Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לבנות תבנית מעץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבנות תבנית "אינגליש קייק" מעץ  - לא משנה לי איזה סוג של עץ (טיפה יותר רחבה ועמוקה מאינגליש קייק רגיל) 

איך אני עושה את זה? האם פשוט הולך לנגרייה ומבקש קרשים והוא מרכיב לי במקום? ( זה עניין של 2-3 ברגים בתכלס מ4-6 קרשים.. ) או שפשוט לקנות את הקרשים ולבנות לבד?

תודה

פורסם

גש לאיזו נגריה קטנה עם מידות מדויקות, תשלם על כל החומר, יחתכו לך לפי מידה ותישאר עם הקרשים לתבנית + שאריות.

בבית תרכיב לבד עם מברגה. לא לשכוח חור מקדים! חיוני כדי שהבורג לא ״יפוצץ״ את העץ.

אילו היה לך מסור (ידני) היית פשוט יכול לגשת לפח הקרוב ולמחזר משהו. אפשר גם לעשות את זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 47 דקות, חולגי כתב:

נראה לי ברווז יוכל לעזור לך

(ברצינות)

תעשה ככה (לוקח אוויר): @ברווז !

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

SORRY. אני משתדל שלא להתעסק עם פרוייקטים שייגעו באוכל, גם כי אין לי מספיק הבנה בנושא וגם כי אני משתמש בעיקר בחומר גלם "ממוחזר".

ראיתי את השירשור, ולא היה לי כל כך מה להוסיף, במיוחד לאחר שהאנס ענה לחלוטין לעניין.

תרומתי הצנועה?

בגדול, אם ללכת על ברגים- אזי ברגי נירוסטה (שלא יחלידו).

או, לוותר על הברגים, וללכת על דבק נגרים (איכותי, מיובא, ולא הדרעק תוצרת הארץ)- כמו שמכינים בוצ'ר בלוק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 22 שעות, ברווז כתב:

SORRY. אני משתדל שלא להתעסק עם פרוייקטים שייגעו באוכל, גם כי אין לי מספיק הבנה בנושא וגם כי אני משתמש בעיקר בחומר גלם "ממוחזר".

ראיתי את השירשור, ולא היה לי כל כך מה להוסיף, במיוחד לאחר שהאנס ענה לחלוטין לעניין.

תרומתי הצנועה?

בגדול, אם ללכת על ברגים- אזי ברגי נירוסטה (שלא יחלידו).

או, לוותר על הברגים, וללכת על דבק נגרים (איכותי, מיובא, ולא הדרעק תוצרת הארץ)- כמו שמכינים בוצ'ר בלוק.

לא מדובר על שימוש לאוכל כך שאין דאגה

אני לא מעוניין בשטיקים של עץ מלא ואיכות אא , זה אמור להיות משהו פשוט וזול

לא ממש מכיר נגריות באיזור שלי - פתח תקווה - או כמה זה צריך לעלות

האופציה העדיפה זה לגשת ליד הבית אך אם לא פשוט אזמין מסין ואחכה עד שיגיע...

פורסם

לא לאוכל?

תמצא משטח. פרק אותו. גש לנגרייה עם תכנון מידות, שיחתכו לך. יעלה כמה גרושים (חיתוך בלבד). בהצלחה.

לא מכיר באיזור המרכז נגריות, אולי גוגל שמע משהו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תמצא משטח" 

זה אומר או לגנוב מאתר בנייה, או לצאת מגוש דן 

כמה צפוי לעלות כזה דבר מנגרייה? אני מניח שאני יכול אפילו להתספק בשאריות שלהם

עבודה של 3 דקות

כל החיפושים בגוגל זה מביא אותי לנגריות של מוצרים לבית - רהיטים וחדרי שינה ארונות מטבח

אני מחפש משהו פשוט

פורסם

מה שאתה צריך זה מחסן עצים ומברגה. קרש עץ בחתך סטנדרטי של 10 על 2 ס"מ עולה כשישה שקלים למטר ולרוב נמכר באורכים של שלושה או שישה מטרים.
ברוב מחסני העצים יוכלו גם לחתוך לך לחתיכות אך לא ישקיעו בדיוק, כך שעדיף לתת להם לחתוך רק כדי שיכנס לאוטו ואת החיתוך המדויק לעשות לבד בבית (אפשר אפילו במסור ידני).

פורסם

אתה לא מוצא נגריות כי אתה לא מחפש את המילה הנכונה...

נסה "מחסן עצים פתח תקווה" ותגלה שהאזור מפוצץ בעסקים שקשורים לעץ. משם טלפון שניים ואתה מסודר.

לגבי "תמצא משטח" - סיבוב פחים בשכונה ואתה מסודר, אנשים זורקים הכול. מצד שני, גם אין לך מסור וגם אתה לא מיומן בזה אז עזוב, גש לעסק.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תבנית מעץ הולכת להכנס לתנור?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה בדיוק אתה מנסה לבנות?

אם תתן לנו יותר פרטים אולי נוכל לעזור יותר.

המוצר שקישרת אליו כנראה די דק דופן. אם כך מחסן עצים זה פחות הכיוון, ועדיך ללכת על לוחות עץ מחנות תחביבים. למשל: https://www.hobby-3.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%A2%D7%A5_%D7%9E%D7%9C%D7%91%D7%9F-_60X20/

עובי של קרש מוקצע במחסן עצים הוא כ18 מ"מ.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...