Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי גולף mk7 יפיפיה (בתמונה). אני מאוד אוהב את הרכב אבל גם הרבה זמן מחפש רעיונות למה אפשר לשנות ברכב כדי להכניס עוד "עניין".

מה ניתן לעשות? חשבתי תחילה על להחליף את הנורות לאור לבן אך להבנתי זה לא חוקי (מחפש רק דברים חוקיים :P), אלא אם כן לא הבנתי נכון ויש אופציות שרלוונטיות.

WhatsApp Image 2019-08-09 at 11.45.22.jpeg

20190326_085700.jpg

פורסם

הכיוון שלך נכון אם תשדרג את הפנסים, ישנה את הצורה של הרכב. 

אל תחליף רק את הנורה זה לא ישנה דבר. 

תחליף את כל הפנס לרפליקה של פנסי לד של גולף אבל בלי הפס האדום כי אין לך את ההמשך שלו בגריל וזה יראה מגוחך.

מחיר נע בין 1800 ל2500 לא יקר לשדרוג משמעותי. 

גם את הפנסים האחוריים אתה יכול להחליף ללד עם איתות רץ. הכל תלוי כמה אתה רוצה להשקיע. 

כיסוי מראות תחליף לשחור מבריק. 

אם תרצה עוד פרטים על בעלי מקצוע שעושים את השדרוגים האלה בצורה מקצועית וחוקית תרשום לי בפרטי. 

פורסם

הגדלת הג'אנטים בהחלט יכולה להוסיף יופי.

מה התקציב? בגולף אפשר להוסיף הרבה מאוד דברים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אני החלפתי לפנסי רפליקה של MK7.5 R, וביחד עם איתות דינמי במראות. צירפתי תמונה וסרטון מטה כיצד זה נראה. בקרוב גם אמורים להגיע לי פנסי לד אחוריים מקוריים של MK7.5 R (עם איתות דינמי) ואתקין גם אותם.

בכל אופן, מבחינת שדרוגים יש לא מעט אך הם מצריכים ידע וכסף. אתה צריך לציין מה הכיוון שלך ומה התקציב שאתה רוצה להשקיע.

image.png

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי עבודה יפה! 

הפנסים משנים את כל הצורה של הרכב, 

בחול היית יכול להזמין ככה את הרכב, 

רק בארץ הגולף מגיעה ערומה. 

לבד התקנת? 

פורסם
לפני 1 שעה, Fraysa כתב:

אני החלפתי לפנסי רפליקה של MK7.5 R, וביחד עם איתות דינמי במראות. צירפתי תמונה וסרטון מטה כיצד זה נראה. בקרוב גם אמורים להגיע לי פנסי לד אחוריים מקוריים של MK7.5 R (עם איתות דינמי) ואתקין גם אותם.

יפה מאוד, נראה מקורי!

הג'אנטים של הרכב מאוד יפים 👍

• מצחיק 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מת על מכוניות גרמניות שהם שמורות ונקיות במיוחד בלבן. קצת הנמכה וחצאיות צד עדינות ומושלם.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אוקי שאלה, האם פנסים של MK7.5 הם "clean fit"? זה אולי מושג שהמצאתי הרגע, הכוונה היא שלא צריך התאמות מיוחדות? (חוץ מקידוד מיוחד ללדים)

פורסם (נערך)

אכן, פלאג אנד פליי. הקידוד היחיד שתצטרך זה לאפשר ל-DRL לפעול בזמן שהפנס הראשי דלוק (אם אתה מאזור המרכז מוזמן לקפוץ אליי ואבצע לך את זה בשמחה).

ממליץ לחפש מקום בארץ לרכוש אותו (יש כמה) כי ייבוא הוא בלתי אפשרי משום שהם לא מכילים את התקינה הנדרשת (ECE).

דברים שביצעתי עד כה/דברים שאני מתכנן בעתיד הקרוב:

איתות דינמי למראות, פנסי לד אחוריים מקוריים MK7.5 R עם איתות דינמי, תאורת רגליים מקורית לד , תאורת דלתות/חירום מקורית לד, מערכת מולטימדיה מקורית חדשה כולל קארפליי מאוקטב, מצלמת רוורס מקורית שיוצאת מהסמל.

כפי שנאמר לעיל, גולף זה באמת רכב שיש לו הכול. אגב, ממליץ לך להיכנס לפורום golfmk7.com ולראות שם דברים שאנשים עושים.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 2

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...