Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , 

אני מעוניין לרכוש שברלוט מאליבו ( דגם 2014 עם המנוע 2000 טורבו), המוכר (פרטי) אמר שהחליף מנוע לפני כחודשיים . (טוען שהמנוע שנקנה היה בייבוא עם 30 אלף ק״מ), ובנוסף מתחייב בבדיקה שלדה גיר מנוע.

האם עצם החלפת המנוע זהו יתרון או חסרון?

פורסם

החלפת המנוע אם נעשצה חלק זה יתרון. בפועל זה המון בעיות אפשריות. לפעמים זה בגלל תאונה בכלל.

אז למה הוא מוכר?? 

כי או שיש בעיות או שהוא חושש שיהיו בעיות...

תבקש היסטוריה ביטוחית וריכוז טיפולים במוסך. איפה החלפת המנוע נעשתה?

תשאל אותו - אני משלם על דלק 100 שח בשטר לך ובוא ניסע לנסיעת מבחן ארוכה בבין עירוני ואחכ עירוני. עובר טוב? תמשיך למוסך מתמחה.

כמה הוא נסע מאז ההחלפה? אם נסע 5k סבבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הייתי נמנע מלקנות רכב שעבר החלפת מנוע ואח"כ היה תקופה ארוכה אצל בעליו עד המכירה.

הייתי מתרחק מרכב שמנועו הוחלף ומיד הועמד למכירה, ולא משנה איזה הסברים המוכר נותן לכך.

פורסם

המנוע הוחלף אצל שלמה נאור. המנועים מיובאיים מארצות הברית ולכן לפי מה שהוא אמר הם באיזור ה 20-30 אלף קילמוטר.

המנוע הוחלף עקב צילנדר שנשבר לפי מה שאמר.

העבודה בוצעה לפני כחודש, ויש אחריות על המנוע לעוד 6 חודשים.

הוא טוען שהוא תכנן למכור את הרכב בכל מקרה עוד לפני ההחלפה.

הרכב עם 100 אלף קילומטר , ועם הסטוריית טיפולים מלאה לטענתו מהיום הראשון ( עדיין לא בדקתי את הטיפולים)

מה אתם אומרים? 

פורסם

קח בחשבון שכשמחליפים מנוע פתאום כל המנועים שמציעים לך הם מייבוא עם ק״מ נמוך...
בפועל קשה עד בלתי אפשרי לדעת כמה ק״מ עבר המנוע ששמו ברכב.
כל עוד לא החליפו את המנוע במנוע חדש לא הייתי רואה את זה כיתרון בכלל.
מנוע משומש הוא מנוע שאתה לא יודע את ההיסטוריה שלו ואין לך מושג איך טופל ואיך ננהג לפני שהגיע אליך לרכב.
הייתי בוחן רכב כזה בצורה מאוד מוקפדת, ואם היו אופציות אחרות עם נתונים טובים סביר שהייתי הולך עליהן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

המנוע מיובא מארצות הברית , אין רגולציות כלשהן שהמיבאיים חייבים להביא מנועים עם קילומטראג נמוך?

אני גם מתלבט אם לעעבור הלאה למודעה הבאה או שלא, האם בדיקה לרכב לא תתן לי תשובה להכל?

פורסם

אני לא מכיר מגבלה על ק"מ של מנוע מיובא. בכל מקרה אין שום דרך לאכוף את הנושא.

לפני שנים חיפשתי מנוע לרכב שלי ובכל יבואני המנועים נשבעו כי הם לא מביאים מנוע עם יותר מחמישים אלף קילומטר. התמזל מזלי והמכונאי שביצע את ההחלפה הסכים לבוא עמי לסיור אצל יבואני המנועים והראה לי כי מרבית המנועים עברו מזמן קילומטראז' כזה לאור העובדה כי ניתן היה לראות סימני פתיחת טיימינג, החלפת טרמוסטט, החלפת מצמד ואף פתיחת ראש מנוע, בעוד שממנוע עם נסועה כזו מצופה שלא יעבור מאום מלבד 3-4 טיפולים שוטפים.

לבסוף לאחר הרבה חיפוש מצאנו מנוע שנראה מקורי ואותו רכשתי.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

גם אם יבואן המנועים הוא צדיק (והוא לא), הרי שמי שמוכר לו את זה בחו"ל יכול לכתוב מה שהוא רוצה ואין שום דרך לוודא את זה. 

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מכיוון שאינך מחפש בנרות פורש קאיימן בת 16 עם דגם וקוד מנוע ספציפי, הייתי ממליץ לך להמשיך לחפש ב-92 המודעות האחרות ביד2 ולמצוא רכב בתול יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

ברור שיש עוד רכבים , רק רציתי לדעת אם החלפת מנוע זה פלוס או מינוס.

איכשהו חשבתי שזה אולי יתרון קטן...

פורסם

אני אישית הייתי נמנע מכך. המנוע הוא מכלול שמניע כל כך הרבה חלקים וככלל, שום דבר שיצא מהמפעל והורכב מחדש לעולם לא יהיה כפי שיצא מהמפעל לדעתי.

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...