Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 25 אלף ש״ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל הכוונה ועזרה בבחירת רכב. עד היום נהגתי בפוקוס טרנד 1.6 2006.

התקציב לרכישה די דל... כ-25,000 שח.

הפוקוס שלי עד היום הייתה כמעט מושלמת וענתה על כל הצרכים כרכב משפחתי, 3 ילדים וכלב. אמנם שתתה דלק אבל ענתה על כל הצרכים האחרים.

אז היום אני מחפשת רכב משפחתי, שיסחוב גם בטיולים לצפון ולדרום (לרוב על כבישים רגילים).

בגלל אילוצי התקציב ובגלל חיבתי לפורד שקלתי לעבור לפוקוס 2014 אך עניין הגיר הרובוטי קצת מרתיע אותי.

אשמח לקבל הצעות והמלצות.

תודה

פורסם

אולי מיצובישי לנסר - המחירון שלו די נמוך.
אוטו אמין עם ספסל אחורי די רחב(134 סנטימטר). גם לא מאוד חסכוני בלדק(1 ל11 בערך).

צריך רק לקחת בחשבון שתא המטען הוא 400 ליטר שזה קטן משמעותית מהפוקוס

תמיד שמח לעזור וליעץ לגבי רכישת רכב - במיוחד רכבים שנותנים תמורה טובה לכסף(אפשר גם בפרטי).
בעבר: פג'ו 205, דיהטסו אפלאוז, פיאט מולטיפלה(זוכת תחרות הרכב הכי מכוער בעולם), רנו לוגאן, ניסאן מיקרה
היום: טויוטה סיינה

פורסם
לפני 14 דקות, akivas כתב:

אולי מיצובישי לנסר - המחירון שלו די נמוך

הגברת רוצה אוטו ש"סוחב" לא נראה לי יותר חזק הלנסר מהפוקוס.

אולי מזדה 3 מנוע 2.0 ?

ואולי פורד מונדיאו (2013 ייכנס בתקציב כמדומני)

הוא חזק- מנוע 2.3

וכן שברולט מאליבו עד 2011/12 ייכנס בתקציב ועם מנועי 3.5 או 2.4

משתדל לעזור

פורסם
לפני 1 שעה, המחליף כתב:

הגברת רוצה אוטו ש"סוחב" לא נראה לי יותר חזק הלנסר מהפוקוס.

אולי מזדה 3 מנוע 2.0 ?

ואולי פורד מונדיאו (2013 ייכנס בתקציב כמדומני)

הוא חזק- מנוע 2.3

וכן שברולט מאליבו עד 2011/12 ייכנס בתקציב ועם מנועי 3.5 או 2.4

המיצובישי סוחב סביר בהחלט משפחה גם בטיולים, לא צריך מטחנות דלק יומיות בשביל עליה פעם בשבוע שגם אותה לרוב לא תוכל לטוס עקב תנועה....

קיה פורטה גם תעשה עבודה לא רעה,
ניסן נוט מרווחת ואמינה...

פורסם

לא חייבים מנוע 2.3 בשביל שהרכב יסחוב בנסיעה נורמלית לצפון או לדרום, גם יונדאי i30 דור 1 חדוגמא עם מנוע 125 כ״ס יקח את המשפחה בכיף בלי להשתולל ועם תהיה cw אז גם יהיה הרבה מקום בבגאז.

פורסם
לפני 20 שעות, llaavvii כתב:

המיצובישי סוחב סביר בהחלט משפחה גם בטיולים, לא צריך מטחנות דלק יומיות בשביל עליה פעם בשבוע שגם אותה לרוב לא תוכל לטוס עקב תנועה....

דווקא הלנסר מוגדרת "מטחנת דלק" לא קטנה (1.7 בעיר ו 1.10 חוץ לעיר)

הדגם 1.6 סחב לי עליות ירושלים על 80 והוא ידוע בתור דגם לא עוצמתי בעליל

אפילו לנטיס ישנה עשתה לי על 100

משתדל לעזור

פורסם

מכיוון שאתם נוסעים בעיקר בין עירוני אפשר לבדוק לדעתי רכב עם גיר רובוטי למשל C3 פיקאסו דיזל היא סוחבת היטב למרות נתון הכ"ס הצנוע (מנוע דיזל הרבה מומנט) תהיה חסכונית מרווחת נוחה לנסיעה ואפילו אמינה המינוס הגדול הוא שמחוץ לעיר מתחילים רעשי רוח ב100 קמ"ש ומעלה.

יש לך גם את אחותה הגדולה C4 שתהיה קצת יותר רחבה ושקטה אבל דיי נדירה במחוזותינו.

עוד אופציה מגאן אסטייט / פלואנס דיזל - סוחבת היטב מרגישה בבית מחוץ לעיר מרווחת בהחלט חסכונית והיריעה קטנה מחהכיל...

הבעיה היחידה זה גיר רובוטי דו מצמדי יקר לתיקון וטיפול אם תמצא אחת שהחליפו לה מצמדים ומוח גיר אתה יכול להיות רגוע לפחות לכמה עשרות אלפי ק"מ אם לא אז יכול להיות שתיקון של כמה אלפי שקלים יפול עליך...

• תוכן חדש...