Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף דלק אקו סייב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחשבה שנייה יש מצב ששם המעבדה היה ככה ב2014 ומאז שונה השם לנוכחי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 36 דקות, sperial כתב:

זה נראה כמו אותו מסמך שהעלה DareDevil, אבל בתרגום גוגל טרנסלייט מאוד צולע לעברית.

למשל:
"לחזור על בדיקות בHP10 גנרטור הקטן" שהיה Repeat test on 10HP small generator.

"גנרטור מותג חדש" שהיה Brand new generator, יעני גנרטור חדש לגמרי. 

שזה מצחיק, כי במסמך שכתוב באנגלית גם יש כמה הברקות כמו Consamption were או liter במקום liters כמדובר על יותר מליטר אחד, מה שגרם לי לחשוב בהתחלה שדווקא זה מסמך שתורגם לאנגלית ע"י קוף עם מכונת כתיבה. 

לפני 36 דקות, sperial כתב:

חוץ מזה - מישהו יכול להסביר לי מה זה "מבנה מעבדה אווירית" (המשפט האחרון בדו"ח הזה, שאני חייב לומר שממש לא נראה כמו פרסום מדעי).

כנראה תוצאה של התרגום הצולע. Shellcase הסביר מי האיש ומאיזו פקולטה.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

כאילו על נייר לוגו של הטכניון, עוד יותר חשוד לזיוף. דרך אגב או שהמסמך שהעלה DareDevil מקוצר, או שיש כמה "מסמכים" כאלה. יש מסמך כזה באיזה אתר PDF'ים, אבל האתר רוצה מספר כרטיס אשראי אז ויתרתי על כניסה אליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

יש מסמך כזה באיזה אתר PDF'ים, אבל האתר רוצה מספר כרטיס אשראי אז ויתרתי על כניסה אליו.

בתמורה תקבל את המסמכים + בקבוקון נוזל שעשוי מפיפי של חדי קרן ממין נקבה, בהריון? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היום באופנה בקבוקון של חיסון קורונה (אמין כמו המסמך הזה).

במהלך החיפושים מצאתי איזה מסמך אחר שחיבר אותו פרופסור, שבדק חוזק של שתל שיניים. איכשהו נראה קצת יותר רציני. שוב, אני לא יכול להעיד על משהו מעבר לרושם, אבל זו התחלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, discoTD5 כתב:

בתמורה תקבל את המסמכים + בקבוקון נוזל שעשוי מפיפי של חדי קרן ממין נקבה, בהריון? 

בגירסת פרימיום תקבל גם קופסת גפרורים עם קקי של אותו חד קרן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפרופו הקורונה. 

אם לוקחים את הדוגמאות של ניסויי החיסונים , אז למוצר שעולה 500 ש"ח לבקבוקון קטן הייתי מתכנן ניסוי קצת יותר אמין.

שכירת 10 רכבים זהים. 

10 נהגים שלא יודעים איזה נסיעה הם מבצעים.

ואז - באופן אקראי כך שהנהגים לא יודעים מה מילאו ברכב שלהם, ממלא 5 רכבים עם דלק רגיל ו-5 רכבים עם התוסף. 

שולח אותם ביחד לנסיעה כלשהי ארוכה.

בודק ומתעד את תיצרוכת הדלק. 

וחוזר על הניסוי הזה מספר פעמים. 

ואז פותח את המעטפות. ובודק את צריכת הדלק השונה של הרכבים והאם יש הבדל מובהק. 

צורת הניסוי שמוגדרת בדפים מגוחכת , לא הגיוני לבצע ניסוי כזה למוצר שאמורים להיות מושקעים בו כמה מיליונים בפיתוח.

אפילו לא בדקו מינוי אפקטיבי ? אולי חצי מינון יתן תוצאה טובה יותר?  כמו בניסוי של אסטרה זניקה? 

אולי מינון כפול  יביא לחיסכון של 150% בצריכת הדלק  (כן מסיימים עם יותר דלק ממה שמתחילים ) 

פורסם (נערך)

אקו סייב, תודה. סוף סוף קצת צחוקים בשנה המחורבנת הזו.

עברו פחות או יותר 135 שנה מאז המצאת המכונית הראשונה. סביר להניח שבכמה עשרות השנים הראשונות צריכת דלק נמוכה ובטח זיהום אוויר לא היו במרכז תשומת הלב של מהנדסי חברות הרכב, אבל בוודאות מוחלטת ניתן לומר שבאיזשהו שלב תעשיית הרכב השתדלה לפתח מנועים שיצרכו ויזהמו פחות.

FAST FORWARD כמה שנים.

