Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2013-2015 - ק"מ או שנתון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב 45-50 אלף ואני די סגור על הרכב הזה (אם יש מחלות ידועות או סיבות לרדת מזה - אשמח לדעת).

ראיתי מגוון רכבים במגוון מחירים וניתן למצוא גם 2013 עם קילומטרז' יותר נמוך (נניח כ-110K) או 2015 אפילו עם 165K ק"מ. הראשונה עם 155 כ"ס והשניה עם 165 כ"ס.

מבדיקה שעשיתי לא ראיתי שחוץ מ-10 כ"ס יש הבדל באבזור וכו' - אשמח לדעת אם אני צודק\טועה.

באופן כללי, מה עמדתכם לגבי 2015 עם 165K ק"מ?

פורסם

מנסיוני - מאזדה טיפוסית.
אמינות גבוההה יחסית, אך טיפולים שנתיים מעט יקרים.
כמו כן צריכת הדלק יחסית גבוהה.
סך הכל אני מרוצה מהרכב, רכב מאוד נוח. תא הנהג לא הכי מודרני אבל פונקציונלי מאוד.
מומלץ לבחון את גרסת הסטיישן במידה ונכנסת לתקציב
הקילומטרז שאתה מציין נשמע לי גבוה. שווה לחפש אחת שעשתה קילומטרז לפי ממוצע של 20k לשנה

פורסם

מסכים שהוא גבוה אבל זה חלק גדול מהשאלה - האם כדאי לי ללכת על 2013 נניח (קרי, בת 7) שעשתה 120K למשל או לעלות בשנתיים, בואתו מחיר ולקחת משהו עם 150K...

מלבד העדכון של ה-10 כ"ס נוספים יש משהו שהשתנה לטובה?

לגבי הסטיישן - היא נכנסת ונדמה שהן זולות מהרגילות, אבל אין לי צורך בכך והיא פחות נאה (משמעותית) לטעמי.

פורסם

באותם שנים בדיוק הייתה החלפה של דגם לכן אני ממליץ לך לחפש את הדגם החדש יותר (משנת 2014 אם אני לא טועה), הוא משמעותי ירגיש יותר מודרני, זה גם הדגם שלי יש ועליו ביססתי את חוות דעתי. לגבי הקילומטרז׳ אני לא מומחה, אבל הדעה הרווחת היא שכל עוד לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה ואמינה עוד 10-20k לפה או לשם לא אמורים לשנות יותר מדי

פורסם

תוכל להגיד לי מה ההבדלים בינו? לפי "השוואת מכוניות" באתר Icar לא ראיתי שום הבדל מלבד כ"ס ומומנט (שוב, בקטנה)..

פורסם

2014 כבר עם בלימה אוטונומית במהירות עירונית (עד 30 קמש)

2015 מסך צף מהדשבורד,גדול יותר, תפעול מולטימדיה מחוגה ולא רק בטאצ'.

פורסם

ההבדלים בין דור 2 לדור 3 למיטב ידיעתי - מנוע skyactive שהוצג בדור 3 ותורם לחיסכון בדלק.
מעבר לכך דגם יותר מודרני בתא הנוסעים, בלוטות׳, מערכת מדיה, בליטה אוטונומית וכו.
את דור 2 אני לא מכיר כל-כך טוב, אם יש לך אפשרות תנסה לנהוג על שניהם ולהחליט

פורסם
לפני 12 שעות, electric כתב:

2014 כבר עם בלימה אוטונומית במהירות עירונית (עד 30 קמש)

2015 מסך צף מהדשבורד,גדול יותר, תפעול מולטימדיה מחוגה ולא רק בטאצ'.

בטוח שבלימה אוטונומית אין ב-2013? אנימ דבר על הצורה החדשה כמובן. לפי ICAR ודומיו יש

פורסם (נערך)

אתה יודע מה הצלחת לערער לי את הזכרון. 

אם אתה נגיש לרכב תראה בתפריט אם מופיע לו scbs.

עריכה אחרונה על ידי electric
  • תוכן חדש...