Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק מוגברת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין דקה לבין 10 דקות כל פעם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנוע פועל בעמידה צורך דלק בלי למנות קילומטרים. בהחלט מגדיל את הצריכה בקמ"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה חשובה - כמה קמ אתה נוסע בחודש וכמה זמן אתה נוסע בערך בשבוע?

יותר מזה, יש לדעתי אופציה של מהירות ממוצעת במחשב דרך אצלך, זה יהיה נתון חשוב לדיון הזה.

אם אתה רוצה לעשות בדיקה אמיתית, אולי כדאי שתעשה נסיעה נקייה יחסית, נגיד בין עירוני 250 300 קמ ותבדוק כמה באמת הרכב אכל בנסועה כזו.

פורסם
לפני 30 דקות, EliC25 כתב:

שאלה חשובה - כמה קמ אתה נוסע בחודש וכמה זמן אתה נוסע בערך בשבוע?

יותר מזה, יש לדעתי אופציה של מהירות ממוצעת במחשב דרך אצלך, זה יהיה נתון חשוב לדיון הזה.

אם אתה רוצה לעשות בדיקה אמיתית, אולי כדאי שתעשה נסיעה נקייה יחסית, נגיד בין עירוני 250 300 קמ ותבדוק כמה באמת הרכב אכל בנסועה כזו.

איך אני בודק מהירות ממוצעת?

פורסם

אם יש לך מחשב דרך סביר שהנתון קיים שם. אבל אם לא איפסת אותו לאחרונה אינך יודע כמה זמן הוא מחשב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא סביר.

1:16.6 בעיר מיונדאי i20? 

צריכה כזו אולי מחוץ לעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

בהודעה 31 נכתב 16/100. זה 16 ליטר ל-100 ק"מ, כ-6 קמ"ל. יש דגמי רכב המאפשרים שינוי התצוגה לקמ"ל ויש שלא. צריך לבדוק לגבי הדגם שבידי פות"ש, בספר הרכב או בחיטוט באופציות על הצג.

אם מדברים על המחשב צריך להבחין בין צריכה רגעית (משתנה כל הזמן) לממוצעת. ההנחה שלי היא שהבחור מדבר על הממוצעת. 

אני הייתי מתחיל ברישום מסודר של הנסועה ורכישת הדלק בפנקס/אקסל/אפליקציה ייעודית. כמוכן הייתי מאפס את דף צריכת הדלק הממוצעת במחשב הדרך ועוקב. יש לשים לב שבימים הראשונים יהיו תנודות גדולות, ועם הזמן הערך המוצג יתכנס לממוצע, אם כי סביר שיהיה קצת אופטימי בהשוואה לצריכה במשאבה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 10 שעות, sperial כתב:

בהודעה 31 נכתב 16/100. זה 16 ליטר ל-100 ק"מ, כ-6 קמ"ל. יש דגמי רכב המאפשרים שינוי התצוגה לקמ"ל ויש שלא. צריך לבדוק לגבי הדגם שבידי פות"ש, בספר הרכב או בחיטוט באופציות על הצג.

אם מדברים על המחשב צריך להבחין בין צריכה רגעית (משתנה כל הזמן) לממוצעת. ההנחה שלי היא שהבחור מדבר על הממוצעת. 

אני הייתי מתחיל ברישום מסודר של הנסועה ורכישת הדלק בפנקס/אקסל/אפליקציה ייעודית. כמוכן הייתי מאפס את דף צריכת הדלק הממוצעת במחשב הדרך ועוקב. יש לשים לב שבימים הראשונים יהיו תנודות גדולות, ועם הזמן הערך המוצג יתכנס לממוצע, אם כי סביר שיהיה קצת אופטימי בהשוואה לצריכה במשאבה.

בדיקה ראשונה: הצריכה היא 1 ל 5.

פורסם

תגיד, קנית זלדה? המספר הזה נראה מוגזם מאד, ומצריך בדיקה. מצד שני, אתה מתאר מצב די דומה גם בסיריון, אז יש מצב שמשהו משובש בדרך בה אתה משתמש ברכב.

פורסם
לפני 7 דקות, Liquidator כתב:

בדיקה ראשונה: הצריכה היא 1 ל 5.

אני מציע שתמלא מיכל לאחר שתרוקן את הנוכחי

תבדוק בקבלה כמה ליטר

סע 100 ק"מ

תמלא שוב ותבדוק בקבלה כמה ליטר "אכלת"

תעודכן לפי זה כמה ליטר ל 100 ק"מ

משתדל לעזור

פורסם

100 ק"מ זה לא מספיק. קצת פקקים בעיר והצריכה תקפוץ. נסיעה מת"א לחיפה בלילה - והצריכה תרד. המינימם הוא מיכל (תן למחט לרדת עד 1/3-1/4) ורצוי 2-3 מיכלים, לפחות 600-700 ק"מ בתוואים משתנים. אפשר גם לתדלק יותר פעמים על, נניח, חצי מיכל.

פורסם
לפני 53 דקות, sperial כתב:

תגיד, קנית זלדה? המספר הזה נראה מוגזם מאד, ומצריך בדיקה. מצד שני, אתה מתאר מצב די דומה גם בסיריון, אז יש מצב שמשהו משובש בדרך בה אתה משתמש ברכב.

איזה בעיה? אני נוסע לרוב נסיעות בתוך העיר לא מחוץ לעיר.

פורסם

גם בעיר זו לא צריכה תקינה.

• תוכן חדש...