Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם, הרי אפשר להגיב גם בלי, וממש לא בא לנו להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid
 שיתוף
עוקבים 37

Recommended Posts

אני חושב שזה גם תלוי בתנור שלך אני עושה עם תבנית פיצה סטנדרטית בקוטר 30 סמ +- עם תנור שמגיע ל300 מעלות (עם מצב פיצה, שאני לא יודע מה הוא אומר).
יוצא מעולה אבל התמונות אצל אשתי בטלפון אז אערוך אחכ עם תמונה להמחשה


Sent from my iPhone using Tapatalk

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

חביבי, ככה נראית פיצת עצלנים: הבצק הוא לחם אחיד, הרוטב הוא קטשופ, המוצרלה של גד היא גבנ"צ של עמק.    

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר: מוסיפים לו רוטב מוכן:   ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:  

תמונות שפורסמו בשרשור

פיצה של שבת בצהריים ... מוצרלה של גד (מגורדת + בכדור שנפרס), רוטב של MUTTI, רבע שעה בתנור.

 

טיפ - כשהתנור לא מחמם גבוה אז אחרי שמשמנים קצת את תחתית התבנית מפזרים קמח סמולה ואז הפיצה לא נדבקת לתבנית והתחתית נאפית טוב יותר ...

 

pizza.thumb.jpeg.8f1ba5e4a0e7fe377bba76008db893a4.jpeg

פעם נסעתי כמו נהג שודים ... בלאנטיס ...

אחר כך יצא לי לנהוג באלפא 145 2 ליטר TS ...

מאז אני לא עובר את ה- 90 בלאנטיס .... פשוט אין טעם ...

 

אלפא אלפא Über alles !!!

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

חבר קונה פיתות עיראקיות במאפיה, מקפיא ובזמן הרצוי מפשיר, ועל זה מורח רוטב פיצה גבינה ותוספות. יוצא מושלם

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 4.8.2020 בשעה 19:58, flytomars כתב:

 

אתה מתכוון לזה?

 

 

 

יופי, הרגתם את פופי.

לזכרו נשתין על הספה היום.

 

  • מצחיק 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 4 שעות, itaysamurai כתב:

יופי, הרגתם את פופי.

לזכרו נשתין על הספה היום.

 

 

שיט, אשכרה שמתי את הלינק ביום שהוא מת? דאמן...

  • מעניין 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הקורס הזה הוא חינם, למי שמעוניין:
https://www.mybluprint.com/playlist/186/1596

 

Learn how to make pizza in this fresh, flavorful, FREE mini-class with baking guru Peter Reinhart!

 

בעבר ניסיתי את אחד הבצקים, יצא נחמד מאוד (למרות שלא עקבתי אחרי המתכון אחד לאחד)

אבל ב PDF יש מתכון לבצק פיצה נפוליטנית, לעצלנים:
 

ציטוט

CLASSIC NAPLES-STYLE “NAPOLETANA”
PIZZA DOUGH
• 22½ oz. (638 g / 5 cups) unbleached all-purpose
or Italian 00 flour
• ½ oz. (14 g) salt; or 2 teaspoons (10 g) kosher
salt; or 1½ teaspoons (7.5 g) table salt
• 1 teaspoon (5 g) instant yeast; or 1¼ teaspoon
(6.25 g) dry active yeast dissolved in ¼ cup (60
mL) warm water – the water should be deducted
from the total water, below
• 14 oz. (397 mL) water, room temperature. Note:
if using Italian 00 flour, start with 12 oz. (340 g)
of water and add more as needed

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.donnaitalia.co.il/our-products

 

אני כבר שבועיים אוכל בים המלח את הפיצה הזאת ונהנה מכל רגע.

כל יום.

אני אומר לזה שמכין אותה במלון, או שאני משגע אותך כל דקה שתביא לי עוד או שתעשה לי משפחתית ואני מתחייב לאכול את כולה.

כבר הבין לתת לי אחת ושאלך מחייו.

 

הזוי.

אמור להיות משהו מעפן אבל היא ממש טעימה.

נראה שלא מוכרים למשתמש הביתי

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • Create New...