ואתיופים בואו נגיד את הדברים כמו שהם. 

או... או שפשוט "לא" על כל ההודעה הזאת. 

האם עבר בדעתך שאנשים אשכרה אומרים את מה שהם מתכוונים אליו ואין שום מכבסת מילים?

אתה מבין שאנשים (ואני ביניהם) אומרים משהו מאוד מסוים ומאוד מובן שלא ניתן לפרש לשתי פנים, ואז בא מישהו, מנפח את מה שאמרתי מחוץ לכל פרופורציה, שם לי דברים בפה ומאשים אותי (רוסי, בן מיעוטים, מהגר, שאכל גזענות by the shovel כל החיים שלו) בגזענות? נראה לך הגיוני?! במקומות פחות סובלניים מנהל האתר היה עשוי להשתמש בכלים שעומדים ברשותו כדי לזהות אותך ולתבוע אותך על הוצאת דיבה. 

• מעניין 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, shachar187 כתב:

תנסו להגיע עכשיו, מבטיח לך שלא יכניסו אותך. אלא אם לחברים הקיבוצניקים של אשתך יש קשרים.

ואולי רק אולי, כן עדיף לפתוח את האסי ולראות מה יקרה. כי אם הוא יפתח ושבוע לאחר מכן הוא יהיה מטונף - אני הראשון שיגיד שצריך לסגור אותו לעד ושלצערי תושבי ניר דוד צדקו.

עד כמה שידוע לי, האסי הוא גולת הכותרת אבל לא היעד היחיד.

יש עוד המון מקומות בארץ שהשתלטו עליהם וצריך לשחרר אותם.

גם אם יטנפו את הנחל זה עדיין יהיה צדק עילאי לאף קבוצה אין זכויות יתר, או יותר נכון לא אמורות, לפי ההיגיון הזה צריך לסגור את כל המקומות במדינה כי בתכלס רובם לא נשארים נקיים כי מה לעשות זה עם ישראל, יש לו חסרונות אבל גם מלא יתרונות. 

עריכה אחרונה על ידי me5000
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, me5000 כתב:

תודה על הניתוח הפסיכולוגי המרתק, אבל כדאי שתשמור את ההערות המתנשאות האלה לעצמך  ותגיב לגופו של טיעון ולא לגופו של אדם, כי זה לא בדיוק גורם לך להיות צודק כי כביכול העלבת אותי, זה רק מעיד שאין לך איך להתמודד עם הטיעון שלי. 

גם אין לי איך להתמודד עם הטיעון שכדור הארץ שטוח. יש "טיעונים" שפשוט אין טעם להתמודד איתם. ההערה שלי הייתה המלצה, ואני מציע שתתייחס אליה ככזו.

לפני 6 דקות, Pika007 כתב:

אפקטיבי" זה יחסי. תקריות יהיו תמיד ובכל מקום. אז ב 5 מקרים המשטרה יעשו מה שהם צריכים, וב 6 הגיעו שוטרים שלא בא להם בטוב ישר אחרי גלידה של צהריים או משהו. אי אפשר להכחיש שהמצב בחופי הכנרת הוא עולם אחר לעומת המצב לפני תחילת האכיפה.

אין ספק שהוא יותר טוב, אבל הוא לא טוב בצורה אבסולוטית, בקושי סביר מינוס בהשוואה למקומות דומים בעולם (אתרי קמפינג על חופי אגמים). ואם זה הרפרנס, אז התנגדותם של תושבי ניר דוד ברורה לחלוטין ומוצדקת.

לפני 5 דקות, shachar187 כתב:

אם רק היו לנו דוגמאות למה שקורה לאתרי טבע בישראל שהופכים נגישים לציבור הרחב... כשיש לך אלף תצפיות שמציירות תמונה מאוד ברורה, לא צריך להיות סטטיסטיקאי כדי להעריך בהסתברות גבוהה מה יקרה לתצפית ה-1001.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם
לפני 2 דקות, MiniMiz3r כתב:

גם אין לי איך להתמודד עם הטיעון שכדור הארץ שטוח. יש "טיעונים" שפשוט אין טעם להתמודד איתם. ההערה שלי הייתה המלצה, ואני מציע שתתייחס אליה ככזו.

