Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף עונת הריפודים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי לא מזמן ריפודים פשוטים לגולף שלי (לא רציתי שהריפוד המקורי יהרס), וכשהרכבתי את הריפודים במושבים הקדמיים של ראיתי שכתוב על הצד הימני של הכסא ,AIRBAG רצתי לבדוק בספר של הרכב וראיתי שבכסאות הקדמיים מותקנים כריות אוויר ושאסור לכסות אותם.

התבאסתי קצת, לא רציתי לגזור את הריפוד איפה שהפתח של הכרית אוויר כי זה יראה דפוק, חשבתי להביא גופיות אבל ממה שאני רואה הם: א. ערסיות :( ב. גם מכסות את הפתח של הכריות אוויר.

מה אני אעשה? איפה מוכרים ריפודים נורמאליים עם חור בצד? :(

שלום אלון,

מציע בחום שתשתמש באחד התכשירים שהוזכרו לניקוי המושבים.

כיסוי למושב, כל כיסוי, מסוכן מאוד.

ליזום "חור ליציאת הכרית" לפי העין שקול להזמנה של נעליים לחייל הנדסה קרבית מסנדלר.

"תעשה לי סוליה רחבה מחומר רך. אני צריך לצעוד בתוך שדה מוקשים" - כשתגלה שזה לא עובד, זה יהיה מאוחר מדי.

פורסם
תגיד, אתה באמת אהבל או רק משחק אותה?

:?

שאלה רטורית :wink:

יוסי , הריפודים עלולים להציל אותך בתאונה , או שאלה כריות האוויר?

חוץ מזה , אני לא אוהב את כל הריפודים/גופיות האלה - סתם מכערים ולא נעימים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תירגעו! כולה הצעה!

כדאי שפותח השרשור יפנה לייצרן לייעוץ. אולי הם מכירים אנשים שיכולים להכין ריפודים לפי תכנוני היצרן לגבי כריות האוויר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הריפודים של MAGNUM עם תפירה מיוחדת לכל אוטו באים עם פתחים מיוחדים בצדדים על מנת לאפשר לכרית אויר להיפתח! זה בדוק ב 100% ואין מה לדאוג ולהתרוצץ לברר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
תירגעו! כולה הצעה!

כדאי שפותח השרשור יפנה לייצרן לייעוץ. אולי הם מכירים אנשים שיכולים להכין ריפודים לפי תכנוני היצרן לגבי כריות האוויר.

זאת הצעה הרבה יותר הגיונית....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש גופיות נחמדות לפי דעתי , למה להתחיל לגזור ולתפור , הנה תמונות של הגופיות בגולף שלי .

בדיוק חיפשתי משהו כזה. שישאר בצבעים של הריפוד המקורי ושלא יהיה מקושקש מדי..

מאיפה קנית אותם? פה ליד הבית שלי מצאתי רק גופיות של ערסים (להבות, אותיות יפאניות, TYPE R וכו').

• תוכן חדש...