Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בפיאט פנדה

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש! נראית ממש חדשה יחסית לשנתון ולק"מ! לדעתי דווקא הדגם החדש הראה הרבה יותר טוב, אבל זה לגמרי עניין של טעם.

יש איזה כיף בסיסי ברכבים פשוטים, ההרגשה הזו שאפשר לתת גז עד הסוף ושום דבר רע לא יקרה (או כמעט שום דבר אחר, לצורך העניין 🙂) שלא עמוסים במיליון דברים שיכולים להתקלקל ושלא צריך לקרוא ספר רכב שלם כדי להפעיל אותם. ושגם לרוב ממסכים אותך הרבה פחות ממה שקורה, ואתה לא סתם יושב מנותק ומשועמם ומחכה שתגיע כבר ליעד. או שאולי זו סתם נוסטלגיה, כבר קשה להגיד.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 40 דקות, pooh-bear כתב:

יש איזה כיף בסיסי ברכבים פשוטים, ההרגשה הזו שאפשר לתת גז עד הסוף ושום דבר רע לא יקרה (או כמעט שום דבר אחר, לצורך העניין 🙂) שלא עמוסים במיליון דברים שיכולים להתקלקל ושלא צריך לקרוא ספר רכב שלם כדי להפעיל אותם. ושגם לרוב ממסכים אותך הרבה פחות ממה שקורה, ואתה לא סתם יושב מנותק ומשועמם ומחכה שתגיע כבר ליעד. או שאולי זו סתם נוסטלגיה, כבר קשה להגיד.

לגמרי יש קסם בפשטות. אם לא התאונה, ה206 הייתה נשאר איתי עוד שנים רבות (לא ש9 שנים זה מעט, אבל הייתה לה עוד דרך).

תודה!

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

רכב מצוין, אירופה מוצפת בהם ואני רק תוהה למה כאן הפנדה על שלל דורותיה לא נחלה הצלחה. פיאט 500, פנדה ופונטו כולם בעלי מוניטין טוב בתנאי שמטפלים כמו שצריך. והמנוע מוכר וטוב. תתחדש ותהנה מהרכב

• אהבתי 1
פורסם

קניתי כזאת חדשה ב2011, רכב מעולה בזמנו, מאוד אהבתי את עיצוב הקונסולה , ידית הילוכים במיקום מעולה, נוחה ביחס לרכב מיני ומצב city מגניב.

תתחדש.

32C1BE0C-4816-47AB-9422-923BC2557919.jpeg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפנדה אכן רכב חמוד, ובאמת שהיה לי נחמד איתה בתור רכב השכרה(הפתיעה אותי לטובה)

אבל היא הטלפון סיני של מותגי המדבקה HOMTOM ו-doogee ב-60 דולר, כאשר יש שיאומי ב-70 דולר, מה שהופך את הסמארטפוניי המדבקה למיותרים לגמרי.

בכול מקרה, מקווה שתהנה ממנה, ללא הפתעות מיותרות. היא ניראת די שמורה. 

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש, אחלה סקירה.

תמיד שמח לראות אנשים שלא חוששים מרכבים משומשים בתקציב נמוך.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

@davemustaine87

מה הכוונה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי פיאט פנדה 2010 שקניתיה חדשה לפני 10 שנים ובסה"כ נסעה כ 65,000 ק"מ

(כן, שישים וחמישה אלף) או אפילו פחות, איני זוכר בדיוק.

בשבוע הבא היא תהיה בטיפול שנתי (במוסך פיאט שמשון יהוד) ואז אכתוב סקירת 

10 שנים עליה ועל הפיאט בראבו שלי שגם היא נרכשה חדשה בשנת 2010 ולה יש כ 73,600 ק"מ.

הפיאט פנדה נמכרה כחדשה במחיר גבוה שגרם למיעוט מכירות ממנה והמראה ועצובה היו כבר מיושנים

וקופסתיים.

יתרונה של הפנדה הוא במנוע 4 צילינדרים אמין מאוד.

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם

תודה על הסקירה - תתחדש ותיהנה.
כשהייתי בטיול גדול באיטליה לפני יותר מדי שנים, פיאט פנדה נראתה בהמוניה בכל מקום (וגם המון פיאט 500 ישנות...)

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

קודם כל תנחומיי על ה206 שזה אוטו שתמיד אהבתי אבל מעולם לא נסעתי או נהגתי באחת כזו...

ושנית, ברוך הבא לפיאט, הפנדה היא באמת בחירה חכמה ואני מקווה שתהנה ממנה לשנים רבות כמו עם הפיג'ו .

אם אתה מעוניין יש מועדון פיאט ישראל שלח לי הודעה פרטית ואדאג לצרף אותך לקבוצה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, yulianx כתב:

קניתי כזאת חדשה ב2011, רכב מעולה בזמנו, מאוד אהבתי את עיצוב הקונסולה , ידית הילוכים במיקום מעולה, נוחה ביחס לרכב מיני ומצב city מגניב.

תתחדש.

32C1BE0C-4816-47AB-9422-923BC2557919.jpeg

איזו יפה היא בשחור!

תודה 🤗

לפני 4 שעות, davemustaine87 כתב:

הפנדה אכן רכב חמוד, ובאמת שהיה לי נחמד איתה בתור רכב השכרה(הפתיעה אותי לטובה)

אבל היא הטלפון סיני של מותגי המדבקה HOMTOM ו-doogee ב-60 דולר, כאשר יש שיאומי ב-70 דולר, מה שהופך את הסמארטפוניי המדבקה למיותרים לגמרי.

בכול מקרה, מקווה שתהנה ממנה, ללא הפתעות מיותרות. היא ניראת די שמורה. 

אני יכול להבין, בתור חדשות. יד 2 הפנדה משמעותית (לפחות עבורי) הייתה זולה יותר לרכישה.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

אחלה פנדה, נראית טוב. זה מנוע "פייר" של פיאט, אם הרכבים האלה טופלו כמו שצריך והוחזקו בידי אדם אוהב ולא הישראלי המצוי ש"משתין" על הרכב שלו, אין סיבה שלא ירגיש טוב בק"מ כזה. נראה שהיא ממש שמורה. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...