Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש מגבר באיזור 300 שח יד 2 כמובן אולי מישהו  פה מכיר כזה  - לא כולל התקנה

בגדול אני מאוד מרוצה מהרמקולים שלי רק שאני חושב שאפשר להגביר אותם מעט (עדיין לא סגור על איזה רמקולים- כנראה blaunpukt)  (אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013 פרםגריישן)

שומע את כל סגנונות המוזיקה ואני לא צריך משהו שירעיד את הרכב אלא צליל יותר נעים ומדויק

אז קודם כל האם זה יתן משהו? מגבר בסכום כזה? ואם בכלל שווה את ההתעסקות?

ואם כן מישהו יכול להמליץ על משהו סביר?

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

ממה שאני מבין אתה מדבר על הגברת סט קומפוננט קידמי או רמקולים קואקסיאליים קידמיים - במינימום אתה מחפש מגבר 2 ערוצים. 

קצת יותר קשה למצוא אותם למכירה כי בד"כ אנשים קונים מגבר 4 ערוצים או מונובלוק או 5 ערוצים ואם כן תמצא כבר מגבר 2 ערוצים אז בד"כ זה יהיה סטאפ מתקדם יותר דווקא בו בעל המערכת רצה הפרדת ערוצים מוחלטת בין כל זוג רמקולים ואו שנתן הספק מאוד גדול לוופרים או שם מגבר קטן אבל איכותי לטוויטרים וכך הלאה - המחירים שם יהיו רחוקים מ300 שקלים גם למגבר יד 2. 

בגדול - אם זה רק להריץ הגברה לסט קידמי - הייתי מחפש כבר HU (רדיו) חדש שמסוגל לספק הגברה יותר לכוון ה40-50 וואט ולהטמיע אותו במקום הקיים. יש כאלו לסוני למשל אבל 300 שקלים - אתה לא בכוון. 

בטווח של 300 שקלים אם לא מצאת מגבר 2 ערוצים משומש סביר - הייתי נמנע. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

https://www.amazon.com/-/he/Pioneer-GM-A3702-2-Channel-Bridgeable-Amplifier/dp/B01KKHT4YU

בבקשה. אחלה מגבר, מגביר אצלי מורל מקסימו ואני לא מרגיש שהוא חלש יותר בשום צורה מה BX4 שהגביר אותם לפניו.

כשהיה משלוח חינם זה היה קצת יותר משתלם, אבל גם ב 300~ זה Bargain.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 46 דקות, lanosforce כתב:

ממה שאני מבין אתה מדבר על הגברת סט קומפוננט קידמי או רמקולים קואקסיאליים קידמיים - במינימום אתה מחפש מגבר 2 ערוצים. 

קצת יותר קשה למצוא אותם למכירה כי בד"כ אנשים קונים מגבר 4 ערוצים או מונובלוק או 5 ערוצים ואם כן תמצא כבר מגבר 2 ערוצים אז בד"כ זה יהיה סטאפ מתקדם יותר דווקא בו בעל המערכת רצה הפרדת ערוצים מוחלטת בין כל זוג רמקולים ואו שנתן הספק מאוד גדול לוופרים או שם מגבר קטן אבל איכותי לטוויטרים וכך הלאה - המחירים שם יהיו רחוקים מ300 שקלים גם למגבר יד 2. 

בגדול - אם זה רק להריץ הגברה לסט קידמי - הייתי מחפש כבר HU (רדיו) חדש שמסוגל לספק הגברה יותר לכוון ה40-50 וואט ולהטמיע אותו במקום הקיים. יש כאלו לסוני למשל אבל 300 שקלים - אתה לא בכוון. 

בטווח של 300 שקלים אם לא מצאת מגבר 2 ערוצים משומש סביר - הייתי נמנע. 

בגדול זה בדיוק מה שחשבתי להגביר את הסט הקדמי אם זה בכלל כדאי ומשתלם ואולי בהמשך להוסיף סאב

חשבתי להחליף HU לאנדרואיד של JOYING או משהו כזה ובגלל זה רציתי מגבר יחסית בזול כי חשבתי להשקיע עוד איזה כמה מאות על ה HU

Pioneer AVHA205BT זה המערכת שיש לי ואני מניח שהיא מגבירה די יפה את הקומפוננטות שלי ובגלל זה אני די מרוצה מהם ולא מרגיש בחסר.

יכול להיות ש HU אחר בהחלט יוריד את איכות השמיעה?

מגבר 2 ערוצים יתן תוצאה יותר טובה מHU שמסוגל להספק הגברה של 40-50 וואט?

תכלס אין לי בעיה אפילו להשקיע 500 שח אם זה כדאי ומשתלם - כדאי?

תודה

לפני 24 דקות, Ooga כתב:

https://www.amazon.com/-/he/Pioneer-GM-A3702-2-Channel-Bridgeable-Amplifier/dp/B01KKHT4YU

בבקשה. אחלה מגבר, מגביר אצלי מורל מקסימו ואני לא מרגיש שהוא חלש יותר בשום צורה מה BX4 שהגביר אותם לפניו.

כשהיה משלוח חינם זה היה קצת יותר משתלם, אבל גם ב 300~ זה Bargain.

תודה רבה

פורסם

טוב אז אחרי שמדבר מצאתי עכשיו יגיע שלב ההתקנה

מישהו מכיר איך זה עובד בג'ולייטה?
האם אני יהיה חייב להעביר חוט מהמצבר למגבר? או שאני יכול להשתמש במערכת מולטימדיה דאבל דין שמותקנת? (זה לא המקורית)

אם כן מישהו יודע איפה החוט אמור לעבור? כי לא מצאתי בהסתכלות את המעבר מהמצבר לפנים הרכב!

זה יהיה התקנה כמו ברכב רגיל או שיש כאן דגשים מיוחדים?

אשמח לעכל עזרה בנושא ההתקנה 

• תוכן חדש...