אין ספק שהוא יותר טוב, אבל הוא לא טוב בצורה אבסולוטית, בקושי סביר מינוס בהשוואה למקומות דומים בעולם (אתרי קמפינג על חופי אגמים). ואם זה הרפרנס, אז התנגדותם של תושבי ניר דוד ברורה לחלוטין ומוצדקת.

וההצעה שלי אליך היא לא להתנשא מעל בני אדם שאתה לא יודע עליהם דבר וחצי דבר, ואתה יודע מה? גם על אנשים שאתה מכיר ממש טוב, תאמין לי שזה שכתבת לי את זה וכביכול ניסית לעקוץ אותי לא הוסיף לך דבר וחצי דבר. 

פורסם
לפני 2 דקות, shachar187 כתב:

יכול מאוד להיות, אני לא מעורה מספיק בפרטים. רק שהיא אמרה כשראינו אייטם על הנושא לפני כמה שבועות ש"איזה שטויות, כשהייתי קטנה היינו נוסעים לשם עם הבני דודים והחברים והכניסו אותנו בכיף". לנסות לדלות ממנה עוד מידע יהיה futile. מניסיון :lol: 

תנסו להגיע עכשיו, מבטיח לך שלא יכניסו אותך.

וזה בסדר גמור, כי זו פינת החמד הקטנה שלהם ואם הם לא רוצים לארח אותי, לדעתי זכותם. אם הם היו חולשים נגיד על פסגת הר ענקית שמהווה את אתר הסקי היחיד במדינה ומתנים את הכניסה לשם בתשלום סכומים הזויים, הייתי מתעצבן, אבל בואו, כ-ו-ל-ה כמה מאות מטרים של אדמה שצמודה למים. 

אני מניח שקראת את שאר ההודעה שלי :) 

אני אומר את זה בצער עמוק, אבל אני חושב שעד שלא נלמד להתייחס בכבוד לדברים "של אף אחד", לא מגיע לנו. 

חסר לנו דוגמאות אחרות של טבע? חופי ים? כנרת? נחלים? למה להסתכן בהריסה של עוד מקום לשם הסיכוי להוכיח טענה? למה לא לאפשר למקום הזה להישאר יפה ומעורר התפעלות, אפילו כדי שנוכל רק לראות אותו בתמונות ולהגיד בגאווה "זה אצלנו".

האם אני מקנא שלתושבי ניר דוד יש גישה לנחל ולי לא? ברור שכן! אבל tough shit, אלה החיים, יש אנשים שיש להם דברים שלי אין. 

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 7 דקות, MiniMiz3r כתב:

יש לנו אגם אחד ולשם כולם מתנקזים, אז יש פשרות. באופן כללי אנחנו מדינה טיפה יותר מדי רב תרבותית, זה בלתי נמנע. ועם זאת, אם תגיע לא בתקופות שיא העומס (חגי תשרי ופסח, שיא הקיץ, אירועים, יום העצמאות) תגלה שבהחלט אפשר להינות, יש ימים שאפילו ממש שקט שם.

בתקופה האחרונה פחות, אי אפשר לטוס לחו"ל אז עמישראל מציף כל פינה דרך קבע (זו לא ביקורת, במצב ההזוי כרגע גם אני הייתי שמח להתרחק לאנשהו ליום יומיים)

אישית הייתי שמח להגיע לניר דוד לבקר פעם אחת ולראות במה מדובר, אבל לא מפריע לי לשנות את היעד למקום אחר, לפחות אדע שהפינה הזו עוד קיימת. 

פורסם
לפני 1 שעה, me5000 כתב:

להחזיר את כל אדמות המדינה ששייכות לכולם ורק הוחכרו לקיבוצים ולמושבים, להחזיר את אוצרות הטבע לציבור, להחזיר את החרמון לציבור, להפסיק את וועדות הקבלה הגזעניות, להפסיק לתת לקומץ מהצבע הנכון להשתלט על אדמות המדינה היקרות ביותר, לעשות בהן מה שעולה על רוחו למרות שהן לא שלו בכלל ולהמשיך להתגזען כלפי שאר האוכלוסיה, להפסיק את הבניה הלא חוקית בקיבוצים. 

זה-צדק. 

מוזמן להתחיל להשתלט על האדמות בכרם שלום

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני כשעה, shachar187 כתב:

אז בוא תסביר לי איך תמנע כניסה של ערסים.

