Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול יונדאי i30 2008 110,000km

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותי יונדאי i30 שהייתה של סבא שלי עד לא מזמן. קניתי אותה ממנו לפני כמה חודשים אבל כבר נוסע עליה כשנתיים.

קיבלתי אותה עם 70,000km פלוס מינוס ומאז לא עשיתי לה שום טיפול (סבא שלי עשה לה טיפול או שניים קטנים).

בקיצור, יש לי טסט עוד חודש והחלטתי להתלבש על האוטו ולעשות לו טיפול גדול (או קטן) ככל שיידרש.

בנוסף, הייתי רוצה לסדר כמה תקלות חשמל קטנות שכבר שכחתי מהן - בפאנל שליטת חלונות של הנהג החלון הקדמי ימני לא מגיב בכלל (פעם היה רק מוריד), והחלון האחורי שמאלי רק מוריד. שאר החלונות בסדר מכל המושבים. תקלה נוספת היא שהלוח מכוונים הדיגיטלי מרצד לי לעיתים רחוקות (לא הצלחתי להבין באיזה נסיבות זה קורה עדיין).

רוצה לציין שיש לי ידיים טכניות ואני אוהב לפרק דברים ולסדר לבד, אז אם יהיה צורך - אני מסוגל לסדר דברים לבד. (יכול גם להזמין מהאינטרנט).

תודה מראש על העזרה ;)

IMG_20200112_122021.jpg

פורסם

תחת שם המשתמש שלי תוכל לערוך חיפוש. באחד מהשרשורים,יש סריקה של שגרת טיפולים של רוב הדברים- החזקתי רכב כמעט זהה 6.5 כמעט.

בקיצור:החלפת שמן ומסנן שמן כל שנה או 15,000 ק"מ- שמן סינתטי מלא ולא שום דבר אחר !.

מצתים כל שנתיים או 20,000 ק"מ,נוזל קירור ושמן גיר רק מקוריים אם אתה רוצה לשמור על הגיר והמנוע (שמן גיר- החלפה ראשונה נעשית ב-45,000 ק"מ או 3 שנים ולאחר מכן כל שנתיים בלי תלות במס' הק"מ יש להשתמש רק ב SP-3 סינתטי מלא ושלא ידחפו לך שום הצעות אחרות. אל תתפשר ותוותר בגלל המחיר של מוסכי יונדאי (שעושקים את הלקוח וגובים 90 ש"ח לליטר ללא מע"מ ועבודה כי את השמן אפשר להשיג בחצי מחיר בחנויות כמו יונדאי שופ ועוד).

נוזל קירור- החלפה ראשונה ב-95,000 או 5 שנים אאל"ט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני כשעה, colauti 9 כתב:

תחת שם המשתמש שלי תוכל לערוך חיפוש. באחד מהשרשורים,יש סריקה של שגרת טיפולים של רוב הדברים- החזקתי רכב כמעט זהה 6.5 כמעט.

בקיצור:החלפת שמן ומסנן שמן כל שנה או 15,000 ק"מ- שמן סינתטי מלא ולא שום דבר אחר !.

מצתים כל שנתיים או 20,000 ק"מ,נוזל קירור ושמן גיר רק מקוריים אם אתה רוצה לשמור על הגיר והמנוע (שמן גיר- החלפה ראשונה נעשית ב-45,000 ק"מ או 3 שנים ולאחר מכן כל שנתיים בלי תלות במס' הק"מ יש להשתמש רק ב SP-3 סינתטי מלא ושלא ידחפו לך שום הצעות אחרות. אל תתפשר ותוותר בגלל המחיר של מוסכי יונדאי (שעושקים את הלקוח וגובים 90 ש"ח לליטר ללא מע"מ ועבודה כי את השמן אפשר להשיג בחצי מחיר בחנויות כמו יונדאי שופ ועוד).

נוזל קירור- החלפה ראשונה ב-95,000 או 5 שנים אאל"ט.

היי, תודה על המענה.

אני חושב שמצאתי את מה שאתה מדבר עליו - טבלת אקסל. נכון?

אם כן, קודם כל עושה לי רושם שהאוטו אצלך עשה הרבה בעיות, תקן אותי אם אני טועה.

דבר שני, קצת קשה לי להבין מה הוחלף עקב תקלה ומה עקב תחזוקה שוטפת (מונעת), אז אשמח אם תוכל לפרט לי כדי שאבין מה עליי לעשות, בהנחה שלרכב שלי היו 0 תקלות, לפחות בשנה וחצי האחרונות שהוא אצלי וכנראה 0 תקלות או מספר קטן כשהוא היה אצל סבא שלי.

פורסם (נערך)

לא האקסל.

יש צילום מסמכים מתוך ספר הרכב-שגרת טיפולים לרכב i30, כאן:

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם (נערך)

מתערב איתך שיש בוצה במנוע אם לא טופל עד עכשיו, מנועים סופר רגישים לאי החלפת שמן, חובה כל 10 12 אלף.

אתה צריך לעשות פלאשינג לנקות משקעים.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, CRuzer669 כתב:

מתערב איתך שיש בוצה במנוע אם לא טופל עד עכשיו, מנועים סופר רגישים לאי החלפת שמן, חובה כל 10 12 אלף.

אתה צריך לעשות פלאשינג לנקות משקעים.

כדאי מאוד להחליף שמן ומסנן לאיכותיים ועל הדרך או לפני לפרק אגן שמן,לנקות בוצה ורשתית משמרת או להחליף את הרשתית .

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...