Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid
 שיתוף
עוקבים 44

פוסטים מומלצים

סמבוסק, טייק 2

 

IMG_20210117_215536.thumb.jpg.094aa90b989834289a01dd029769b82e.jpg

 

IMG_20210117_215659.thumb.jpg.fdc9b53b5d8bc48d642124dea509d930.jpg

 

IMG_20210117_215940.thumb.jpg.641258d163cdb4b48932719077abb149.jpg

 

 

אותו בצק מהנגלה הקודמת (יצא מהקפאה), אותו תנור ("טוסטר" רחמנא ליצלן)

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 277
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

או! סוף סוף מישהו כאן שולח אותנו לקניות כמו שצריך לשלוח גברים לסופר, עם תמונות.

פיקה צודק, ואני אציין שאפילו אם מכינים בבית, אבל נניח אם קונים בצק מרודד מוכן מקורר: מוסיפים לו רוטב מוכן:   ושמים שילוב של מוצרלה מגורדת וגאודה מגורדת:  

התחדשתי ב-Ooni Koda 12.  1890 ש"ח (משלוח חינם), מציין לטובה את השירות של סו-ויד ישראל. תגובות מהירות, משלוח של 3 ימים (עם הדואר!), אחלה. רציתי את ה-16 הגדול יותר, אבל הוא אינו במלאי וע

תמונות שפורסמו בשרשור

אז יצא לי בפעם השניה לעבוד עם ה ooni מאז שקיבלתי אותו, היום הכנתי לחם שום עם מוצרלה.
היה ממש כיף, בחוץ ירד שלג, ואני התחממתי לי על יד התנור/ טאבון, הבצק היה מאוד קל להכנה, שמרים טריים קמח איטלקי לפיצה (מהפצריה השכנה) וקצת מלח ומים.
d62dfdf62b4c2d0b204f599d6fea7219.jpga1c96cbcf31a61e0130a3adfbd1db210.jpg67a2cb9ed36aa72160cf00dbf3da513a.jpg5ec68e8abb9472d4714cc68c96b35ad6.jpg

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk

  • אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ראיתי את הקמח הזה עכשיו וקניתי לבדיקה, רוצה לנסות את המתכון לבצק שלהם:

image.thumb.png.741370b881e190afff8f92f81816662d.png
pizza-small.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

גם לפתוח את הבצק עם מערוך זה רעיון לא טוב כי זה יוציא ממנו את כל האוויר. גם לא הבנתי מה זה מכסים בניילון *לא נצמד*.

 

אבל מן הסתם מדובר במתכון בסיסי שקולע למכנה המשותף הכי נמוך...

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

עידן צודק

צריך התפחה של 24-72 שעות בשביל שיצא בצק אש

 

לפני 27 דקות, Blaz00r כתב:

גם לפתוח את הבצק עם מערוך זה רעיון לא טוב כי זה יוציא ממנו את כל האוויר. גם לא הבנתי מה זה מכסים בניילון *לא נצמד*.

 

אבל מן הסתם מדובר במתכון בסיסי שקולע למכנה המשותף הכי נמוך...

 

לא חייבים ניילון נצמד אפשר לשים בקופסא ולכסות במגבת

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שלא חייבים, אבל המתכון מציין במפורש "לא נצמד", אפשר לחשוב כמה זה קריטי (זה לא)

 

אגב אני אקבל את שם הקצביה לספייריבס טלה?? עדיין מחכה

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 45 דקות, Blaz00r כתב:

גם לפתוח את הבצק עם מערוך זה רעיון לא טוב כי זה יוציא ממנו את כל האוויר.

 

זה מה שגם אני שומע בכל מקום, עד שבא מישהו ושובר את כל המוסכמות בהצלחה מרובה

 

 

לפני 14 דקות, Blaz00r כתב:

אגב אני אקבל את שם הקצביה לספייריבס טלה?? עדיין מחכה

 

פליז אל תערבבו שרשורים. עד שיש שרשור ממוקד, אינפורמטיבי ומועיל...

