Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק אקו סייב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי לפנות לדובר הטכניון, שידע לנווט בנבכי המערכת. מניח שיארך קצת זמן אבל, לדעתי, זו הכתובת המתאימה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 דקות, פבל כתב:

אגב, רק חוזר לעדכן אם למישהו היה ספק. לא התקבלה שום תשובה למייל ששלחתי לפרופסור מהטכניון שחתום על המחקר.

אולי זה פרופסור בוט?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי זה הפרופסור מההמבורגרים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

אולי כדאי לפנות לדובר הטכניון, שידע לנווט בנבכי המערכת. מניח שיארך קצת זמן אבל, לדעתי, זו הכתובת המתאימה ביותר.

אולי, אבל ברשותכם אני אשאיר את המשימה הזו למי שעדיין נותרה קצת אמונה באנושות. מי שזה לא יהיה יכול להגיד שהוא בתפקיד רשמי מטעם האתר ואני שלחתי אותו. אני אאשר כל מה שצריך.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...