Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברכישת רכב , עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטודנט , מחפש רכב אמין , שיהיה טיפה חזק ולא רכב חלשלוש .

הנסיעות שלי מסתכמות בנסיעה של 8 קמ ביומיום באופן קבוע ועוד נסיעה של 40 ק״מ פעמיים או שלושה בשבוע ואני אוהב לטייל בארץ אז מדי פעם נסיעות לצפון / אילת ... 

האופציות שאני חושב עליהן כרגע

סוזוקי סוויפט 2008-2010 - ק״מ נמוך מהחיפוש שלי מוליד תוצאה של בין 18-22 אלף . 

סובארו B4 האצבק2008-2010 - ראיתי גם ב11 אלף אבל עם גיר חצי אוטמט , אין לי ניסיון עם גיר כזה , ממליצים? 

יונדאי i20 אותו מודל , מחירים שאני רואה הם גם באזור התקציב שלי , אבל רוב הרכבים היו רכבי ליסינג בעבר דבר שקצת מרתיע . 

אופל קורסה 2009-2011 - ראיתי בתקציב שלי את הרכב עם קמ נמוך , אומרים שעלויות אחזקה יקרות אך הרכב מצויין , מה אומרים על האופל קורסה ? 

מה אומרים באופן כללי? 

פורסם

לדעתי מזדה 2 ברמת אבזור דינמיק תהיה אופציה טובה, גם זריזה וגם לא יקרה לאחזקה.

שים לב שברמת אבזור אקטיב יש רק שני כריות אוויר לעומת 6 בדינמיק ותוספת אבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חשבת על ידני? תיבה ידנית תהיה יותר חסכונית אמינה ותנצל את כוח המנוע יותר טוב בנוסף אם תתפשר על ידני תוכל למצוא רכב 2014-+ במקום 2009+-

פורסם

יש לך דוגמה ספציפית?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

גיר חצי-אוטומט זה גיר ידני שבו המחשב שולט בקלאץ'. גיר זה היה נפוץ לפני הרבה זמן (במכוניות כמו החיפושית), וכבר לא קיים במכוניות מודרניות.

אם אתה רואה במודעה באתר יד2 רכב עם גיר "חצי-אוטומט", כנראה מדובר בטעות של המוכר. רבים חושבים שבגלל שיש להם ליד ידית ההילוכים פלוס ומינוס (אפשרות להעביר הילוכים ידנית) אז יש להם גיר חצי-אוטומט, אבל זוהי סתם אי הבנה.

ברכבים שציינת יש גיר אוטומטי רגיל (או רציף).

שתי דוושות, לשים בדרייב ולנסוע כרגיל.

עריכה אחרונה על ידי Yuvalino

Kia Niro EV 2024

MG4 2023

פורסם
לפני 7 שעות, Yuvalino כתב:

גיר חצי-אוטומט זה גיר ידני שבו המחשב שולט בקלאץ'. גיר זה היה נפוץ לפני הרבה זמן (במכוניות כמו החיפושית), וכבר לא קיים במכוניות מודרניות.

אם אתה רואה במודעה באתר יד2 רכב עם גיר "חצי-אוטומט", כנראה מדובר בטעות של המוכר. רבים חושבים שבגלל שיש להם ליד ידית ההילוכים פלוס ומינוס (אפשרות להעביר הילוכים ידנית) אז יש להם גיר חצי-אוטומט, אבל זוהי סתם אי הבנה.

ברכבים שציינת יש גיר אוטומטי רגיל (או רציף).

שתי דוושות, לשים בדרייב ולנסוע כרגיל.

בטוח ?

כי הם מורידים משמעותית במחיר בעקבות זה...

פורסם

מה אתם חושבים על סוויפט 2007-2010 ? 

יש כאלו ב110-130 קמ - באזור ה20 אלף , כדאי? 

זה רכב שאני גם אוכל למכור במחיר טוב במידה וארצה להתקדם למשהו אחר במהלך השנים...

פורסם

האמינות בסדר והיתרון שלו זה בביצועים טובים ביחס לשאר הקטגוריה לאותם שנים. תא מטען קטן.

המחיר שלו בעוד מספר שנים כבר יהיה נמוך מאוד, כך שמחיר טוב זה כבר יחסי.

שים לב שטקב שמירת ערך טובה אתה קונה רכב יקר לעומת המתחרות באותם שנים.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

האמינות בסדר והיתרון שלו זה בביצועים טובים ביחס לשאר הקטגוריה לאותם שנים. תא מטען קטן.

המחיר שלו בעוד מספר שנים כבר יהיה נמוך מאוד, כך שמחיר טוב זה כבר יחסי.

שים לב שטקב שמירת ערך טובה אתה קונה רכב יקר לעומת המתחרות באותם שנים.

לא הבנתי את המשפט האחרון 

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, Lloa כתב:

לא הבנתי את המשפט האחרון 

רכב עם שמירת ערך טובה יהיה יחסית יקר לרכישה (בהשוואה לדגמים אחרים). מצד שני תקבל תמורתו יותר במכירה. רכב עם שצירת עאך ירודה יהיה זול לרכישה ותקבל תמורתו מעד מאד במכירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...