Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתי בת השלוש עומדת לקבל את אופניה הראשונות. אחיה הגדול זכה אף הוא לאופניים בגיל הזה, אך הם היו כבדים מאוד (להערכתי כעשרה קילו) ולדעתי זו הסיבה שלקח לו זמן די ארוך להתחבר אליהם.

הסתכלתי במספר מקומות על אופני 14 אינץ' ומדובר בווריאציה בגימורים שונים על מה שנראה כאותה שלדה בסיסית וכבדה (וזהה לאופניים של הגדול). הכוונה היא לאופניים "אמיתיים", כלומר עם פדאלים וגלגלי עזר ולא אופני איזון למינהן.

אשמח להמלצת חברי הפורום הנכבד באם הם נתקלו במשהו קל יותר, כמובן ככל הניתן במחיר הגיוני.

תודה מראש!

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שלוש זה מוקדם. ממש מוקדם. תן לה להתנסות עם תלת אופן בינתיים, לדעתי.

בגיל 4 היא כבר תהיה עם מבנה גוף שונה לגמרי.

לענייננו, לא ראיתי בארץ שום דבר מלבד המבחר הגנרי של אופני מדבקה מתכתיים באזור של 14 אינץ׳.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה אופניים עם גלגלי עזר... מה איכפת לילד כמה הם שוקלים?

הבנות שלי קיבלו ליום הולדת 4 אופניים גנריים (כבדים למדי). לא מפריע להן בשום צורה והן מאוד אוהבות לרכב עליהם.

פורסם

גם אם היו אופניים קלים, הם היו עולים הון.

הייתי הולך על סטריידר, עד שאפשר לעבור לאופניים ללא גלגלי עזר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בא נתחיל אחרת - גלגלי עזר זה טעות.

:)

עכשיו אפשר להתחיל דיון - בגיל הזה - תלוי כמה היא מפותחת - היא כן צריכה אופני איזון טובים להתחיל לתפוס ביטחון ושיווי משקל ולהבין איך מתפעלים את זה.

תלוי בילדה , המוטוריקה וכו - אח״כ אפשר להתקדם לאופניים רגילים.

אנחנו קנינו אופני 12״ לבן 3 (חגג לפני 3 ימים) - בנתיים הוא עובד על לשגע את אמא שלו ועל להראות לנו איך הוא יודע לבלום. אבל הוא מתחיל להתעניין בכל העניין הזה של הפדאלים.

זה קצת מוקדם - ותלוי בילד אבל בהחלט אפשרי.

(אני אגב לא מנחש - יש לי גם בת 7 ובן 5 שרוכבים מעולה עצמאיים לגמרי - עם הבת 7 - עוד בגיל 5-6 כבר עשינו טיולים של כמה קילומטרים של רכיבה בשבילים בפארק הקרוב אלינו)

זה תמונה מחודש שעבר בדיוק לפני שהוא קיבל את האופניים ליומולדת 3

IMG_0741.thumb.JPG.2821639c6172102b607385a930624a5d.JPG

ד״א - המחירים הם סביבות ה250-300 דולר פה בארה״ב - אם תרצה דגם אני אחפש את מה שאנחנו הסתכלנו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בגיל הזה - קח אופני איזון ללא פדלים וללא גלגלי עזר.

עשיתי את זה עם שני הקטנים, שהיום בני 6 ו9. הרבה יותר יעיל מהאופניים הכבדות עם גלגלי עזר שהגדולים נסעו איתם בגילאים 4-5.

בגיל 6 כבר אפשר לעבור לאופניים מאלומיניום 20" עם הילוכים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

(יחסית קשור)

יש בארץ ספורט (חובבני/סמי מקצועי) לילדים/נוער לרכיבת כביש?

