Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid
 שיתוף

פוסטים מומלצים

לפני 41 דקות, TheOne23 כתב:

אפשר עם כל קמח לעשות אפילו עם קמח לבן רגיל והטעם יהיה די דומה

השאלה היא אם ניתן ליף לקמח 80/20 (במקום קמח לבן רגיל)ועדיין להישאר עם  65% מים, 0.6% שמרים ו3% מלח?

 

אני חושב שקמח 80/20 סופג יותר מים

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חודש מאוחר יותר...

שיחקתי עם כמה שינויים קלים לבצק, הקרסט תופח לרמה שאפשר להשכיר חדרים בפנים. 

 

הפעם מוצרלה/גאודה כמעט שווה בשווה, אז הגבינה צהבהבה יותר. 

מי זה היה בתחילת או אמצע השרשור שאמרתי שאי אפשר לקבל בבית תוצאות טובות יותר משל פיצריה? אני כבר לא זוכר את הפעם האחרונה שהזמנתי מבחוץ. 

20210812_200005.jpg

  • אהבתי 7
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת מעניין מה שלום הפיצריות מאז הקורונה, הסגרים לימדו כמעט כל אחד איך להכין פיצה מצויינת בבית.

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

הפיצריות חיות ובועטות, אנשים מזמינים יותר פיצות מהדיכאון של הישיבה בבית.

.Volvo 740. It's hip to be square

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חי ובועט.

אפילו השיקו בארץ את רשת Papa John's (אני אישית לא עפתי, עדיף דומינוס לדעתי).

 

בסגרים למיניהם היה עומסים מטורפים על דומינוס ושות', כי בהרבה מאוד מקומות זה היה מהמקומות הבודדים שפתוחים, במיוחד בחגים וסופ"שים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002

 

I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy - Tom Waits

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, hwgeek כתב:

באמת מעניין מה שלום הפיצריות מאז הקורונה, הסגרים לימדו כמעט כל אחד איך להכין פיצה מצויינת בבית.

אתה יוצא מנקודת הנחה שאנשים אוהבים להכין אוכל באופן כללי. בפועל כל מה שאפשר לארוז ולשלוח עלה

  • אהבתי 3
  • מעניין 1

  

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלה שרשור! הכנסתם אותי ללופ

יש המלצה לגבינה מסויימת?

 כאן: 

הוא ממליץ על whole milk low moisture mozzarella 

לא מצאתי משהו דומה לזה בחנויות..

 

ניסיתי את המוצרלה המגורדת של גד לא ממש עפתי על הטעם.

מרגיש כאילו בפיצריות הם משתמשים במשהו אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי בפיצריות משתמשים במשהו אחר ומפוצץ מלח.
אישית אני אוהב לערבב מוצרלה גד (לא מגורדת! לקנות בגוש בודד) עם גאודה הולנדית. כל יחס עובד, זה לפי הטעם. רק לוודא שאתה קונה גאודה אמיתית ולא איזה קשקוש עם שומן צמחי בפנים.
ה "מוצרלה נקניק" של גד שניתן למצוא בכל מעדניה זה low moisture, אבל אחוז שומן בינוני, לא לחלוטין whole milk

ככל שלגבינה יש יותר שטח פנים היא תאבד טעם ותתעפש מהר יותר, אז קונים אך ורק גוש שלם ומגרדים או חותכים בעצמך לפני ההכנה, לא לקנות שום דבר בשקיות- זה גם עולה יותר וגם פחות איכותי.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו משתמשים במוצרלה די בופאלו.

לעיתים משלבים עם מוצרלה גד.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

במעט שאני מאפשר לעצמי להסתובב בסופרים, גם במעדניות המפוארות של הרוסים אני לא מוצא בופאלו.

נאלץ לקחת משהו גנרי שמגררים לי במקום. הטעם סבבה אבל אני כהרגלי מנסה תמיד לשפר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הערה בנושא- מוצרלה די באפלו תהיה מעולה לפיצה בטאבון, אבל בתנור יצא בלאגן רטוב. 

ניתן תמיד להשיג בניצת הדובדבן שיש כמעט בכל חור ובשאר חנויות של היפסטרים. לא נמצא במעדניות של רוסים/סופרים שכונתיים.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...