Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

היברידי רגיל מול PHEV


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מה זה היברידי רגיל.

מה זה בדיוק PHEV? מתי עדיף אחד על השני? האם ב-PHEV ניתן לנהוג גם אם לא מטעינים אותו כמה זמן ואז הוא יתפקד כמו היברידי רגיל? האם קל להטעין אותו בבית או שצריך איזה עמדת הטענה מיוחדת ואי אפשר להעטין בקלות?

 

פורסם

לדעתי מתאים לפורום ייעוץ ברכישה.

 

ההבדל בין הייבריד ל-PHEV הוא הטעינה,

בהייבריד הרכב טוען את הסוללה במהלך נסיעה, ובמקרה השני הטעינה מתבצעת דרך שקע חשמל, ולאחר שהסוללה נגמרת אז עובד מנוע הבנזין.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם


מה רק שאני לא מבין בדיוק זה אם ב-PHEV זה בעצם עוד חלק של הטענה פלוס היברידי רגיל, כלומר שאם לא נטעין עדיין המנוע יהיה היברידי לכל דבר ובמהירות נמוכות יהיה חשמלי, או שכל החשמל תלוי בהטענה ואז אם לא נטעין אז יהיה שימוש במנוע בעירה בלבד?

פורסם
לפני 3 דקות, יהונתן84 כתב:

שכל החשמל תלוי בהטענה ואז אם לא נטעין אז יהיה שימוש במנוע בעירה בלבד

זו התשובה.

 

 זה פשוט ראשי תיבות

 Plug-in Hybrid Electric Vehicle

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

זהו הקטע שאני רואה באמת תשובות סותרות לזה.

נגיד זו פסקה שלקוחה מכתבה שמסבירה את ההבדל בין היבריד רגיל ל-PHEV:

"עם מכונית פלאג אין הייבריד אפשר לצאת בבוקר, אחרי לילה של טעינה, מתל אביב ולנסוע למשל להרצליה, בלי לשרוף טיפה אחת של דלק. אבל רגע. מה אחרי שנגמר החשמל? אז זה הקטע: מנוע הבנזין מתחיל לעבוד והמכונית הופכת להיות שוב מכונית היברידית רגילה, כלומר כזו שנוסעת על חשמל וגם על בנזין או סולר"

כלומר מזה נשמע מזה שיש בפלאג אין פשוט עוד קיבולת של חשמל שהיא פשוט מנוצלת בהתחלה עבור כל המהירויות וכשהאספקה הזו נגמרת, נוצרת טעינת חשמל כמו היברידי רגיל שפועל רק במהירויות הנמוכות

פורסם

בפלאגין הסוללה יותר גדולה ויש אפשרות לנסוע במהירות בין עירונית רק על חשמל.

לעומת זאת בהייבריד רגילה יש אפשרות לנסוע רק על חשמל לרוב במהירות עירונית בלבד מעבר לזה המנוע בנזין נכנס לפעולה.

פורסם
לפני 39 דקות, יהונתן84 כתב:

אם מחובר לשקע הביתי למה זה קשה יותר בבית? הסוללה כבדה כדי לקחת אותה הביתה?

כך זה נראה:

spacer.png

 

והסוללה:

spacer.png

  • אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 18 דקות, יהונתן84 כתב:

אם מחובר לשקע הביתי למה זה קשה יותר בבית? הסוללה כבדה כדי לקחת אותה הביתה?

הסוללה שוקלת בסביבות 100-150 ק"ג ברכב היברדי פלאג אין, ברכב חשמלי 100% כבר 350-400 ק"ג.  אז אין סיכוי שאתה מנתק אותה ובטח שלא מתעסק עם מערכת מתח גבוהה.

רכב היברדי פלאג אין - בשקע ביתי רגיל מעל 8 שעות טעינה.

בעמדת טעינה פרטית בחנייה 4-5 שעות בערך.

בעמדות טעינה ציבוריות בתחנות דלק בדרך כלל הטעינה היא מהירה הרבה יותר ועד ל80 אחוז אפשר להגיע בכחצי שעה.

 

×
×
  • תוכן חדש...