יגיע לך מישהו לשער ויבקש להיכנס, על בסיס מה תגיד לו לא?

אם אמר "אפשר להיכנס בבקשה?" או אמר "תכניס אותי אבאל'ה"?

כתבתי לך את התשובה, אבא'לה. אפילו ציטטת אותה. :-)

מה שכן, לשכור פקחים טבריינים זה חתיכת רעיון גאוני. הם באמת בליגה אחרת 😅

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 דקות, נמרוד... כתב:

מוזמן להתחיל להשתלט על האדמות בכרם שלום

לא צריך להשתלט על כלום פשוט צריך שהחוק יהיה שווה לכולם, שהחובות והזכויות יהיו שוות לכולם, ולא שקבוצה מסוימת במדינה הזאת תקבל זכויות יתר, על מה ולמה 

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, me5000 כתב:

לא צריך להשתלט על כלום פשוט צריך שהחוק יהיה שווה לכולם, שהחובות והזכויות יהיו שוות לכולם, ולא שקבוצה מסוימת במדינה הזאת תקבל זכויות יתר, על מה ולמה 

תרצה להיות חקלאי? נשמע שאתה מעוניין בכך.. ד"א שינוי ייעוד קרקע לוקח שנים במדינה הזו (עוד שנייה תוציא את המשפט שגם הרשויות בארץ נגועות בנגע "הצבע הלבן", אחסוך לך אין שם צבע לבן).

עריכה:

אני לא ראיתי אנשים שנוהרים לימי צמיחה דמוגרפית בדרום אז אני לא מתפלא שהם מתלוננים על חתיכת נחל מסכנה. אם הם רוצים חתיכה מהעוגה שינסו לקחת אותה בדרכים המקובלות.

עריכה אחרונה על ידי נמרוד...
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
להחזיר את כל אדמות המדינה ששייכות לכולם ורק הוחכרו לקיבוצים ולמושבים, להחזיר את אוצרות הטבע לציבור, להחזיר את החרמון לציבור, להפסיק את וועדות הקבלה הגזעניות, להפסיק לתת לקומץ מהצבע הנכון להשתלט על אדמות המדינה היקרות ביותר, לעשות בהן מה שעולה על רוחו למרות שהן לא שלו בכלל ולהמשיך להתגזען כלפי שאר האוכלוסיה, להפסיק את הבניה הלא חוקית בקיבוצים. 
זה-צדק. 
לך תלמד קצת הסטוריה ותחזור לשירשור.
עזוב, אני אאמל"ק לך את זה כמו שאומרים הצעירים.
הרבה קיבוצים, שקנו את הקרקע בכסף טוב לפני קום המדינה, פשוט תרמו את הקרקע למדינה שרק הוקמה.
אל תתפלא שחושבים שאתה טרול.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

• אהבתי 3

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רגע של רצינות - בלי קשר לחוקים ותקנות יבשות וקבוצות לחץ של אינטרסנטים למיניהם, לא במקרה אין תרגום קולע ומדויק בעברית לביטוי to earn it. יש רק "מגיע לי" בלי התהליך. פשוט מגיע. זכות טבעית לגזול משהו שמישהו אחר שקד עליו.

לא, "הרווחתי ביושר" זה לא בדיוק זה. זה לא עניין של רווח. שפה שנובעת מתרבות...

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, sorvall כתב:

לך תלמד קצת הסטוריה ותחזור לשירשור.
עזוב, אני אאמל"ק לך את זה כמו שאומרים הצעירים.
הרבה קיבוצים, שקנו את הקרקע בכסף טוב לפני קום המדינה, פשוט תרמו את הקרקע למדינה שרק הוקמה.
אל תתפלא שחושבים שאתה טרול.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

חושבים שאני טרול? אלך לי לפינה ואבכה. 

הטרולים האמיתיים במדינה הזאת הם אנשים שמסוגלים להעלות בדעתם להצדיק מניעת גישה של אנשים שרובם בעלי צבע עור מאוד מסוים ומעדות מאוד מסוימות תוך כדי טיעון של הגנה מפני זוהמה או טענה יותר מגוחכת של איזושהי זכות יתרה על הארץ הזאת ואתרי הטבע שלה של קבוצה מאוד מסוימת בעלת צבע עור מאוד מסוים. 

עריכה אחרונה על ידי me5000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...