בתקופה הנוכחית יצרני רכב מזיעים ויורקים דם הרבה יותר מתמיד, עם חרב רגולציה מטורפת על ממוצע מזהמים בשוק האירופי שנכנסת לתוקף ממש עכשיו וקנסות שמאיימים למחוק מעל פני האדמה יצרני רכב - כלומר, יושבים אלפי מהנדסי רכב - וכמוהם ישבו עשרות- או מאות אלפי מהנדסים לאורך השנים, כשכולם מנסים למצוא רעיונות לצמצם צריכת דלק ופליטת מזהמים, חברות משקיעות מיליארדים בכל מטבע שתרצו בדיוק למטרות אלה וכל הפחתה של 100 מ"ל ליטר דלק או 1 גרם CO2 ל-100 ק"מ הם חתיכת סיבה אמיתית לחגיגה, אבל אף אחד מהאידיוטים האלה לא היה מוכשר מספיק כדי לעלות על הרעיון שאקו סייב פיתחו! הפחתה של בין 20% ל-40% בצריכת דלק, הפחתה של 70% בפליטת CO2 וכל זה עם תוספת של 1 סמ"ק מהנוזל המופלא לכל 10 ליטר דלק, וואו - נשמע אמין ביותר.

באמת?? יש לאקו סייב רעיון שיכול להציל לא רק את הפלנטה (להלן המשפט הרומנטי מה"אתר" של אקו סייב - "It's time to save our planet") אלא אפילו כל יצרן רכב שרוצה להתקיים גם אחרי 2020 ויהיה מוכן לשים הון על פתרון שכזה, אבל אקו סייב פונה ל"חברות עבודות עפר חברות הובלה וחברות הסעות"...

לומר על הסיפור הזה שהוא מגוחך יהיה האנדרסטייטמנט של השנה.

ובכל מקרה, במחיר הזה אני מקווה שהמוצר מומלץ גם על ידי הבורג ולא רק על ידי האום.

עריכה אחרונה על ידי X9500
  • אהבתי 1

The older you get, the better you used to be

פורסם

למה אתם מזלזלים ככה?

כתוב שהם הצליחו להקטין את החלקיקים של הדלק.

אני חושב שזאת המצאת היקום - הפלא השמיני של הבריאה.

ככה הרבה יותר חלקיקים יכולים להכנס נגיד לקולנוע בלי לריב ולהדחק בכסאות.

יש מצב שגם אפשר להקטין את החלקיקים שאחראים על הדיבור של האישה? 30 אחוז יהיה מספק.

פורסם

אם יצליחו להקטין את המנדטים לכנסת,  אולי יצליחו להכניס יותר מ 120 בבחירות הבאות 

וסוף וסוף תהיה יציבות שלטונית ויהיה מקום לכולם בכנסת הבאה.

פורסם
לפני 31 דקות, korola כתב:

שכירת 10 רכבים זהים. 

....

לגמרי לא הדרך כי אתה לא מבודד את המשתנה היחיד שאתה רוצה לבדוק,
לוקחים מנוע ממוצע ונפוץ (למשל 1.6 של קורולה, והדיזל 1.5 של רנו) מחברים אותו לדינמומטר ישירות (כלומר בלי שיש תיבת הילוכים או מכלולי הנעה בעניין), מריצים כמה טסטים הן בעומס קבוע והן בעומס משתנה (ע"פ תוכנית קבועה) ומזה יהיה ניתן להסיק מסקנות - מעבר לצריכת דלק, צריך להבין גם מה הרכב גזי הפליטה, זה שזה מוריד CO זה סבבה, אבל על חשבון מה? עם פיסיקה וכימיה קצת קשה להתווכח.
יתרה מכך, אם במנוע חדש לא יהיה הבדל ורק בישן יהיה הבדל - כנראה שמדובר בסך הכל בממס אגרסיבי.

בקיצור, אם הייתה פה תגלית מפתיעה בת 6 שנים - החברה הזאת הייתה עושה אקזיט כי מישהו היה קונה אותה בימבה כסף כבר לפני 5 שנים.
באופן 'מפתיע' זה לא קרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 32 דקות, X9500 כתב:

אקו סייב, תודה. סוף סוף קצת צחוקים בשנה המחורבנת הזו.

יש לי הרגשה שהם לא יגיבו לנו יותר, ממש מבאס.

עד שהתחלתי להנות...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

קורן - אני לא יודע מתי ספר הטלפונים של הפקולטה עודכן, אבל אותו פרופסור עדיין מופיע בו.

באקדמיה מקובל שאחרי שפרופסור מן המניין פורש לפנסיה הוא נחשב פרופסור אמירטוס לכל חייו. הוא עדיין נחשב לחבר הפקולטה אבל אין לו שום מחוייבות. אם אני הייתי רוצה לזייף מחקר, הייתי עושה זאת בשמו של חוקר שפרש מזמן ולא בשמו של חוקר פעיל שעלול לשים לב לזה ולפנות לאמצעים משפטיים.

פורסם

בוקר טוב,

עכשיו אחרי שצחקנו, אני עדיין קורא למשתמש @אקו סייבלהעלות את המסמכים שיש ברשותו.

זה שגולשים העלו מסמכים שנחשדים להיות מזוייפים ברמה מאוד נמוכה, זה סבבה, אבל מי שטען מראש לאישורי טכניון, או"ם וחברות צמ"ה זה הגולש @אקו סייב.

עד רגע זה האימרה 'אם זה נראה כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז - זה כנראה ברווז' - רלוונטית גם כאן -  על כך שהמוצר הזה הוא קשקוש אחד גדול. 

אנחנו ממתינים.

תודה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...