Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פיצה.


Mr.Hybrid

פוסטים מומלצים

לפני 16 שעות, sjerby כתב:

אני רק אניח את זה פה... 70 שניות בתוך הooni koda, יש עוד מה ללמוד מבחינת התזמון והכמויות, אבל ללא ספק קניה שתעזור לבטן שלי לתפוח לא מעט, ממליץ לכל חובבי הפיצה ביתית!!!

20200519_191328.jpg

20200519_191318_HDR.jpg

יש לי בעיה עם התנורים האלה של Ooni. אני מרגיש שהם ממש ממש קטנים בשביל המחיר שלהם.

Time is the only thing standing between me and the throne

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, maxcher כתב:

שאלת הדיוט
מה ההבדל בין העגבניות האיטלקיות לאלו בארץ? דגם אחר?

 

האדמה ואיך שהעגבניה גדלה. באיטליה אתה יכול לשתול באדמה קופסת חומוס מעדני מיקי ויצמח לך מזה עץ שמפיק אבו גוש דרג א'.

העגבניות שיש לנו בארץ לא רעות בכלל לדעתי, אבל זה נכון שבאיטליה הן כ"כ טעימות שבביקור שלי שם הייתי קונה פה ושם כמה עגבניות לנשנש פשוט ככה, טריות. לפני שחוויתי את זה חשבתי שאנשים שעושים את זה הם מוזרים, עכשיו אני מבין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק זה, יש גם הקפדה על גידול עגבניות מסוימות שמתאימות רק לשימורים.

אני די בטוח, אגב, שכמו הרבה דברים שגדלים בארץ, מייצאים לחו״ל את הסחורה הטובה ואנחנו נשארים עם הבררה.

 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם בסרט כולכם....
עגבניות בשימורים נאספות בקומביין ייעודי. אם הייתם מריחים את התוצרת איך שמגיעה למפעל לפני עיבוד, היה לוקח לכם קצת זמן להרגע...

אלה זנים לתעשיה עם בריקס גבוה וחיי מדף אפס. לפעמים בקיץ כשיש מחסור בעגבניות הן מגיעות גם לסופר מרקטים.

אני חושב שההבדל בין מוטי ליכין הוא קצת בזנים והרבה במזג אויר. קצת כמו בענבי יין. בגלל החום ההבשלה מהירה מדי ועד שמצטבר הסוכר החומצה נעלמת. שימו לב ברשימת הרכיבים של יכין. מוסיפים מווסת חומציות.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

  • אהבתי 2

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 5 שעות, maxcher כתב:

שאלת הדיוט
מה ההבדל בין העגבניות האיטלקיות לאלו בארץ? דגם אחר?

 

שאלה טובה, אין לי מושג, אבל נזכרתי בפעם הראשונה שהזמנתי סלט פנצנלה באיטליה- הגיעו פרוסות עגבניה שלפי המראה שלהן הייתי בטוח שהן לא בשלות- מצד שני הן היו מלאות טעם, בדיוק ההפך מאיך שהן נראו.

גם הרוטב על הפיצות שם והפסטות היו לא מהעולם הזה, כמעט בלי תוספות ועדיין הרגשת טעם חזק של עגבניות טריות וטעימות בכל ביס.

אני מזיל ריר רק מלהזכר בזה 😋

עריכה אחרונה על ידי flytomars
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, flytomars כתב:

 

שאלה טובה, אין לי מושג, אבל נזכרתי בפעם הראשונה שהזמנתי סלט פנצ'נלה באיטליה- הגיעו פרוסות עגבניה שלפי המראה שלהן הייתי בטוח שהן לא בשלות- מצד שני הן היו מלאות טעם, בדיוק ההפך מאיך שהן נראו.

גם הרוטב על הפיצות שם והפסטות היו לא מהעולם הזה, כמעט בלי תוספות ועדיין הרגשת טעם חזק של עגבניות טריות וטעימות בכל ביס.

אני מזיל ריר רק מלהזכר בזה 😋

 

השרשור הזה עשה לי תיאבון אז קניתי בסופר רוטב פיצה מיובא מאיטליה וזה אכן שדרוג רציני לפיצה ביתית. עוד שדרוג - גבינת מוצרלה באפלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 10 שעות, חולגי כתב:

 

אחד היתרונות של הכנה עצמית, זה גם בנושא ההיגיינה (שלא תמיד נשמרת בפיצריות - לא תמיד תרצו לבדוק את זה...).

 

אתה מתכוון לזה?

 

 

 

  • מצחיק 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

flytomars - זה המרכיב הסודי.

SlowRide כתב:
עם השאלה הזו אתה צריך לפנות לפורום מתאבדים, הבעיה ששם לא תקבל עצות מאנשים עם ניסיון.
Pika007 כתב:
זה כל כך תמים שאני על סף לעניין אותך באופציות למסחר בפורקס.
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

אני לא פסיכולוג, אבל קראתי את כל הספרים של ג'ורדן פיטרסון חוץ מהאחרון שיצא.

  

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעבר הלא כ"כ רחוק עבדתי בחממת עגבניות בצפון, ואני יכול לגלות לכם בסוד שגידלו שם בכיף כמה מאות זנים של עגבניות- והן טעימות, מתוקות, פירותיות ומה לא...

 

גידלו אותן לשם הזרעים, ואת הזרעים מכרו לחו"ל(כזכור לי).

 

אני כמעט בטוח שהאדמה לא הייתה מיובאת מחו"ל- אך אני לא יכול להתחייב על זה.

 

אין לי מושג למה לא מגדלים כאלה בכדי למכור את העגבניה עצמה(והאמת לא כ"כ עניין אותי לגלות), אך בוודאות אפשרי לגדל כאן דברים איכותיים.

 

שתי תמונות שמצאתי מהתקופה:

 

10325660_10152130465171376_8318813244584646082_n.jpg

10339604_10152130465186376_3813809710817651434_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי method
  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, flytomars כתב:

 

אתה מתכוון לזה?

 

 

 

לא. ממש לא .

(לא ראיתי פרק אחד של זה ולא מתכוון גם לראות בעתיד).

מתכוון לסרטונים שרצו ברשת (של אחת הרשתות המקומיות, פה)  של הכנת פיצה ממרכיבי הרצפות...

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
לפני כשעה, חולגי כתב:

(לא ראיתי פרק אחד של זה ולא מתכוון גם לראות בעתיד).

נאמר פה דבר קשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, eladts כתב:

השרשור הזה עשה לי תיאבון אז קניתי בסופר רוטב פיצה מיובא מאיטליה וזה אכן שדרוג רציני לפיצה ביתית. עוד שדרוג - גבינת מוצרלה באפלה.

 

שתף אותנו איזה רוטב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...