  • אהבתי 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 21 שעות, hwgeek כתב:

ראיתי את הקמח הזה עכשיו וקניתי לבדיקה, רוצה לנסות את המתכון לבצק שלהם:


pizza-small.jpg


ניסיתי היום לפי מה שכתוב על האריזה:

לאחר התפחה של 15 דק' חילקתי ל6 כדורים וככה הם ניראו לאחר 60 דקות התפחה:
image.thumb.png.cdfb80ad77e096f3efab7a6c6b91a2ba.png
נאפה בשתי שלבים כמו מקודם ב250 מעלות  -שלב א' בצק לבד בתחתית, שלב ב' עם הרוטב וגבינת צפתית קשה בחלק העליון של התנור.
יצא טוב וניראה שתפח קצת יותר בזמן האפייה מאשר הקמח הרגיל.
אני מודה לכל החברים כאן- בזכותכם למדתי להכין לבד פיצה טעימה ואין סיכוי שאזמין בעתיד פיצה עם שליח, השלב הבא זה רק הטאבון :-).
*התבלין לפיצה בתמונה לא נאמן למקור חחח, שיפצרתי אותו כהוגן עם תוספות ושיפורים וטחנתי עד דק :-).

image.thumb.png.cce9d04b089cbd2421918f8c1833d866.png
image.thumb.png.58cad403255e9c12c78767acf56fae0c.png
 

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 3

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 13 דקות, hwgeek כתב:

*התבלין לפיצה בתמונה לא נאמן למקור חחח, שיפצרתי אותו כהוגן עם תוספות ושיפורים וטחנתי עד דק :-).

אל תתרץ.

אין על חול של פיצה. לפעמים זה כיף.

 

  • אהבתי 1
  • מעניין 1
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.

זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 18.11.2020 בשעה 08:47, itaysamurai כתב:

התחדשתי ב-Ooni Koda 12. 

20201117_193104.thumb.jpg.2c2535175eb55d5575a9eb69c4267d76.jpg

1890 ש"ח (משלוח חינם), מציין לטובה את השירות של סו-ויד ישראל. תגובות מהירות, משלוח של 3 ימים (עם הדואר!), אחלה.

רציתי את ה-16 הגדול יותר, אבל הוא אינו במלאי ועולה כמעט 3000 ש"ח, אבל כבר בשימוש ראשון הבנתי את הביקורות כלפי ה-12.

הטמפ' גבוהה ממש, אבל הוא קטן מדי. מה שגורם לפיצה בקוטר של 26-28 ס"מ להיות קרובה מדי למקור האש ולהיחרך מהר.

 

קיבלתי אתמול את ה12 במתנה, לפני שאני פותח אני מתלבט אם לשדרג ל16. אין לי עודף מקום במטבח אבל אם אופן השימוש והתוצאה ב16 טובים משמעותית, אסתדר. מה דעתך? יש מה להתלבט בכלל?

עריכה אחרונה על ידי עידן.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • אחראי פורום

מצד אחד אחרי עוד ועוד עבודה עם ה-12, מתרגלים ויוצא טוב.

מצד שני, ברור שעוד מקום היה עוזר, גם לצורך בפחות משחק, גם למאפים גדולים יותר.

לא יכול להגיד שההבדל משמעותי כי לא התנסיתי עם ה-16, אומר רק מה מפריע לי ב-12.

להבנתי ה-16 יוצא בארץ קרוב ל-3000₪, כך שזה בערך 1200 הבדל.

לחבר בחו"ל המלצתי לקחת כבר 16 (עוד לא קיבל אבל המחיר שם מגוחך) וזו גם התשובה שלי אליך אם ההפרש לא מפריע לך.

גם אני בדיעבד הייתי לוקח את ה-16.

  • אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...