Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים חסכוני - 60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב

אז אחרי כמעט 4 שנים עם מג'נטיס 2008 בנזין הגיע הזמן להחליף.

תקציב - באיזור 50 אפשר להוסיף עשירייה לרכב ממש טוב.

שנתון - כמה שיותר חדש כמובן, לא רוצה לרדת מ 2015.

חסכוני - נוסע כ 17-18 בשנה, 75% בתוך העיר.

היברידיות;

קאמרי - לא מצאתי בתקציב שלי רק 14/15 ובקצה הסקאלה,

מרגיש לי לא משהו לשלם 60 על רכב בן 6 בעיקר בגלל שבשנים אלו הייתה התקדמות גדולה מאוד מבחינת אבזור בטיחות ואבזור בכלל, והרכבים האלו במקרה הטוב עם מובילאיי.

סונטה - ג"כ בקושי נכנס בתקציב, בעיקר כאלה עם ק"מ גבוה,

קצת מפחיד אותי בעיקר כי אין כרגע הארכת אחריות ביונדאי.

אופטימה - כנ"ל.

(לפני 3 שבועות היתה ביד 2 אופטימה מונית בת שנה וחצי עם 130 km עדין באחריות ב - 60 אלף

פספסתי אותה בעשר דקות, באסה אבל כנראה זה לא הרכב שלי.)

אני פוזל גם קצת לכיוון האוריס,

אני יודע שזה פחות נוח ומרווח, מה אתם אומרים?  הרכב חלש?

דיזל - יש לי מחשבות על אופטימה או אוקטביה מוניות עם ק"מ נמוך - מידי פעם יש מציאות כאלו,

באופן כללי מעדיף היברידי בגלל השקט.

(דוגמא - הציעו לי קדג'אר מונית 99 ק"מ 2018 ב 70 אלף, הרכב עוד לא בן שנתיים.)

גז? - פגשתי מישהו עם B4 מוסבת לגז, אפשר למצוא רכבים משנת 15 שיחד עם התקנת המערכת אני לא יעבור את ה - 50 אלף ש"ח, 

בעד?  נגד?

אופציות נוספות?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

בתקציב כזה, למה דווקא מנהלים? לדעתי, תוכל למשל למצוא 308 חדשה יחסית שתהיה גם חסכונית בצורה סבירה וגם מספיק נוחה (בטח בעיר, ששם הרבה יותר קל לךתמרן עם קומפקטית האצ'בק מאשר עם מנהלים, בטח משהו כמו הקאמרי). רק כמובן, אל תשכח להחליף או לפחות לבדוק את רצועת התזמון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

75% נסיעה בעיר? למה "מנהלים"? אם אינך זקוק להובלת 5 אנשים או מטען עדיפה קומפקטית שתתמרן יותר בקלות בתנועה הצפופה ויהיה יותר קל למצוא לה חניה. ובתקציב הנתון תמצא רכב יותר צעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני טיפוס גדול..  מאוד...

ובלי קשר אני אוהב את המרווח והנוחות, 

זה אולי הכי חשוב לי ברכב.

לפני 2 שעות, sperial כתב:

עדיפה קומפקטית שתתמרן יותר בקלות בתנועה הצפופה ויהיה יותר קל למצוא לה חניה. ובתקציב הנתון תמצא רכב יותר צעיר.

לגבי הפיסקה השניה אני לא בטוח,

השוק של המנהלים נופל חזק יותר ממשפחתיות קומפקטיות.

פורסם

חלק מהמשפחתיות נופלות במחיר לא מעט... למצוא מנהלים אמינה (או לפחות כזו שנחשבת אמינה) ועוד חסכונית, חדשה יחסית בתקציב כזה - לא פשוט בכלל.

• רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

נראה שהתקציב מאד גבולי ביחס לדרישות.

בדוק שברולט מאליבו.

משהו כזה לדוגמא. (למותר לציין שאין לי כל היכרות עם הרכב הספציפי הזה.)

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם (נערך)

תודה על התשובות,

אני לא פוסל לגמרי משפחתי, העליתי את האוריס בתחילת השרשור,

אני כן מחפש ערך מוסף לכן אעדיף אותה על 308, בגלל ההיברידי, והפרקיות של הסטיישן, למרות שמהבחינה הזו אפשר לשקול 308 סטיישן.

מה דעת חכמי הפורום על B4 מוסבת לגז?

על B4 בכלל?

ועל הסבה לגז בכלל?

הדגם הזה ממש נופל במחיר יש ביד 2 כמה אקזמפלרים שנכנסים יופי בתקציב, וזה עוד לפני מו"מ קורונה עם המוכרים.

עריכה אחרונה על ידי איצי בר

פורסם

הנסיעה השנתית הממוצעת שלך נמוכה, ככה שלא יהיו הבדלים גדולים בהפרש מחיר הדלק בין מנהלים לבין משפחתית כמו קורולה או אוקטביה לצורך דוגמה. 

ואני הייתי פוסל דיזל או גז, כי בק"מ שאתה נוסע פשוט אין צורך. 

מצטרף להמלצה על המאליבו, יצא לי להיותה איתה שבוע (מודל 2016) והנהיגה בה פשוט כיפית. 

חזקה, מרווחת, נראית מעולה (לדעתי לפחות) ובכללי זה רכב עם vfm גבוה. 

מה שכן התמרון בעיר לא פשוט, במיוחד אם אתה גר בעיר צפופה בגוש דן. 

פורסם

לא ידוע לגבי מערכת גז באינטרנט כול מי שרושם שיש לו גז משבח את העניין במציאות כול מי שפגשתי שיש לו ניסיון עם גז לא כול כך מרוצה בלשון המעטה.
גם מערכות גז כזכור לי עובדות על דלק בהתחלת נסיעה ואז עוברות לגז ברגע שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה לא יודע עד כמה ההיתרון שלה יבוא לידיד ביטוי באופי הנסיעה שלך.

ההיגיון הבריא אומר שלאופי הנסיעה שלך תפור רכב היברידי ואפילו אולי אחד לא גדול כול כך (טויוטה משפחתית) ההבדל בהוצאות בהשוואה למנהלים בנזין יכול להיות מאוד גדול.
המרווח בשורה הראשונה ברוב השמפחתיות אפילו הסופרמיני של ימינו מספיק גם לאנשים גדולים מאוד.

ראם בכול זאת תרצה לפזול לכיוון מנהלים אני לא מכיר היברידיות שכדאי לשקול בתקציב שלך סונטה אוונסיס וכו.. יהיו עם 200 אלף ק"מ+- עם כול הכבוד אני חושב שבתקציב שלך תוכל למצוא 508 15-16 עם עד 100 אלף ק"מ

• תוכן חדש...