מתי מקובל להתחיל?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

אצלי הבעיה שהגבול בן 6 רוכב מהר כבר על 16'' והקטנה בת 3.5 ונוסעת טוב מאוד על האופני איזון ואני בדיוק באותה בעיה - היא קטנה ונראה לי להעביר אותה לאופניים עם גלגלי עזר שהיא לא תצליח להזיז אותם.

יש לי אופני 12'' שנקנו לגדול שזה טעות. כבדות מדי וקשה מאוד לייצר תנועה ומהירות עם גלגלי 12''. יכול לקנות 14'' השאלה אם לא יהיו גדולות וכבדות עוד יותר. 

תוהה אם יש אופני 12/14 קלות יחסית במחיר שפוי.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

ישנם אופניים קלים בגודל הזה (דוגמה), לגבי המחיר תחליט לבד. 

כפי שכתבו, נושא המשקל די שולי בשילוב עם גלגלי עזר וכשכבר היא תדווש ללא, תהיה מספיק חזקה.  

אין נכון או לא נכון לגבי האם להשתמש באופניים עם גלגלי עזר או אופני איזון. זה עניין של גישה. 

בפועל, שתי השיטות עובדות. 

שני הבנים שלי (7 ו- 11) מגיל 4 רוכבים ללא גלגלי עזר (התחילו עם) והיום הבכור כבר רוכב איתי סינגלים קלים. גם הקטן נותן בראש בשבילי עפר.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

תודה לכולם.
אחיה הגדול קיבל אף הוא אופני 14 כבדים ביומולדת 3. אחרי כמה סיבובים שבהם הוא התקשה להתקדם הוא שם אותם בצד וחזר אליהם רק באזור גיל 3 וחצי. חשבתי לחסוך ממנה את השלב הזה בשאיפה שאופניים קלים יותר יסייעו להתקדמות, תרתי משמע.
אגב בגיל 4 אחיה עבר לאופני איזון וסביב גיל 4 וחצי חזר לאופני ה- 14 והפעם ללא גלגלי עזר.
היא להבדיל חוששת מאופני האיזון בשל הרגשת חוסר היציבות. נרכוש לה 14 סטנדרטיים ונקווה לטוב, במוקדם או מאוחר.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לגבי הגלגלי עזר - זה נכון שזה עניין של גישה.

מהניסיון שלי ושל חברים בסביבתי - זה בעיקר עיקב את המעבר לדווש עצמאית (בלי גלגלי עזר) בגלל שהם משתמשים בזה כcrutch.

הדלתא שאני ראיתי היה שבמעבר מאופני איזון לאופניים רגילות - היה שם עוד שבוע שבועיים שצריך לתרגל ואז עוברים לרגילות לגמרי - לעומת כמה חודשים התעקבות עם גלגלי עזר שלא ממש עזרו בכלום.

ברור שכל ילד והעולם שלו והנוחות שלו - ובסוף - כולם רוכבים.

זה פשוט מרגיש לי שלב מיותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 8 שעות, KipodYam כתב:

אצלי הבעיה שהגבול בן 6 רוכב מהר כבר על 16'' והקטנה בת 3.5 ונוסעת טוב מאוד על האופני איזון ואני בדיוק באותה בעיה - היא קטנה ונראה לי להעביר אותה לאופניים עם גלגלי עזר שהיא לא תצליח להזיז אותם.

יש לי אופני 12'' שנקנו לגדול שזה טעות. כבדות מדי וקשה מאוד לייצר תנועה ומהירות עם גלגלי 12''. יכול לקנות 14'' השאלה אם לא יהיו גדולות וכבדות עוד יותר. 

תוהה אם יש אופני 12/14 קלות יחסית במחיר שפוי.

אופניים קלים.

אין באופניים קל וזול (אם בכלל יש אופניים קלים לילדים קטנים)

אם קשה לייצר תנועה, הדבר הראשון לבדוק זה צמיגים, שיהיו דקים וחלקים. כשהיינו ילדים כל האופניים היו אופני ברזל כבדים, ואף על פי כן, רכבנו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...